Разбирам и благодаря НО ето мястото на моя приятел- чувствам се , че едва ли не сме женени, че едва ли не всичко романтично е изживяно А сексът ( поне за мен ) вече наистина се явява пробелм, защото това са все пак 2 години !? Не е въпроисът , че аз не искам, а че просто не се получава. Вече съм леко отчаяна, защото като гледам от толкова неусппешни опити вече той няма желание, а и на мен ми омръзна. Обичам го....но сексът е основна част от една връзка....
А за момчетп от морето- признавам , харесва ми. Накара ме да си припомня точно онези сладки мигове, които се случват в началото на една връзка. Бяхме стигнали до секса, но му отказах, защото нещо в мен ми изкрещя " а как ще поглед после приятеля си в очите". Аз никога не съм му изневерявала....Но по-късно си дадох сметка, че наитина връзката ми е прекалено затлачена и че имам нужда от страст, нежност, секс. Дълбоко в себе си съм убедена , че това момче от морето ме хареса и че ако го нямаше гаджето ми, щеше да стане нещо по-серизно.
Искам да го видя пак и да разбера. Самото море ми седи "недовършено" така д ас екаже. Иманно това ми беше въпросът- как да му намекна, че искам да се видим ? Поставям се в неговата ситуация0 ил е с някакво момиче, което си има гадже, а и на всичкото отгоре му е отказала секс. Но наистина искам да се видим пак- някакъв съвет как да го направя ? Както казах, по скайп много често настъпва мълчание.....