- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Незнам какво става...
С приятеля ми сме заедно от месец и нещо, аз го харесвах много преди това , но това няма голямо значение... Та проблема ми е в това , че незнам дали има смисъл да продължаваме.От Пловдив сме обаче той ще заминава да учи в София...Освен това незнам имам чувството ,че той не иска да е с мен въпреки , че не го казва или показва. Когато сме заедно всичко е страхотно .. толкова добре не съм се чувствала с момче до сега , но проблема е , че ако не го потърся аз , той няма да се сети за мен сигурно дни наред и знам , че за него просто това е нормално . Той е такъв несериозен и си го знаех от началото , но въпреки това го харесвах много и като ми се отдаде възможност реших да опитам с него. Много се ядосвам виждаме се веднъж или два пъти в седмицата като се има предвид , че нямаме кои знае какви ангажименти ... И точно сега , когато е момента да сме заедно постоянно ,защото като замине ми е ясно ,че ще се виждаме 1 път в седмицата ,(дори и за толкова не е сигурно )той просто като че ли не проявява интерес. Веднъж говорихме на тази тема , попитах го дали икса да е с мен изобщо ,той едва ли не остана обиден и много учуден защо го питам това... Незнам .. попирнцип не е такъв да е с някое момиче без да иска или да не знае как да скъса с мен или да се се чуди . Действията му са много различни показва ми че иска да е с мен и в същия момент не прави нищо по въпроса да стане нещо по- сериозно. Друго е , че той държи много на приятелите си (което е нормално) , но може да е с тях по цял ден , а не може да отдели 2 часа за мен. И най-интересното ми е защо той тръгна с мен след като разбра , че ще учи в друг град като имаше възможността много по-рано.. Ясно ми е , че може би няма да се получи , но найстина много се надявам на някаква промяна от негова страна . Съжелявам , че ви натоварих така , но искам поне да чуя мненията ви . Между другото съм на 18 години , а той на 20 . Благодаря ви още един път ,че ме изтърпяхте .
ее няма какво да ти се "търпи" форума е за това ..
" .. имам чувството ,че той не иска да е с мен въпреки , че не го казва или показва."
в това няма смисъл .. не мисля, че би търпял някой, с който не иска да бъде пък и е на 20 и мисля, че може да преценява сам за себе си ..
.. за търсенето и досещането .. ами виж сега момчетата (повечето) са си такива .. не му се сърди радвай се, че не те задушава ..А за това, че е тръгнал с теб като е знаел, че ще учи в София .. хмм ето тук ми идва съмнението .. за да не предполагам просто така ии да те объркам още повече по - добре говори с него .. може и да е за добре (да идва да те вижда често и с времето нещата да се задълбочат), а може и да те е "хванал" за кратко докато дойде в София ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Какви глупости говориш бе миличка?Как няма да те изтърпим като затова е форума.. а и освен това е имало много по-дълги излияния от твоето
Та.. искам да ти кажа че моя приятел е същият..
с тази разлика че ние по принцип сме от различни градове но имаме връзка де.. мога да ти кажа че по принцип не съм човек с железни нерви но заради него едва ли не се въоражих с такива
той никога не ми пише не се сеща за мен изобщо супер неадекватно се държи все едно сме някви непознати..
и все си казвам че ще спра да го търся и пак...
той го прави в повечето случаи от инат но е супер дразнещо тъй че те разбирам
явно и при теб разговорите не помагат.. все пак опитай пак кажи му че знаеш че те обича просто имаш нужда от повече внимание особено сега когато заминава..
![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
Мерси за мнението миличка , инача попринцип си мислех ,че може би е бил зает покрай изпити , балове и т.н , но незнам ... а относно досещането ... ще изчакам още няколко дни и ще го попитам какво става , макар че аз си знам какво става обаче просто се чудя как да му подскажа , че трябва да си промени малко отношението , макар че вече го направих един път , но нямаше голям резултат .
мдаа точно същтото е и при мен... :Д казвам си , че няма да го търся повече , че е негов ред обачее.. в един момент просто се откавам ;д , а попрнцип съм голям инат , тои ми звъни ама само да излиаме някъде вечер дискотеки , събирания и т.н , а една връзка има нужда и от малко осамотяване така да се каже , а не постоянно да сме или с неговите или с моите приятелиПървоначално написано от differentbynature
![]()
Охоо.. И аз съм в Пловдив понастоящем.Мога да ти обръщам повечко внимание.
![]()
Ами по темата:
Имали смисъл да имаш очаквания за вашата връзка при положение,че заминава в София. Аз съм сигурен,че е объркан също толкова,колкото и ти си. Може би в началото е тръгнал с тебе,защото не е мислил,че ще издържите дълго заедно. И сега хем ти се кефи,но не го показва,тъй като
знае,че заминава.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
А на някой хрумна ли му, че може да е тръгнал с нея, защото действително я харесва? И че може просто да си е темерут?
Авторке, повечето мъже (наблягам на повечето, не на всички, за да не ме нападате за общия знаменател) дори и на 20 години имат проблем да показват чувствата си. По-точно, не считат че е нужно да показват такава сантименталност като жените. Не бива да им се сърдим. Щом е направил избора си да е с теб, вероятно има някаква причина.
И недей да правиш грешката да се сравняваш с приятелите му. Да, ти си му гадже и е нормално да имаш очаквания, че той ще отделя най-много внимание на теб. Но, уви, според моите наблюдения, това рядко е така
Не се сдухвай, ако държиш на него, просто не го притискай, остави нещата да си вървят и виж в каква посока ще поемат.
Много е възможно просто да се вкарваш в някакъв филм.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Да за филма , че се вкарвам , вкарвам се , защото знам , че просто е такъв , но не напротив той показва чувствата си , обаче дотам само докато сме заедно някъде , после може с дни да не се чуем и той няма да се сети да ме потърси . А за приятелите , в никъкъв случей не се опитвам да се сравнявам с тях , все пак сме заедно от по малко от 2 месеца , пък и освен това виноги приятелите са на първо място ! Но мислъта ми беше , че не е кой знае с какво зает,нито работи,нито учи засега...Първоначално написано от LadyDi
![]()
Ако всеки ден ти звъни ще кажеш, че те задушава, но ако се виждате 2 пъти в седмицата ( което е нормално ) ти се струва, че не те желае. Това са глупости... просто някои хора ценят свободата. Защо трябва да сте постоянно заедно не мога да разбера. Ти какво искаш да е много влюбен в теб и да ти пише по 5 смс-а на ден ли. Карайте я бавничко и ще сте си добре... иначе ще си омръзнете прекалено бързо.
Temet Nosce
벨야카
Вероятно просто не е досетлив. Не че не държи на теб. Темерут, както ти казахИмам опит с такъв, поведението му е почти идентично. По тази причина ти казвам това.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Благодаря наистина много на всички , засега ще оставя нещата така ,няма да го притискам както ме посъветвахте, за да видя как ще се развият , пък после ще му мисля![]()