.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Гадост.

Гадост.

3драсти на всички!
    Пиша ви,эащото съм се самонавила,че така ще ми стане по-добре.Пък и да получа някакви мнения,съвети или там каквото решите драснете.Предварително благодаря эа отделеното време!
    Ето эа какво става дума:
    От дълго време съм си сама.3а връэка и дума не е ставало,пък и реална въэможност не съм имала,нито човек,с когото да поискам подобно нещо.Но от доста време има един човек,с който просто си правим кефа,така да се иэраэя,че по друг начин не ми идва в момента.В какво е иэраэява въпросният кеф? - Целувки,прегръдки и малко по-интимни действия.Но до секс така и не стигнахме,въпреки че и двамата эверски много го желаехме.Някаква огромна страст има между нас.Но като че ли при мен освен,че е огромна страст има и някакво по-сантиментално чувство.И сега в обясненията си намесвам и трети човек.Наскоро срещнах едно момче,което е много свястно.Пълна симпатяга.Иска да е с мен,сериоэен е,внимателен...не е само эа едното ебане,сигурна съм.Аэ също иэпитвам нещо към него.Откакто се эапоэнахме ми стана много симпатичен и интересен.И ето я същината на проблема ми: Искам да имам връэка.Искам сериоэни отношения.Искам да имам някого до себе си.Просто ще е пракрасно.НО онова момче,эа което плямпах в началото ми се е эабило в акъла като пирон.Не мога да го иэбия оттам.Чувствата са смесени.Страст,страст,стра т,много страст.Нека си кажа истината - само при мисълта эа него се въэбуждам - и емоционално,и фиэически.И това мисля,че няма как да не попречи на евентуална връэка между мен е симпатягата.Наричам го така,эащото не искам да споменавам имена.
    Иэвинете,че стана дълго.Имах някакво иэмамно намерение да е по-късо,ама пък си каэах всичко,така е по-добре.
    А,да,някой ако се интересува - на 18 съм.
    MUSIC

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И с другото момче не можеш да имаш сер. връзка.
    Тъй ли да разбирам.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Тъй ли да разбирам.
    Да.
    Ако имаше такава въэможност,отдавна да съм се въэполэвала от нея.
    Ама насила хубост не става.Банална фраэа,която се повтаря постоянно с повод и беэ повод,ама е истина.
    MUSIC

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Фърляй монета.

Като се падне нещо ще разбереш кое искаш повече.

Трудно за обяснение, но действа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Ами като не можеш да имаш връзка с него - защо въобще се интересуваш. Ясно е, че го харесваш, но като не можете да бъдете заедно сериозно, ни виждам смисъл. Ако наистина харесваш и другото момче, можете да опитате, но ако не изпитваш интерес, по-добре недей да му даваш надежди.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    Ами като не можеш да имаш връзка с него - защо въобще се интересуваш. Ясно е, че го харесваш, но като не можете да бъдете заедно сериозно, ни виждам смисъл. Ако наистина харесваш и другото момче, можете да опитате, но ако не изпитваш интерес, по-добре недей да му даваш надежди.
    +1

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Е туй е то жинЪтъ - не знам какво искам, но го искам веднага!

Направо се чудя от къде имате толкова много свободно време да се филмирате за такива тъпотии!!!

На тази възраст друго освен секс не ти е в кратунката, така че фащай го оня убавец и се ръчкайте. После, като поотраснеш и се поосъзнаеш на коя планета си и какво точно искаш - тогава мисли за човек до себе си.
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Пловдив
    Според мене,трябва да го пробваш мистър секси. Ако не ти хареса "страстният" секс,значи имаш нужда от по-чувствена връзка така да се каже.
    Не че страстта е лошо чувство,ама по-сериозни работи.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

охххх боже........

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    хващай си симпатягата и го забрави другия
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Значи искаш връзка. ОК. Има 3 варианта :
    1) Мъжагата, дето като мислиш за него едва ли не получаваш оргазъм. Помисли добре дали можете да имате сериозна връзка с него. Искрата е нужна, тя няма да ви липсва, но ако няма други чувства, пак няма да се получи. Може да иска само да те изчука ?
    2) Симпатягата. Е, при него е обратното - щом е сериозен, ще се получи дълга и пълноценна връзка. НО...е нужна искра. Страст. Ако цялата ти страст е насочена към другия, няма шанс да излезе нещо от това. Ти сама каза, че другият те възбужда по много начин само с мисъл. От друга страна може ако тръгнеш с него, може да започнеш да го желаеш като първия.
    3) Нито единият. Мда, може да звучи тъпо, но двама се карат, третият печели не е лишено от логика тук. Ако ти липсва нещо и при двамата, защо трябва да се мъчиш? Пък и като гледам така, не ти липсват кандидати. Може късметът ти да е при друг.
    Аз лично какво бих направил? Не бих избрал втория. Без искра, връзката рано или късно ще умре. Не съм хазартен тип и едва ли бих заложил на това искрата да се запали след време, ако евентуално тръгнеш с него.

Цитирай Първоначално написано от SmileMoreOften
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Тъй ли да разбирам.
    Да.
    Ако имаше такава въэможност,отдавна да съм се въэполэвала от нея.
    Ама насила хубост не става.Банална фраэа,която се повтаря постоянно с повод и беэ повод,ама е истина.
    Ами като не можеш с първото хващай симпатягата или както там беше...
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Цитирай Първоначално написано от Mr_Crowley
    Е туй е то жинЪтъ - не знам какво искам, но го искам веднага!

Направо се чудя от къде имате толкова много свободно време да се филмирате за такива тъпотии!!!

На тази възраст друго освен секс не ти е в кратунката, така че фащай го оня убавец и се ръчкайте. После, като поотраснеш и се поосъзнаеш на коя планета си и какво точно искаш - тогава мисли за човек до себе си.
    Най добре изказаният коментар по темата. +++
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Голям фен Аватара на RaZzer
    Искаш сериозна връзка, но първия не може да ти я даде => взимаш "симпатягата"...

Ама хубаво си помисли дали наистина искаш да се обвързваш сериозно!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на machoka
    Първо се начеши хубаво отдолу и после помисли кое би било най-добре за теб... защото докато те сърби явно не можеш да мислиш трезво.

Град
    Бикини-Ботъм
    Ам,преспи с единия и хващай другия. Купон all the time!
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си