- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да кажа на майка си.
./
What i want is obvious , what i love is unique
Не очаквай да се зарадва. Та ти си на 14![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз ако съм майка ти бих ти теглил един як бой...
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Няма значение че съм на 14! Важното е че съм мислила преди да го направя.Не смятам,че направих грешка.
18
Оф,по-добре да не бях писала.Явно всеки ще почне да ме упреква.Аз искам да споделям с майка си,а не после да пиша тема как да прикрия,че не съм девствена![/i]
Е, хубу...никой не казва, че не си мислила. Въпросът е с какво. Само сега не почвай да се отяждаш - пука ми на мен, че ти се трескаш. Обаче, не мисля, че на който и да е родител ще му допадне идеята да одобри "легалния" секс на 14 годишната си дъщеря. Ти може да си мислиш, че си хванала Господ за шлифера, но си много далеч от истината.
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Майка ти ще разбере рано или късно.
Ако искаш да бъдеш честна с нея, направи го. Никой не те спира. Пък и така може би е по добре.
Олеле малелето да и споделяш ама боже на 14 си О.о се едно ся да кажа на мама "мамо купих си наркотици" и тя да каже "ехее супер се радвам че ми споделяш" О__oПървоначално написано от Fiki_
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Първоначално написано от Sunwell
![]()
![]()
Аз ако кажа на майка нещо такова ще ме изгони от вкъще за вас не знам
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Пффф ба*тииЧовек да не попита нещо!
Не познавате майка и все пак..
Моята майка ако сега и кажа ,че съм правила секс (не съм де..) ще се радва,че съм и казала и съм сигурна ,че няма да ми се кара (на 15 съм..)
Авторката-ако толкова държиш да и кажеш,просто отиди и и кажи,че искаш да говориш с нея и такаа...
на твое място бих си мълчала, не се знае каква може да е първата й реакция![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
по-добре и кажи... просто тя все пак майка ти е ..... е то и зависи и от майкатаааа
аз първо ще кажа на баща ми защото е по-разбран
амаа те вечее от когаа са ме обвинили че имам полов живот
че ако им кажа сигурно купон ще вдигнат ... защото не познават нито едно гадже ... смис като такова ... ами познават само приятелките
![]()
![]()
и така ... Смело върви и кажи !
![]()
изчакай поне до догодина и и кажи в удобен момент![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
доколкото разбирам си на 14 и искаш да кажеш на майка си, че си правила секс. ми недей![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Много зависи каква е майкати.Ти си я познаваш най-добре,според мен трябва сама да си прецениш!![]()
Ще съжалявам пак че те познавам..
и като луда цяла ти се давам..
Не се отучих още съм такава.Влече ме този,който ме РАНЯВА..
трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.
От коментарите разбрах, че си на 14 и си правила секс и се чудиш дали да кажеш на майка ти или не. Чесно казано въобще не мисля, че ще се зарадва, но по-добре й кажи ... някой ден се пак ще разбере.
Офф топик: На къде отива света... и аз съм на 14 и съм малка да имам сериозно гадже на което да вярвам, камо ли секс да правя... боже боже божеее![]()
Всяко вдишване е квадратче към теб...