- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Камери в училищата
Няя ама казаха,че май ще слагат![]()
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
Хаха , а бе на теб какво ти стана че подскочи като ощипан/а?Първоначално написано от Psychoalgie
Аз и докато си бях ученичка имах отлична представа що за стока са повечето от съучениците ми , и претендирам че отпреди абитуриентския си бал съм разсъждавала достатъчно трезво.
И тогава и сега не ме интересува кой криворазбран индивид ще ми изтълкува разсъжденията като "плюене" , понеже взел че се разпознал в някой от героите в тях.
Ако смяташ , че фактът че съм завършила наскоро училище е някаква автоматична забрана да конментирам всичко свързано и случващо се в него , само защото страда бедната ти душица , ще имаш да вземаш.
А това че неясно от ква позиция тръгваш да ми отправяш злобни нападки на лична основа , само говори колко си струва човек да ти обяснява добронамерено неща , дето са близко до акъла.
П.С. И "лелче" ще викаш на леля си.
Това е толкова трагично просто.
1. Унижението - помислете си , затова ли ви роди майка ви.
2. Постоянно се чувстваш чест от експеримент. Излизаш от вас, некой те снима, камери те снимат по улицата, влизаш в 280 и там вече има, отиваш на училище, отвсякъде се показват камери.
3. БЕзсилието. И да не си съгласен, не може да се бориш с тези неща. Те не са парламент, държава или човек. Това е техническият прогрес. Но това че има измислени камери, не означава, че трябва да са в класните стаи.На тези, които ще кажат , че децата трябва да свикват, ще им кажа да не ги пращат на учелище, а на работа, да свикват ...
4. Погазване на конституцията.
5. Падна и последната крепост на свободата - училището - мястото, където децата правеха каквото си искат. Аз от 7и до 12и клас едно контролно не съм направил сам (а сега съм прво в Софийски), всичко съм заимствал. Сега вече край на чупеенто на лампи без последствия и хвърлянето на чинове през прозореца и играта на кеч в стаята, цяла една епоха си отива, а беще толкова весело. Това беше последното място
, където децата можеха наистина да си играят. Никой вече не играе на улицата, всички са пред компютрите.
6. Дори и за порядъчните хора е огромно бреме да знаят, че всичко което правят се вижда и НЯМА минаване метър НИКЪДЕ.
Добре , че ние минахме без тях. За останалите, ограбено детство. Тъжно, нали ?
Пускаш димка в стаята...взимаш един чук и gg camera (rofl)Първоначално написано от Psychoalgie
нямам търпение да дойде понеделник (devil)
Сложиха камери навсякъде.. в коридорите,по стаите,на двора,на входа,в салона..
Е евала,в моята стая нема.![]()
nerd world orderПървоначално написано от 53downfall
ina4e po koridorite ok...ama po staite???!
v amerika ''sa si dobre''...ako si iskat hodqt..tuka e 1 vid zadaljenie
na nas mai skoro 6te ni slagat zaradi matyrite :P az ne iskam , no e po-dobre za6toto moje bi 6te se promenqt nqkoi ne6ta![]()