- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Камери в училищата
Нека всеки да каже,в тяхното училище има ли камери и доволни ли са от това.
Както и плюсове и минуси от биг брадър в нашия живот
Еми да естествен че съм доволен.
Някой трябва да се грижи за сигрността.
има... някои учители не са доволни. Мен не ме интересува, защото те предават онлайн до мониторите, без запис, а ме съмнява някой да зяпа 8 часа там. Даже охраната да е... той е мой човек.![]()
В коридорите имаме от 2 години.Там не ми пречат.
Сега ще слагат заради матурите и в стаите.Засега са сложили само поставките, но не и самите камери.Не знам кога ще ги сложат.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Трябва ти 1 магнит и тук образ там образ никакъв го няма![]()
Трол.Първоначално написано от w0sh
Бързо ще ги оправите тези камери знам аз. Аз ако бях още на училище до сега да съм ги повредил хахахахахха
в моето има.в коридора на етаж по 4
а на първите 2 етажа има и в стайте по 1
сякаш сме в трезор на банка![]()
При нас от пролетта има камери във всяка стая...естествено, бяха поставени заради матурите, а не за да ни наблююдават...но знам ли какво ще последва. Изобщо от тази година с новия правилник доста ни 'затягат'...
'Аз не живея - аз горя...'
Ами ние имаме във всички стаи,но точно тва е,че предват онлайн една даскалка ни издаде тайната няма записи...![]()
Във предишното ми даскало имаше в сегашното ми няма !![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Само в стайте нямаме камери.
Но иначе не ми прави впечатление....всички си правят глупостите и никой нищо не им казва.
;]
В кенефите и съблекалните скоро ще сложат вервайте ми
има време
Ние имаме само в коридорите, по стаите все още няма .. да се надявам и да не сложат.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
ДА. От тази година има почти във всички стаи. Мнооооооооооооого е гадно.
Вие сте ми идолиПървоначално написано от PureFuckingHATE
![]()
Супер готини стеОбаче тя сега министърката е заета с кампанията за кмет на столицата и не ви е видяла ама то там президентството е близо може гошето първанов да ви е видял
![]()
в стаята нямаме.
в коридора има
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Това са IP камери СПОСОБНИ на видеозапис. Всеки може да влезе и да наблюдава ако знае интернет адреса и паролата ! Сега... доколко записват в всяко училище незнам обаче тия камери не са шега работа ако си някой разбойникНаще камери лично, не само, че са включени постоянно, но и записват, мога да ви гарантирам, защото съм от модераторите на Училищния ни Вестник и имам достъп до директорския кабинет !