- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- да ви питам ....
значи хора да ви питам вчера си седим с едни приятелки и кво стана дума та едната ми каза 4е миналият понеделник правила секс с някаф иначе много як обаче нали по шията и по някои части на тялото имал нещто като козина и така та на мене ми стана итересно кво може да е тва епилира се ама тя като го питала той казал че няма значениета ако някои знае кво е тва да кажеее
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
"Прайла секс с някъф..." - пак да се радва, че е било само козина. А може би има и неща дето не ги е видяла...![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
е то аз тя го знаела и маи ше трагват ама аз не го познаам ама кво може да е тваа![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Последно - ти, аз или тя??? Или ние?Първоначално написано от tami
Супер!
Кажи й, че много ме радва стила й![]()
Ебе се с някъф, дето уж го знае, ама той има некви неща по себе си...дето не казва. Ама МАЙ щели да тръгват - ХАХАХАХАХАХА
И после - защо има толкова мнладежи пред кабинетите по кожно-вечерически болести?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Малоумна история
е т, е праила секс с него не аз аз мноу малко го познавам ама тваа пффф ужас
Ееееее, каквото човек сам си направи - никой друг не може![]()