- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- прическа
здравейте
утре съм решила да пусна на приятеля ми да поясня че ми е за първи път
и искам да го изненадам до преди се бръснех целия триъгълник сего от 1 месец не съм се бръснела за да мога да си направя някаква прическа
и искам ако може да ми предложите нещо по така, което да го влуди само като ми я види и да ми обясните как се прави
и още 1 въпрос той 100 процента ще иска да ми прави шпакли обаче аз се притеснявам че мириша отдолу с какво мога да се намажа за да ми мирише на хубаво.Къпя се редовно и ползвам интимен гел но пак не става
благодаря
Първоначално написано от sexy_baby_originale
Хм...ако въпреки къпането ти и интимния гел пак рибарския магазин си е там - работата ми "мириши" на инфекциика...не съм специалист, ама...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Оле 1 месец...ами за начало ги подстрижи късо и равномерно.После с бръсначката си оформи най-добре бразилска лента,демек над твоята (така) една тънка лента от къси косъмчета,всичко друго махаш.
А за миризмата...щом с къпане не става (ха-ха) не му пускай още,а иди на лекар с майка си без да се притесняваш,защото една миризма,може да докара на гаджето ти най-малкото лошо впечатление.
И най-важното-КОГАТО СИ ГОТОВА,ТОГАВА!
Успех :]
С прическа или без си е пи*ка .
други мнения
Първоначално написано от sexy_baby_originale
ми аз какво да кажа не си правя прически отдавна.За мен като няма нищо е по-хигиенично.А относно миризмата трябва да идеш на лекар ,но докато го направиш пробвай с интимни кърпички ароматизирани непосредствено преди акта може да те освежат малко и успех с първият път![]()
![]()
![]()
![]()
Може да си закачиш ароматизатор тип "борче", ако не ти се ходи на докторче![]()
![]()
![]()
Щом и Алекс ти казва да идеп на лекар....![]()
![]()
- Послушай я!!!
![]()
![]()
![]()
За прическа най-добре е бразилска лентичка.
А за миризмата ... отивай на лекар.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Като искаш да го подлудиш се остави така
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П най хубаво е голичко![]()
оле, кви сте сладури, не е истина xD (рофл!) едното дете казва 'доктор!' и другите решават, че това звучи достатъчно зряло - точно както те, като изтъкнати тийнпроблем-форумджии биха искали да звучат и => го повтарят като папагали: мъдро!та по тоя повод.. май твоето 'редовно' къпане е някакво доста относително понятие xD а иначе в момента ми изниква в главата гъбична инфекция (щом ще ти е за първи път), може да се причини от антибиотици.
относно прическатаостави го така - на един месец! и нарисувай с маркер няколко мухи! зелен маркер!! или няма нужда да ги рисуваш?!
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
Утре си решила да пуснеш на приятелят ти и ще ти е за пръв път ама това което,основно занимава мозъка ти е каква интимна прическа да си направиш... Ми скроемен съвет ти давам обърсъни се основно и гледай всичко да мине гладко нещо в което,не се и съмнявам.Едва ли това е най-важното при дебюта ти в секса,дали ще е триъгълник,дали ще е ромб и така нататък,има по-важни и специални неща върху които трябва да се съсредоточиш,сигурен съм че сте разумни и ще използвате презервативи!
Изобщо не харесвам някой като използва думата редовно във въпроса си точно. Какво означава редовно? За всеки едно "редовно" може да значи различно нещо. Кажи, мия се всеки ден по 5 пъти или мия се веднъж седмично! Както и да е.
След като се измиеш се намажи с някакъв боди милк със силна миризма на черешка или нещо подобно, което харесваш. Или пък точно преди да започнете да правите нещо, отиди до банята и се замий пак. Или с интимни мокри кърпички се освежи малко от малко.
Относно формичките, точно за първия път би било малко странно. Аз, ако бях момче, нямаше да ме влудят космите ти там и дори бих се отказал от шпаклата, но това си е мое мнение.
Просто е пърфомирай се отдоло.
Първоначално написано от Mr_Crowley
Красота! Опитай и ще разбереш!
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Обичам да има малко косъмчета долу оформени на триъгълник или чертичка. Голо коте ми омръзна някак си.
щом мирише недей да оставяш НИЩО + интимен гел .... важно е да е влажно:P
![]()
ами направи си Бермудски триъгълник и ако не ти се ходи на лекар за "миризмата" която казваш се измий добре с интимен гел и после се парфюмирай добре. Не е сложно ;]![]()
Не си се бръснала от месец?? wtf??![]()
Миришеш отдолу дори и след къпане?? wtf??
.. а за "прическата" на мен също не ми допадат такива "интимни прически" .. най - добре си е голичко ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
На мене също не ми допадат,а колкото до миризмата,не е зле един профилактичен преглед при гинеколога!Първоначално написано от Hilary_
Моята е определено неопределена.![]()
![]()
![]()
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
Сплети си я на раста![]()
--------------------------------------------------------