.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 109
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Не ме интересува това.

ПРОТЕСТ!
    ДА СИ ВЪРНЕМ КЪСИТЕ ГАЩИ!

СМЪРТ ЗА ФАНДЪКОВА! СМЪРТ!

Да, това за късите гащи е прекалено.

Град
    Инкогнито
    Добре някой ще ми разяснили защо слагат камери в СУ аиде в училицата заради ДЗИ-тата. Както казах по 1 магнитче и камерите са аут.

ФЪНДАКОВЪ сега нали щеше да е правят кметица ?

бат бойко живее в банкя не бояна, и е близко до банкя палас където често идват играчите на левски, пък и там има тенис кортове

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Чух, че ще идва някакъв от ректорите на НБУ за министър. Но промените са факт.

И все ми е едно за тенис корта, пред който за в бъдеще ще манифестирам.

Град
    София
    Аз в знак на протест днес бях с къси гащи...четоха ми конско, щели да ме накажат, а ако не се промени това и изключат... и им казах, че до Коледа ще съм само с къси гащи.

Град
    Wonderland
    и в нашето има. даже в градинката отпред имало..
    прекалено ми се струва.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Започва навлизането на NWO
    New
    World
    Order
    Жално ми е че свободата която си мислим че имаме като даденост ще изчезне напълно и личното пространство ще спре да съществува.

Град
    София
    Искат да върнат комунизЪма!

Град
    Инкогнито
    то заради капитализма може да се върне

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalTechnique
    Какъв пример точно от французите бе Хоти? Как се палят коли? Или как се прави гражданско неподчинение? Да го духат тъпите франсета, ако бяха толкова добре, нямаше почти всяка година цели квартали да горят, жандармерия и полиция да не могат да укротят развилнелите се тълпи с месеци. Тука поне сме си кротки. Правителството ни е** и бие, ние си псуваме кротко вкъщи пред ракията, салатата и телевизора и най-много някой да си набие жената.
    ЪЪъъ какво се палиш Говоря специално за образованието, а не за бунтарчетата, арабчетата и не знам си кой си. Не обожествявам Франция, но ми харесва образователната им система, а именно дисциплина !

Верно е тва, че предимно араби и всякакви негроиди ги правят тези мизерии ама французите са си виновни. Какво като са им били бивши колонии. Веднъж рових в нета да видя колко аджеба мургави и черни "французи" живеят във Франция. Ами, не можах да намеря, защото, видиш ли, френското правителство считало за дискриминация да се прави преброяване на населението по расов признак. А същевременно френският футболен отбор като излезе с 10 черни и 1 бял на терена се чудиш тея откъде са. Ама с тая безгранична и криворазбрана толерантност и либералност, след някоя и друга година ще ги опъват манафите, както си искат и европейците ще се молят да не ги бесят по улиците.

Но стига офтопик. Въпросът за камерите може да бъде доста спорен. Лично моето мнение (ще изходя от законовата гледна точка) е, че е необходимо информирано писмено съгласие на училищното настоятелство за учениците до 18 г., а за учениците от горните класове, сиреч пълнолетните, да има нещо като гласуване "за" или "против", защото по Конституция никой не може да бъде сниман без съгласието му. За непълнолетния съгласие дават родителите (чрез училищното настоятелство), но пък пълнолетните са равноправни граждани на обществото, както всички останали и трябва да се съобразяват с тях. А не може иначе, щото който не е съгласен, какво? Трябва да не ходи на училище и да не завърши? Доста може да се поговори по темата, но и аз, както в едно от горенаписаните мнения, имам едно оформящо се през последните няколко години чувство, а именно, че Новият Световен Ред се сбъдва, че го живеем. И това не е просто конспиративна теория, ами реалност, а още по-лошото е, че се примиряваме с това.

Супер фен Аватара на _donna_
    свободата която си мислим че имаме като даденост
    Каква свобода имаме?
    Свободата ако се дупим достатъчно да не умрем от глад?...

Голям фен Аватара на LaffyTaffy
    v4era ni 4etoha noviq pravilnik 4ydq se kak ne sa ni zabranili da di6ame ili migame
    slojili sa ni beli vrati v dvata kraq na vseki koridor,sq daskaloto prili4a na bolnica!Za kamerite ne mi pyka,te ne rabotqt,a i imame samo na 4 etaj.A direktorkata samo obikala etajite i staite

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от EritYy
    Имаме камери- и в коридорите и в стаите ,и отвън в сградата, чуда се как още не са ни сложили и в кенефите
    инече на мен ми е все едно дали да са там ,или не -нито ми пречат,нито са ми полезни
    съъщото е и при нас
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Досега имахме само по коридорите, но вече имаме прекарани кабели и за стаите.
    И да искаме, и да не искаме, т'ва е положението.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    в нашето има...ама скоро ще ги изпочупят
    The blood that binds us ..till death unites us

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    В коридорите имаме от 2 години.Там не ми пречат.
    Сега ще слагат заради матурите и в стаите.Засега са сложили само поставките, но не и самите камери.Не знам кога ще ги сложат.
    Същото. Не съм особено очарована

Супер фен Аватара на _donna_
    Цитирай Първоначално написано от Psychoalgie
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Моето поколение не го следяха с камери...

пропуск, човече просто пропуск..
    Кво се правиш бе,Psychoalgie?
    На колко години си? Аз като съм била дете нямаше камери,нямаше 12-годишни,които да се напиват с водка(или бяха само някакви отрепки,а не всеки втори),нямаше 12-годишни момичета,които ходят на училище облечени и гримирани по-зле и от курви.Може и да сме правили щуротии в клас,но то опираше до пръскане с вода през лятото и предаване на бележки в час,а не до свирки в кенефа и до псуване на учителите ... Изобщо не си прави труда да сравняваш двете неща.Такива лешпери като сегашните нЕма никъде...нали имам сестра на 14 и й гледам приятелите всеки ден - повечето клонят към категория пълни олигофрени.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Цитирай Първоначално написано от Psychoalgie
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Моето поколение не го следяха с камери...

пропуск, човече просто пропуск..
    Кво се правиш бе,Psychoalgie?
    На колко години си? Аз като съм била дете нямаше камери,нямаше 12-годишни,които да се напиват с водка(или бяха само някакви отрепки,а не всеки втори),нямаше 12-годишни момичета,които ходят на училище облечени и гримирани по-зле и от к**ви.Може и да сме правили щуротии в клас,но то опираше до пръскане с вода през лятото и предаване на бележки в час,а не до свирки в кенефа и до псуване на учителите ... Изобщо не си прави труда да сравняваш двете неща.Такива лешпери като сегашните нЕма никъде...нали имам сестра на 14 и й гледам приятелите всеки ден - повечето клонят към категория пълни олигофрени.
    Много ясно пълна деградация на младото поколение.Да върнем бай Тошо!!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Иии на някои да им имам и подкопаната лична свобода и достойнство и обречено чувство нарушени незнам си кви права!
    Наличието на камери може да те смути само ако правиш нещо нередно , в противен случай няма причина да имаш нещо против тях. Никой не ти снима спалнята , тоалетната , съблекалнята , а се следи какво се случва на територията на едно културно учреждение каквото е училището . И да поведението на това място трябва да се наблюдава и контролира.

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Иии на някои да им имам и подкопаната лична свобода и достойнство и обречено чувство нарушени незнам си кви права!
    Наличието на камери може да те смути само ако правиш нещо нередно , в противен случай няма причина да имаш нещо против тях. Никой не ти снима спалнята , тоалетната , съблекалнята , а се следи какво се случва на територията на едно културно учреждение каквото е училището . И да поведението на това място трябва да се наблюдава и контролира.
    Ми да що да не сложат решетки и да ни пускат само да ядем кво ще кажеш?Що се отнася до тва кво се фърши мисля че всички сме ходили на даскало и знаем за кво става въпрос.

Град
    Maina Town
    А в затвор ли да съм ?

П.П. Ти учиш ли още ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си