.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

да ви питам ....

значи хора да ви питам вчера си седим с едни приятелки и кво стана дума та едната ми каза 4е миналият понеделник правила секс с някаф иначе много як обаче нали по шията и по някои части на тялото имал нещто като козина и така та на мене ми стана итересно кво може да е тва епилира се ама тя като го питала той казал че няма значение та ако някои знае кво е тва да кажеее
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    "Прайла секс с някъф..." - пак да се радва, че е било само козина. А може би има и неща дето не ги е видяла...
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

гг

е то аз тя го знаела и маи ше трагват ама аз не го познаам ама кво може да е тваа
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Град

Re: гг

Цитирай Първоначално написано от tami
    е то аз тя го знаела и маи ше трагват ама аз не го познаам ама кво може да е тваа
    Последно - ти, аз или тя??? Или ние?

Супер!

Кажи й, че много ме радва стила й

Ебе се с някъф, дето уж го знае, ама той има некви неща по себе си...дето не казва. Ама МАЙ щели да тръгват - ХАХАХАХАХАХА

И после - защо има толкова мнладежи пред кабинетите по кожно-вечерически болести?

Малоумна история

о

е т, е праила секс с него не аз аз мноу малко го познавам ама тваа пффф ужас

Град
    Ееееее, каквото човек сам си направи - никой друг не може

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си