- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секса сдобрява ли...?
Искам да ви попитам,ако сте с гаджето си и ви се прави секс,но не сте в много добри отношения(с нея/него),как постъпвате?Дали получавате исканото и как...Или разправиите стават по-сериозни след като сте се опитали да разчупите отношенията...Ако желаете споделете някой трикове за съфорумниците си
Извинявам се ако съм объркала мястото на темата![]()
Got me feeling like extaZy...
Абе деда знам, ама на мен не ми е много до секс, когато нещо не ни е в ред![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
НормалноИменно затова пуснах темата
![]()
Got me feeling like extaZy...
Първо оправяме положението и тогава следва make up секс.
амии ние когато сее сдърпваме за малкии неща и единия от нас каже сърдя ти се ( на шега ) азз сякашш изпитвам по голямоо желание да съм с него ии започам да го целувамм , прегръщам , да му шепна на ушенцее ии .. така до секс стигаме :P :P
но ако сме по лошо скарани , не бих рискувала![]()
Никога не е късно да направиш на мръсника мръсно. Колкото по-късно, толкова по-мръсно! :P (sun)
ако сме се скарали много изобщо не ми е до секс ... умира ми и желание и всичко ,но като поговорим и изясним кой е виновен кой не идва време за един секс за здобряване![]()
на мен пък като сме скарани, най- много ми се прави, обикновено стигаме до леглото, но след секса, пак сме си скарани, да не си помислите,че се сдобряваме
![]()
Ами ние като се сдърпаме нещо и седим и си се цупим... И след 5 минути ни писва и някой от двамата (който е виновен в случая) поема инициативата за секс и прави всичко възможно да се реваншира със секс![]()
с бившата живеехме заедно и си бяхме свикнали един с друг. Даже като се скараме, пак спим в едно легло и понякога се стига и до секс. Но не мисля, че някой се дърпа. И двамата си го искаме. Пък ако случайно някой реши да спи в другата стая или на друго легло... тогава няколко целувки и... пак същото![]()
Да![]()
след караниците изясняваме кой кво и как и защо ии все някой отстъпва и казва "добре де аз съм виновен" ии секса е продължението :P най-сладко ми е тогава![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
п0нягога ..!
според зависи да
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
fff
Winning is not a sometime thing; its an all the time thing. You don't win once in a while; you don't do things right once in a while; you do them right all the time. Winning is a habit.
Никога не сме се карали за кой знае какви сериозни неща..(смисъл да не се виждаме 1-2 дена да не си говорим) винаги всичко се оправя на момента ..
и мн рядко след това правим секс
оууу определено някой от 2мата когато се дърпа или не сика или като сме се скарали секса тогава е най готин и е супер наи хубав е тогаваПървоначално написано от monincetyyy
Имали сме жестоки скандали, трошене на разни мебели, шамари, блъсканици и т.н. ... което като, че ли ни предразполага да правим секс. Винаги след караница правим секс и винаги е страхотно![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
+1Първоначално написано от Marinchety
![]()
![]()
![]()
Почти винаги след като се скараме правим секс. Това е най-сладкото сдобряване.![]()