.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109
    Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Ако беше в затвор нямаше да имаш избор - винаги можеш да напуснеш училище и да си сереш на живота, ако искаш да учиш и да не пречиш на другите, то тогава не биха те и притеснили тези камери, нито ще ти нарушат свещенната свобода...

Ако обаче си отишъл с намерения различни от това, то тогава май камерите ще ти пречат наистина, тогава вече можем да се впуснем в разни размисли за нарушаването на правата, свободите и подобни глупости от репертоара на ДПС...
    Ти ни изкара убийци.И според теб би ли се променило нещо?Ще видят как преписваме или лафим в някой час,после ще има намаления на поведението.Съмнявам се да си толкова стара че да си изпитала тази система със Слаб 2 по поведение.Сериозно много хора забравят какво е да си на училише.

Град
    Maina Town
    По закон за такова наблюдение е длъжно да иска съгласието на наблюдаваните.Друга страна на въпроса е колко пари ще се пръснат от държавата за камери и поддържащ екип.Сега си представи дете 3-4 клас което прави контролно и знае че освен учителя го гледа и още някой.Те и без тва се плашат от най-малкото.И друго ти би ли се сугласила почти постоянно да те държат под наблюдение?Какво се случва със личното ти пространство тогава.Извинявам се ако съм те обидил за годинити просто незнам кой набор си.

Град
    Непостоянно
    е те децата в трети клас няма да знаят кво е камера..
    иначе мен ми е се тая.. в нащо училище като по ЧУДО тая година са събрали кинти за нещо друго, освен за ракия на директора и имаме камери из цялото училище.. но не ми дреме де както казах, дали ше ме снимат или не, аз мизериите ги правя ОКОЛО даскало така или иначе а за класните стаи, ако имаше е тогава вече щях да съм против, те че са прави така е, ше ни наблюдават, нооо мен не ме устройва а в старото ми училище имат камери от 3 години ама пак им обраха компютърните зали и пак не разбраха кой е, нищо че са с камери.. ха балъци
    .!.

Град
    Maina Town
    Камери в коридорите и ние си имаме въпроса е в класните стаи, защото точно там смятат да слагат и то не смао за матурите,а постоянно.

Град
    Maina Town
    Хуу извинявай не разбрах къф пол си.Та кат си пълнолетен и кажеш не кво става?И защо сравняваш училището с магазина.Няма смисъл да спорим,защото до никъде няма да стигнем.Ти ни мислиш за моранлен отпадък.Всяко поколение си има своите "изцепки".

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от ohluv
    По закон за такова наблюдение е длъжно да иска съгласието на наблюдаваните.Друга страна на въпроса е колко пари ще се пръснат от държавата за камери и поддържащ екип.Сега си представи дете 3-4 клас което прави контролно и знае че освен учителя го гледа и още някой.Те и без тва се плашат от най-малкото.И друго ти би ли се сугласила почти постоянно да те държат под наблюдение?Какво се случва със личното ти пространство тогава.Извинявам се ако съм те обидил за годинити просто незнам кой набор си.
    Моето дете, чети преразказан действителен случай:

Младо семейство разхождат бебето си в количка в двора на училище , близо до фасадите на сградата. Вътре в момента се провеждат учебни занятия. Ненадейно и за ужас на родителите изведнъж във въздуха от някой прозорец е хвърлен тежък предмет , пада на сантиметри от главичката на бебенцето. Поглеждат нагоре откъдето мигновено се скрива детско лице.
    Случката я четох в бг-мамма , ако имам възмжност да го намеря , ще ти дам целия линк.
    В училището е нямало камери , ако имаше щеше да стане ясно кое е това изродче което хвърля неща по хората в двора , или поне щеше то да се въздържи от тази си проява.

Целта на камерите не е да ви следи дали ходите с различни чорапи и колко често си бъркате в носа , и да ви се бърка в мизерните лични животи , а за да се контролира поведението и ПРЕДОТВРАТЯВАТ точно такива безумни постъпки на насилие , агресия и каквото и да е друго непристойно за нормални деца поведение !

Град
    Maina Town
    Целта на камерите не е да ви следи дали ходите с различни чорапи и колко често си бъркате в носа , и да ви се бърка в мизерните лични животи , а за да се контролира поведението и ПРЕДОТВРАТЯВАТ точно такива безумни постъпки на насилие , агресия и каквото и да е друго непристойно за нормални деца поведение !
    Драги батко/како точно това се опитват да направят,ако не сте чу ли смятат да въвеждат оценки за поведение,което значи че ще ни следят под лупа.Никой от вас до сега не е бил подлаган на такова наблюдение иначе всички сте съгласни.Пак казавам ние сме отпадък за вас,а не бъдещетото няма смисъл да спорим повече.

Град
    във форума
    Ти ли ще ми кажеш дали са ме подлагали мен на такова наблюдение?

Да ама АЗ не псувах даскалите , не замервах бебета с тежки предмети , не бутах съучениците си по стълбите , не правех свирки в тоалетните , не се напивах и напушвах на територията на училището !

Твоят проблем е че искаш да си правиш тези и подобни неща необезпокояван, и всякаква форма на контрол те дразни.

Не чух само коментар относно разказаната от мен случка , допустимо ли е според теб нещо такова , и щеше ли наличието на камера да улесни намирането на виновника в ситуацията?

Аз съм ЗА камерите. И ЗА следенето на хора като експойтед теен и доказването как си противоречи всеки ден...

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Ти ли ще ми кажеш дали са ме подлагали мен на такова наблюдение?

Да ама АЗ не псувах даскалите , не замервах бебета с тежки предмети , не бутах съучениците си по стълбите , не правех свирки в тоалетните , не се напивах и напушвах на територията на училището !

Твоят проблем е че искаш да си правиш тези и подобни неща необезпокояван, и всякаква форма на контрол те дразни.

Не чух само коментар относно разказаната от мен случка , допустимо ли е според теб нещо такова , и щеше ли наличието на камера да улесни намирането на виновника в ситуацията?
    Точно така ние всички сме измет що не ни теглиш по един куршум за по-лесно?Звучиш като пенсиите долу пред блока

Град
    във форума

ohluv към теб е обръщението. Деликатно се опитваш да ми избягаш от въпроса.

Град
    Инкогнито
    само може да се надяваме да забранят чалгата и може би нещата ще се оправят

Град
    Maina Town
    В случая съм съгласен,но знаеш че това са единични случаи.

Град
    във форума
    Щом така твърдиш , и ако смяташ че ти не си един от тези случаи , тогава защо имаш притеснения относно оценката си за поведение?

Град
    Maina Town
    А тва за оценката ли.Ми кажи ми някво яко ли примерно да ти намалят поведението за това че си надникнал в контролната на другарчето или че си с изсулени дънки или си закъснял за час.
    Драги батко Battlescarred и предполагам како BlackWings Бай Ганьо никога няма да се промени.

Град
    Maina Town
    Щом така твърдиш , и ако смяташ че ти не си един от тези случаи , тогава защо имаш притеснения относно оценката си за поведение?
    Ми защото сега всички ВУЗ-ове ще се филмират и ще започнат да ги взимат предвид,а специално тези оценки за чужбина няма да ти ги гледа никой.А аз прошляк ще си остана.

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Аз съм ЗА камерите. И ЗА следенето на хора като експойтед теен и доказването как си противоречи всеки ден...
    Ти си неграмотна и ограничена, за да разгледаш един проблем от всичките му страни, затова си свободна да бъдеш такава каквато си - жалка.

Охлюв, защо пропускаш моите постове?
    И когато не знаеш какво да кажеш обиждаш Не съм неграмотна, все пак не съм на изпит. Мога да пиша както пожелая важна е идеята. Жалкото е че си търсиш респект и приятели във форум, чиито обитатели според теб са идеалната мишена за да покажеш колко "велик" си всъщност Готов си да си противоречиш за да изтъкнеш своята милост.
    Интересно е защо човек като теб който е на тази възраст, търси внимание във форум, който се казва тийн проблем. как мислиш експлойтед а?
    Или и теб не те притесняват камерките по улиците? Или може би заради такивка като теб ги сложиха я си помисли малко

Град
    Maina Town
    Драги охлюве, радвам се да отбележа, че вече си се запознал с творчеството на Щастливеца и даже се опитваш да го използваш като аргумент, но ме притеснява факта, че явно по-често си поглеждал в контролното на съседа или под прекалено късата поличка на някоя съученичка, за да си дадеш сметка точно какво осмива Алеко.

Проблема на нарушенията на дисциплината е, че създават атмосфера, която не е подходяща за съсредоточаване и обучение на тези, които имат желание и възможности... Затова и бай Ганьо започва да се сеща за неща, които го засягат, само когато нещо му застраши "келепира", в случая - своеволията и минаването между капките.
    Ся ще питам кат момче мъж:Нещо лошо ли е да погленеш тук там (не говоря за развратените).Аз съм от утайката на населението не ме учи за Бай Ганьо,а иначе и съседа беше отвеян,като учихме Алеко

Град
    Maina Town
    Ти си неграмотна и ограничена, за да разгледаш един проблем от всичките му страни, затова си свободна да бъдеш такава каквато си - жалка.

Охлюв, защо пропускаш моите постове?
    И когато не знаеш какво да кажеш обиждаш Не съм неграмотна, все пак не съм на изпит. Мога да пиша както пожелая важна е идеята. Жалкото е че си търсиш респект и приятели във форум, чиито обитатели според теб са идеалната мишена за да покажеш колко "велик" си всъщност Готов си да си противоречиш за да изтъкнеш своята милост.
    Интересно е защо човек като теб който е на тази възраст, търси внимание във форум, който се казва тийн проблем. как мислиш експлойтед а?
    Или и теб не те притесняват камерките по улиците? Или може би заради такивка като теб ги сложиха я си помисли малко
    Нека и те да изкажат мнение,пък от една страна е по-добре с него да споря отклкото с някой който ще ми каже че ще ми строши кофата,до ся щяхме се се напцували.

Град
    Maina Town
    Мислиш ли, че камерата е сложена, за да види на коя точно пачавра мяташ влажни погледи?
    А ти за кво мислиш ще започнат да се захващат?

Дали форумът ще успее да се справи с вашите проблвеми или само ги задълбочава разкривайки на големият свят вашите жалки личности?

Град
    Maina Town
    Дали форумът ще успее да се справи с вашите проблвеми или само ги задълбочава разкривайки на големият свят вашите жалки личности?
    Много дорбе знаеш че отгоре решат ли да направят нещо трдно ще ги спрем,тука само си дискутираме.

Град
    Maina Town
    Предполагам си наясно,че ценностната система в ЦЕЛИЯ СВЯТ се е променила,а парите играят главната роля в новата система.Изключения има не споря.Мисля че темата започна да се променя.

[color=#444444]Няма смисълът да ви обяснявам че наистина сте като магарета и точно това ви е проблем.
    Разбирате, така както квадрат разбира че трябва да е сфера.

Той квадрата милия е толкова тъп киолкото и лисът на който е начертан. ( това беше джокера за розовото изречение което ви е за домашно)

В моето училище няма камери, но и да имаше, не би ме притеснявало. Не правя нищо нередно. И все пак ще ми е интересно да видя как някой от администрацията отива да дърпа ушите на Пешо (баща му е консул на Марс, да не си помислите нещо...), защото е издъппал ушите на учителката, защото тя му е издърпала ушите, защото той е издърпал ушите на Гошо, който пък...Говори се, говори се, ама колко и какво показват тея камери никой не знае.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си