- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- прическа
Да се надяваме ,че ще разкаже или поне ще има тема " Дали съм бременна ? "![]()
Нямам спомен точно къде, но на скоро четох една статия за най-добрите интимни прически
Триъгълник -малко скубане => малко болка; А дали това е Eфектът, който се търси? Нееее!!!
Правоъгълника -ефекта си го бива, но пък е скучно!
Запетайка, удивителен, а защо не и въпросителен -има козметички, който с удоволствеи биха помогнали.
Буквата на любимия или пък т. нар. Холивудска маска -тоест или да си поиграеш с пинсетата и да направиш неговата буква или изцяло да махнеш косъмчетата! И в 2та варянта ще му хареса!!!
А за миризмата незнам, но попринцип всяка жена си има някаква индивидуална миризма, а и вкус, която не е неприятна, даже на мъжете им харесва. На скоро един приятел ми призна, че страшно мн харесва тази миризма, даже няколко часа след като я е пипал там не си миел ръцете, за да може тайно да си ги душка!странно е, но какво да се прави.....
Така 1-во вземи се обръсни,или на козметик,използвай лентички все 1.Голичко или лентичка са най-удачните вариянти.След това иди на гинеколог защото ми намирисва на гъбички.След като видиш какво ти и е и ако ти има нещо се излекувай.Периода на лечение не е по-малко от 2 седмици тъй,че успокой хормоните.След лечението миризмата ще изчезне а ако още я имаш,използвай интимни мокри кърпички преди секса и готово.