С приятеля ми сме заедно от месец и нещо, аз го харесвах много преди това , но това няма голямо значение... Та проблема ми е в това , че незнам дали има смисъл да продължаваме.От Пловдив сме обаче той ще заминава да учи в София...Освен това незнам имам чувството ,че той не иска да е с мен въпреки , че не го казва или показва. Когато сме заедно всичко е страхотно .. толкова добре не съм се чувствала с момче до сега , но проблема е , че ако не го потърся аз , той няма да се сети за мен сигурно дни наред и знам , че за него просто това е нормално . Той е такъв несериозен и си го знаех от началото , но въпреки това го харесвах много и като ми се отдаде възможност реших да опитам с него. Много се ядосвам виждаме се веднъж или два пъти в седмицата като се има предвид , че нямаме кои знае какви ангажименти ... И точно сега , когато е момента да сме заедно постоянно ,защото като замине ми е ясно ,че ще се виждаме 1 път в седмицата ,(дори и за толкова не е сигурно )той просто като че ли не проявява интерес. Веднъж говорихме на тази тема , попитах го дали икса да е с мен изобщо ,той едва ли не остана обиден и много учуден защо го питам това... Незнам .. попирнцип не е такъв да е с някое момиче без да иска или да не знае как да скъса с мен или да се се чуди . Действията му са много различни показва ми че иска да е с мен и в същия момент не прави нищо по въпроса да стане нещо по- сериозно. Друго е , че той държи много на приятелите си (което е нормално) , но може да е с тях по цял ден , а не може да отдели 2 часа за мен. И най-интересното ми е защо той тръгна с мен след като разбра , че ще учи в друг град като имаше възможността много по-рано.. Ясно ми е , че може би няма да се получи , но найстина много се надявам на някаква промяна от негова страна . Съжелявам , че ви натоварих така , но искам поне да чуя мненията ви . Между другото съм на 18 години , а той на 20 . Благодаря ви още един път ,че ме изтърпяхте .