.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Ти си смотльо. И то не просто смотльо, а такъв, който дори иска да прецака приятел заради едно момиче. Не помня в коя тема w0sh беше написал 'дори Мис Свят да е, ако каже нещо за приятелите ми, да си стяга багажа' или нещо от тоя род и беше много прав.
    Не аз прецаквам него а той мене...чети всичко преди да коментираш.
    Чета за 6
    Уча за 5
    Изпитват ме за 4
    Отговарям за 3
    Пишат ми 2 :X o.O

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Youfailed
    Знам,че е минус но се опитвам да бъад по-положително настроен поне на външен вид да си личи...
    Тц..ако преиграваш ще се закопаеш съвсем. Не че има накъде повече де, но това е друга тема.

Принципа е следния:

На мен ми е добре, чувствам се готино -> показвам го(дрехи, външен вид, хигиена, поведение, начин на говорене и мислене) -> хората ми се кефят

А не:

Не ми е хубаво -> Симулирам че ми е яко -> Надявам се да ми стане наистина яко -> Хората ми се кефят

А иначе се филмираш все повече и повече. Девойката ти е последната грижа. Имаш куп работа по себе си.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ако ти беше НАЙ-добър приятел както казваш ти щеше да си му споделил,че я харесваш и той щеше да се отдръпне..но явно не ти е НАЙ-добър приятел..Почни да я базикаш за такиваа любовниии работиии...накрая я целуни и готово
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Научи се да контролираш потока си на мисли! Не си мисли за това как се спичаш и т.н. Бъди жив, никой не иска да ходи с тъжен човек. Щом грее тя, значи можеш и ти. Закачай я, играй си с нея, пипай я , дръж я за ръката, когато сте на кафе сядаш плътно до нея, навеждай се да и помиришеш косата даже си играи с косата и, и т.н. Мързи ме да изброявам...
    п.с. Гледай я в очите и не си мести погледа, ако тя продължи да те гледа, усмихваш се, ако тя се усмихне, значи има надежда
    п.с.2 Започни физически контакт при първа възможност! Не ти е нужна причина за да я докосваш
    Това ми се видя най-правилно, като мнение. Все пак тъпо е просто да цъфнеш пред нея и да и кажеш, че я харесваш, без никакъв намек, ще те гледа така Освен това се опитай да бъдеш по-ведър, по-мил. И не на последно място замисли се колко "най-добрият ти приятел" ти е приятел.

Повече от фен Аватара на LDto
    ако продължаваш така момче да отстъпваш на този твой приятел ще загубиш
    покания на филм ама ей питая първо какви филми обича и отидете на кино прави и малки комплименти и тъй и с времето всичко ще се нареди тя ще направи сметка кой е по-добър и се усмихвай

УСПЕХ!!!
    \/ \/ \/ \/

Град
    Асеновград
    Ако си искрен с нас , и ако момичето те опознае по -добре , ще избере теб .. Ако неможеш устно , пробвай писмено , едно смсче винаги може да ти свърши работа , щот гледам че те бива романтичните думички "грее като слънце" и т.н. , ако и напишеш половината поне , които си ни написал ще успееш !
    Lumidee Feat. Pitbull - Crazy
    Baby Bash Feat. Pitbull - Outta Control
    Chris Brown & Pitbull & Lil Jon - It`s Official
    Pitbull - I Know , You Want me
    Pitbull feat. Lil Jon - Toma
    Inna - On and On

Град
    Where streets have no name
    Прережи си вените по-добре, няма любов, брат Остай ги тия шибаняци, нека си се чукат, ще намериш някоя друга, или няколко други, не се травмирай. Няма смисъл да се бориш за такава простотия, само главоболие ще ти докара.
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

депресирам се като ви гледам кви сте прости,полвината дет са писали в темата.
    на автора да му пикам на емото.тва че си задръстен не е неин проблем,келешо.намери си някоя зубърка и си ходи с нея,според теб ако тя чустваше нещо към теб би ли тръгнала с оня? ем-не.
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Цитирай Първоначално написано от boJestveN
    ако ти беше НАЙ-добър приятел както казваш ти щеше да си му споделил,че я харесваш и той щеше да се отдръпне..но явно не ти е НАЙ-добър приятел..Почни да я базикаш за такиваа любовниии работиии...накрая я целуни и готово
    + =)
    Не взимай живота твърде на сериозно. Никога няма да се измъкнеш от него жив...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си