.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Въпрос...

Въпрос...

Искам да ви попитам нeщо.Баща ми е против да тренирам спортни танци защото майка ми има разширени вени и съм предразположена към това заболяване.Казва че от многото напрежение ще ми се появят още по бързо (ако имам тъкъв проблем).Моля ви кажете според вас това вярно ли е защото смятам да се занимавам със спортни танци и професионално не само за забавление...

Град
    из източната част
    това от части баша ти е прав ама по-принцип момичетата вземат повече ген от баша си, отколкото от майка си. ама не виждам спортните танци как ще те натоварят най-добре попитай някой вещт доктор най-вероятно...

Супер фен Аватара на montana6
    Да, консултирай се първо с някой доктор за разширените вени. Но, според мен, няма проблем да си тренираш. Дори и да ти се появят впоследствие, това си е лечимо.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Град
    България

Re: Въпрос...

Цитирай Първоначално написано от crazy_punk_girl
    Искам да ви попитам нищо.
    Една малка грешчица иначе по-темата консултирай се с доктор а и не мисля, че това ще е проблем тренирай си

Стига да не си предразположена към разширени вени всичко е окей. Ако не си, също е важно да не се претоварваш, да си с подходящи обувки, а и да възстановяваш добре - тогава проблеми няма да имаш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си