- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много кофти ситуация...
Здравейте.Казвам се Иво и съм на 15 години.
Проблемът ми е много сложен![]()
В началото на 8ми клас сляха моята паралелка с една друга поради недостиг на ученици (нали след 7ми клас се кандидатства-приеха поне 85% от класа аз реших да не се местя заради приятели,а имах много добър успех с който влизах 100% в едно училище)
На първия учебен ден се срещнах с учениците които бяха преместили в нашия клас.Видях едно момиче от другата паралекла което много ми допадна.След като учителката ни чете конско 45 минути би звънеца и напуснахме стаята.Поговорих с въпросното момиче и си допаднахме,станахме много добри приятели.
Мина известно време и се влюбих в нея....Аз съм много притеснителен човек и дори неможах да и кажа какво чувствам към нея.Разболях се и отсъствах 1-2 седмици,върнах се на училище и видях как най-добрия ми приятел и момичето което обичах се целуват и т.н от там (u)
Ходиха 3 месеца и се разделиха...Аз знаех,че ще се случи...
На 15ти септември (първия учебен ден) най-накрая имах шанса да я видя (цяла лятна ваканция съм мислил за нея и т.н)Замислих се дали ще бъда по-добър като приятел или като нещо повече.Аз съм някакъв "ЕМОподобен" сериозен,намръщен кисел поради много проблеми със семейството и приятелитеа тя е една весела винаги грее...Аз от толкова много проблеми със нямам настроение за да си поговоря с нея за нещо хубаво нямам какво да споделя с нея само лоши неща ми се случват и не ми идва на ум дори нещос което да я впечатля а немога лице в лице да и кажа,че я обичам...Реших да почна с намеци,разбирасе нямам успех .Днес обаче отново най-добрия ми приятел почна пак да я забива тя май още го обича но не съм сигурен ако пак тръгнат не знам какво да направя определено той не я заслужава,познавам го от много години и ми е споделял защо ходи с нея (секса и други неща..не му пука за чувствата и и т.н) Аз много рядко се влюбвам такаче не искам да я изпускам.Мисля,че трябва да продължа да опитвам но с намеци няма да стане нищо...Моля помогнете ми дайте някакъв съвет.
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Пишат ми 2 :X o.O
А казал ли си на този твой приятел,може би ако му кажеш той ще се одръпне и терена ще е чист така да се каже,щом той няма някви силни чувства към нея и след като се увериш,че всичко е точно .. трябва да поговориш с момичето и да и кажеш директно какво чувстваш към нея,щом с намеци не става.От там всичко зависи от нея,ако ти отговори на чувствата ще е добре,ако ли не здраве да е .. поне ще знаеш,че си опитал![]()
Първо промени държанието си. Никой не обича намусените и кисели момчета. Всеки си има проблеми, но се опитай да си по-ведър и усмихнат.
Теми за разговор ще се намерят. Ако щеш дори, поговорете си за някой филм, предаване по телевизията. Нещо, което според теб тя харесва.
Но зарежи намръщената муцуна. Това ще ти е в минус. Винаги.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Еми казвал съм му ама явно или гадно иска да ми направи или просто иска много да си направи кефа с нея и да я зареже...Първоначално написано от Kukumqvka
Ииии нали споменах,че съм много притеснителен и срамежлив..такаче лице в лцие ако и го кажа ще е чудозатова искам съвет иначе съм му казал на този чвор,че ако няма чувства към нея да не я заблуждава,а да се отдръпне и да не ми пречи
![]()
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Ако приятеля ти незнае,незнам трябва да му кажеш,той не може да знае,но ако знае някво гадно,щом ако знае че имаш чуства,а той само я използва.Щом сте такива приятели с това момиче по-добре и кажи,поне ще знаеш че си и го казал,а не да се чудиш какво щеше да стане ако и беше казал![]()
Знам,че е минус но се опитвам да бъад по-положително настроен поне на външен вид да си личи...Първоначално написано от LadyDi
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Първоначално написано от Youfailed
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Кофти ситуация...Но пък нищо няма да загубиш ако опиташ,нали?![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.
Такива бройкаджии като твоят приятел много ме дразнят.Чудно защо повечето момичета си падат по момчетата които ги цакат...
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Еми той е как му викате вие "сладък,чаровен" нещо подобно...Първоначално написано от leko_otkachena
Не,че съм грозен напротив хората казват,че съм бил много привлекателен даже си направих impulse да видя мнението на другите.Не съм глупав справям се отлично в училище. Ще опитам утре да говоря с нея пък ако ме отреже няма да ходя на даскало 1 месец докъто не мине срама и това е
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
А не ..ако те отреже отиваш на даскало отново,няма да и правиш кефаПървоначално написано от Youfailed
![]()
[quote="Youfailed"]Е, щом опитваш, значи не всичко е загубено. А пък и едно по едно, нещата винаги се нареждат.Първоначално написано от Youfailed
Тя не си прави кефа от нещастието на другите.Никога не би направила нещо гадно на някой,особено на мен.
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Не трябва да се срамуваш,че си опитал.Аз от доста време не съм намирала някой за чаровен или сладък.Първоначално написано от Youfailed
Не се притеснявай дори и да те отреже.Кофти е,но не можеш да се криеш вечно
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
[quote="LadyDi"]Еми можеби не е,а можеби е.Днес тя си копуваше карта за градския транспорт и моя приятел отиде и говори с нея за нещо и бас ловя,че пак ще се съберат :@ затова не знам дали да рискувамПървоначално написано от Youfailed
а и тя май още го обича и не знам дали е редно да говоря с нея за това сега.
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
тоя келеш я е наранил,ако тя пак тича по него трябва да е мн. спрялаа теб това не трябва да те спира,бори се за това което искаш
![]()
Научи се да контролираш потока си на мисли! Не си мисли за това как се спичаш и т.н. Бъди жив, никой не иска да ходи с тъжен човек. Щом грее тя, значи можеш и ти. Закачай я, играй си с нея, пипай я , дръж я за ръката, когато сте на кафе сядаш плътно до нея, навеждай се да и помиришеш косата даже си играи с косата и, и т.н. Мързи ме да изброявам...
п.с. Гледай я в очите и не си мести погледа, ако тя продължи да те гледа, усмихваш се, ако тя се усмихне, значи има надежда
п.с.2 Започни физически контакт при първа възможност! Не ти е нужна причина за да я докосваш![]()
Ако вътрешно си настроен кисело, няма как да го скриеш на вън! Бъди положително настроен вътрешно, не външно!!! Трябва да ти е весело и т.н. Не се депресирай, не мисли даже ако трябва, бъди усмихнат!Първоначално написано от Youfailed
А, голямата работа, че и твоя приятел искал да се събира с нея. Ти си длъжен да си пробваш своя късмет.
Я си представи, че след 15 години случайно се срещнете с нея, седнете да се видите някъде и тя ти каже: "Абе, ти знаеш ли в 9-ти клас колко си падах по теб, ама ти никакъв знак не ми даде?"
Правя част от нещата...без държането за ръце.Мисля,че ме има повече за приятел което е така засега.Проблема е,че немога да и кажа лице в лице какво чувствам към нея наистина...колкото и да ви е лесно да кажете "Просто го направи" или "Не мисли за това за което се спичаш" просто немога да го направя имало е моменти в които съм събирал куража но е ставало прекалено късно.Ще опитам да я видя някъде сама нещо насаме да поговорим защото имам чувството,че тоя дръвник пак ще я примами към него.Първоначално написано от fc
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
еми fc ще опитам да не мисля за проблемите ми колкото и лоши да са поне за един ден колкото да споделя с нея чувствата сиа ако не ме отреже няма как да не променя настроението
![]()
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Ти си смотльо. И то не просто смотльо, а такъв, който дори иска да прецака приятел заради едно момиче. Не помня в коя тема w0sh беше написал 'дори Мис Свят да е, ако каже нещо за приятелите ми, да си стяга багажа' или нещо от тоя род и беше много прав.
Първоначално написано от LadyDi
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Bros before hoes.... but wateva... (:
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)