И такаа..пак ще искам помощ от вас..в момента ходя с едно момче..от около 5-6 дена..и още на втората ни среща отидохме у един негов приятел,ама нали така,да пием по нещо,да слушаме музика..Аз вече му бях казала,че съм още девствена..И той ми каза че няма никакъв проблем,да не се притеснявам,когато поискам аз,тогава ще го направим..ноо..като отидохме в тях,и почнахме да се целуваме както обикновено,и той ми каза,че иска днес поне само с пръст да пробваме..демек да ме отвори с пръст..Аз малко се дърпах,но нз как се съгласих после..Приятеля му отиде някъде,и дфамата легнахме на леглото..Почна да ме такова с пръст..и 20 пъти ме попита дали не искам да продължим нататък..а аз все му отказвах..И той се примири..и оттам нататък почна да ми говори някакви супер мили неща..4е друго момиче след мен няма да погледне,че вече намерил това,което искал..и куп други хипер мили неща..И аз му казах,че когато сам готова,ще му кажа..И днес се видяхме,и той ми каза че другата седмица тяхните не били у тях..и ми намекна,че тогава ще го правим..и аз казах ,,ще видим\",и нищо друго..а аз още не съм готова за това..Днес едно момиче от моя клас,което го познава,ми разказа за него..Защото имам някакво чуство,че иска да е с мен само заради секса..и тя ми кaза,че бил супер сериозен човек,и когато тръгнел с някое момиче,си бил с нея..Между другото и аз съм забелязала,че за супер много неща е супер сериозен..И все пак отново се чудя..дали не иска само секс..Плс,кажете ми..дайте някакви съвети,какво да му кажа..че още не съм готова,знам..Обаче почти непрекъснато ми говори за товаа..че аз ще видя..ще ме направи щасTлива..Плс,кажете вашето мнение по въпроса..Дали според вас иска само секс..?