.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Град
    varna

Имам прекалено много тестостерон!

Лошо ли е да имаш повече тестостерон смисал преди пак си имах доста но от както трагнах на фитнес и ми се овеличи значително .. смисал дане пишока ми да стане по малак от този тестостерон чувал сам че на култористите им са малки и нз

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Град
    varna
    някои ще ми отговори ли ??

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Re: Имам прекалено много тестостерон!

Цитирай Първоначално написано от isthislove
    Лошо ли е да имаш повече тестостерон смисал преди пак си имах доста но от както трагнах на фитнес и ми се овеличи значително .. смисал дане пишока ми да стане по малак от този тестостерон чувал сам че на култористите им са малки и нз
    Ти въобще знаеш ли какво е Тестостерона ??? Това са мъжките хормони ... по вероятно да ти стане по голям

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Цитирай Първоначално написано от Bukmop
    Ти въобще знаеш ли какво е Тестостерона ??? Това са мъжките хормони ... по вероятно да ти стане по голям
    и ти Момко не си наясно - от тестостерона най-много да понапомпиш някой бицепс, но по отношение на половата система е обратното - тестисите ще се смалят и атрофират, пишока ще остане малък, понеже НЕ Е мускул!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

ако вземаш "безвредни" хормони, храни, протеини, комбинации - със сигурност ще имаш проблеми с половата система по отношение на размери и качество на употреба

Град
    varna
    невзимам нищо... така има ли проблем ?ще ми се смали начи ако тренирам .. а нетряа ли дае обратното НИЩО НЕВЗИМАМ дори протеин непия..

Супер фен
    Тренирай си спокойно.Нямаш проблем,можеш да направиш големи мускули
    много бързо.На културистите им е малък щото се тъпчат с хормони, а ти си имаш "собствено производство" и това е съвсем различно от техния случай.При теб може да стане още по-голям от фитнеса.
    Но може да ти се разреди косата или опада в някаква степен около 30-годишна възраст.От повишения хормон.Зависи имаш ли близки роднини с косопад и оплешивяване.

Град
    varna
    еми по принцип косата ми е много гаста на баща ми е такава на дядо на чичо.. дядо е на 62год и косата му е супер не е опадала почти изобщо и то си е ген повече при мен аз преди да почна да тренирам смисал..почнах преди 3 месеца и раката ми беше 38см а сега е 40см.. и сички ми казват че съм се тапчел с химия.. това е било невазможно даже личната ми лекарка като ме видя и ме кара да ми взимат краф трениора в залата тои ми е приятел и ме нави да ходя и дори протеин непия.. тои каза че метаболизма ми е бил страшно барс.. незнам просто ме хвана страх заради тия култористи викам си леле земе да ми стане малак я да спирам

Супер фен
    Няма страшно.Нищо няма стане.Момчета и мъже с много хормон стават атлетични и с големи мускули.Но ако спортуват нещо.При стоене пред компа и телевизора по цял ден,дори и високия тестостерон няма да помогне.Използвай своя шанс,добрата генетика и хормонален баланс за да направиш добра физика.Прекалено тежки тренировки водят до травми и спадане на хормоналното ниво.

Още едно доказателство, че мускулите са за сметка на мозъка

Ти си откровено МАЛОУМЕН!

Не само, че темата е тъпа, но и правописа... Все едно, пише някой циганин, дето е завършил 4-ти клас

Град
    varna
    за сметка на мозака ти било ае ходи се шибаи ве кретен много ги разбираш брееиииииииииии правописа ае недумаи само недумаи изобщо кАТО НЕПИШЕШ ПО ТЕМАТА ИСПАРЯВАИ СА БЕ ХЮМНЕ КФО ДРАЗНИШ ЛИ СЕ КАТО НЕПИШЕШ ПО ТЕМАТА АЕ ЧУПКА НЕМИ ПУКА ЗА ТЕБ!

Град
    в света на приключенията ..
    споко
    като не пиеш хормони нямаш проблеми
    спортувай си спокойно и си гледай кефа :P

Супер фен
    не му обръщай внимание на тоя aser 666. Да му отговорим с девиза на големите културисти "Да превърнем и последните мозъчни клетки в мускули!"
    Нека се спука от яд.

Град
    varna
    10х братле

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си