- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много кофти ситуация...
Не аз прецаквам него а той мене...чети всичко преди да коментираш.Първоначално написано от lubomirky
Чета за 6
Уча за 5
Изпитват ме за 4
Отговарям за 3
Пишат ми 2 :X o.O
Тц..ако преиграваш ще се закопаеш съвсем. Не че има накъде повече де, но това е друга тема.Първоначално написано от Youfailed
Принципа е следния:
На мен ми е добре, чувствам се готино -> показвам го(дрехи, външен вид, хигиена, поведение, начин на говорене и мислене) -> хората ми се кефят
А не:
Не ми е хубаво -> Симулирам че ми е яко -> Надявам се да ми стане наистина яко -> Хората ми се кефят
А иначе се филмираш все повече и повече. Девойката ти е последната грижа. Имаш куп работа по себе си.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ако ти беше НАЙ-добър приятел както казваш ти щеше да си му споделил,че я харесваш и той щеше да се отдръпне..но явно не ти е НАЙ-добър приятел..Почни да я базикаш за такиваа любовниии работиии...накрая я целуни и готово![]()
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !
Това ми се видя най-правилно, като мнение. Все пак тъпо е просто да цъфнеш пред нея и да и кажеш, че я харесваш, без никакъв намек, ще те гледа такаПървоначално написано от fc
Освен това се опитай да бъдеш по-ведър, по-мил.
И не на последно място замисли се колко "най-добрият ти приятел" ти е приятел.
![]()
ако продължаваш така момче да отстъпваш на този твой приятел ще загубиш
покания на филм ама ей питая първо какви филми обича и отидете на кино прави и малки комплименти и тъй и с времето всичко ще се нареди тя ще направи сметка кой е по-добър и се усмихвай
УСПЕХ!!! \/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
\
/ \
/ \
/
Ако си искрен с нас , и ако момичето те опознае по -добре , ще избере теб .. Ако неможеш устно , пробвай писмено , едно смсче винаги може да ти свърши работа , щот гледам че те бива романтичните думички "грее като слънце" и т.н. , ако и напишеш половината поне , които си ни написал ще успееш !![]()
Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
Pitbull - I Know , You Want me
Pitbull feat. Lil Jon - Toma
Inna - On and On
Прережи си вените по-добре, няма любов, братОстай ги тия шибаняци, нека си се чукат, ще намериш някоя друга, или няколко други, не се травмирай. Няма смисъл да се бориш за такава простотия, само главоболие ще ти докара.
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
депресирам се като ви гледам кви сте прости,полвината дет са писали в темата.
на автора да му пикам на емото.тва че си задръстен не е неин проблем,келешо.намери си някоя зубърка и си ходи с нея,според теб ако тя чустваше нещо към теб би ли тръгнала с оня? ем-не.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
+ =)Първоначално написано от boJestveN
Не взимай живота твърде на сериозно. Никога няма да се измъкнеш от него жив...