- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Камери в училищата
Не ме интересува това.
ПРОТЕСТ!
ДА СИ ВЪРНЕМ КЪСИТЕ ГАЩИ!
СМЪРТ ЗА ФАНДЪКОВА! СМЪРТ!
Добре някой ще ми разяснили защо слагат камери в СУ аиде в училицата заради ДЗИ-тата. Както казах по 1 магнитче и камерите са аут.
ФЪНДАКОВЪ сега нали щеше да е правят кметица ?
бат бойко живее в банкя не бояна, и е близко до банкя палас където често идват играчите на левски, пък и там има тенис кортове![]()
Чух, че ще идва някакъв от ректорите на НБУ за министър. Но промените са факт.
И все ми е едно за тенис корта, пред който за в бъдеще ще манифестирам.
Аз в знак на протест днес бях с къси гащи...четоха ми конско, щели да ме накажат, а ако не се промени това и изключат... и им казах, че до Коледа ще съм само с къси гащи.
и в нашето има. даже в градинката отпред имало..![]()
![]()
прекалено ми се струва.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Започва навлизането на NWO
New
World
Order
Жално ми е че свободата която си мислим че имаме като даденост ще изчезне напълно и личното пространство ще спре да съществува.
ЪЪъъ какво се палишПървоначално написано от ImmortalTechnique
Говоря специално за образованието, а не за бунтарчетата, арабчетата и не знам си кой си. Не обожествявам Франция, но ми харесва образователната им система, а именно дисциплина !
Верно е тва, че предимно араби и всякакви негроиди ги правят тези мизерии ама французите са си виновни. Какво като са им били бивши колонии. Веднъж рових в нета да видя колко аджеба мургави и черни "французи" живеят във Франция. Ами, не можах да намеря, защото, видиш ли, френското правителство считало за дискриминация да се прави преброяване на населението по расов признак. А същевременно френският футболен отбор като излезе с 10 черни и 1 бял на терена се чудиш тея откъде са. Ама с тая безгранична и криворазбрана толерантност и либералност, след някоя и друга година ще ги опъват манафите, както си искат и европейците ще се молят да не ги бесят по улиците.
Но стига офтопик. Въпросът за камерите може да бъде доста спорен. Лично моето мнение (ще изходя от законовата гледна точка) е, че е необходимо информирано писмено съгласие на училищното настоятелство за учениците до 18 г., а за учениците от горните класове, сиреч пълнолетните, да има нещо като гласуване "за" или "против", защото по Конституция никой не може да бъде сниман без съгласието му. За непълнолетния съгласие дават родителите (чрез училищното настоятелство), но пък пълнолетните са равноправни граждани на обществото, както всички останали и трябва да се съобразяват с тях. А не може иначе, щото който не е съгласен, какво? Трябва да не ходи на училище и да не завърши? Доста може да се поговори по темата, но и аз, както в едно от горенаписаните мнения, имам едно оформящо се през последните няколко години чувство, а именно, че Новият Световен Ред се сбъдва, че го живеем. И това не е просто конспиративна теория, ами реалност, а още по-лошото е, че се примиряваме с това.
Каква свобода имаме?свободата която си мислим че имаме като даденост![]()
Свободата ако се дупим достатъчно да не умрем от глад?...
v4era ni 4etoha noviq pravilnik4ydq se kak ne sa ni zabranili da di6ame ili migame
slojili sa ni beli vrati v dvata kraq na vseki koridor,sq daskaloto prili4a na bolnica!Za kamerite ne mi pyka,te ne rabotqt,a i imame samo na 4 etaj.A direktorkata samo obikala etajite i staite![]()
съъщото е и при насПървоначално написано от EritYy
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Досега имахме само по коридорите, но вече имаме прекарани кабели и за стаите.
И да искаме, и да не искаме, т'ва е положението.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
в нашето има...ама скоро ще ги изпочупят
The blood that binds us ..till death unites us
Същото. Не съм особено очарованаПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Кво се правиш бе,Psychoalgie?Първоначално написано от Psychoalgie
На колко години си? Аз като съм била дете нямаше камери,нямаше 12-годишни,които да се напиват с водка(или бяха само някакви отрепки,а не всеки втори),нямаше 12-годишни момичета,които ходят на училище облечени и гримирани по-зле и от курви.Може и да сме правили щуротии в клас,но то опираше до пръскане с вода през лятото и предаване на бележки в час,а не до свирки в кенефа и до псуване на учителите ... Изобщо не си прави труда да сравняваш двете неща.Такива лешпери като сегашните нЕма никъде...нали имам сестра на 14 и й гледам приятелите всеки ден - повечето клонят към категория пълни олигофрени.
Много ясно пълна деградация на младото поколение.Да върнем бай Тошо!!Първоначално написано от _donna_
![]()
Иии на някои да им имам и подкопаната лична свобода и достойнство и обречено чувство нарушени незнам си кви права!
Наличието на камери може да те смути само ако правиш нещо нередно , в противен случай няма причина да имаш нещо против тях. Никой не ти снима спалнята , тоалетната , съблекалнята , а се следи какво се случва на територията на едно културно учреждение каквото е училището . И да поведението на това място трябва да се наблюдава и контролира.
Ми да що да не сложат решетки и да ни пускат само да ядем кво ще кажеш?Що се отнася до тва кво се фърши мисля че всички сме ходили на даскало и знаем за кво става въпрос.Първоначално написано от BlackWings
А в затвор ли да съм ?
П.П. Ти учиш ли още ?