.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Искам съвет!!!! МОЛЯ!!!

Запознах се с едно момиче и тя много ме харесва и постоянно ми пишеше СМС-си и ми звънкаше а бяхме излезли само 1 път !След това 2 месеца ми звъня и сега спря като започнахме училище . Аз съм и отговарял към 5-10 пъти ! И се чуда дали да и звънна ? Не съм излизал лятото с нея защото бях на друго място. Дали мее е забравила? моля даите коментар до края на деня МОЛЯ !!!

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Ние няма как да знаем дали те е забравила. Обади и се да се видите и сам ще разбереш. Няма нищо сложно

Kakvo 4aka6?!?!?!ZVUNNI I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
    Be Mine,If yoU caN!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Звънни й ..

Като и звъннеш ще разбереш дали те е забравила
    It takes years to build up trust
    and only seconds to destroy it...

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Аре обади и се ..

Мега фен Аватара на vagarious
    Предполагам вече си се обадил.К'во стана?!
    Big or small, lies are lies!

Guest
    звънкай!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Чакай,ей ся ш'ти ти кажа дали те е забравила...
    *гледа кристалната топка*
    Виждам....
    тъпа тема.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не и звъни пък...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Звънкай бре

Мега фен
    неее, не й звънкай, изчакай още няколко месеца, тогава ще е най- подходящо
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мисля че може да го направиш най драматично...след 10 години и звънни когато вече и двамата сте пораснали и я питай" Абе спомняш ли си ме аз съм еди кой си от еди къде си. Видяхме се е там оня път на онова место - помниш ли?" Съберете се и направете един истински холивудски хепи енд. =w=

А ако 5-10 пъти са много за тебе...порастни и си вземи ваучер още един за да имаш парички за повече отговори...или просто искай от ваще още парички за банички. Не обичам хора които не могат сами да решават...все едно да влезнеш и да питаш форума - Абе форум какво да направя да си сложа червената или светло-бялата тениска... Е същото е... Да звъня или да не звъня...еми като си и навит на тая мадама звънкаш...като не си -седи дома играй УоУец.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Голям фен Аватара на RaZzer
    Ам... ако я харесваш - явно не си показал достатъчно вминание и тя е решила, че няма шанс с теб => трябва да се поправиш и да я потърсиш...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Shadow1596
    Мисля че може да го направиш най драматично...след 10 години и звънни когато вече и двамата сте пораснали и я питай" Абе спомняш ли си ме аз съм еди кой си от еди къде си. Видяхме се е там оня път на онова место - помниш ли?" Съберете се и направете един истински холивудски хепи енд. =w=

А ако 5-10 пъти са много за тебе...порастни и си вземи ваучер още един за да имаш парички за повече отговори...или просто искай от ваще още парички за банички. Не обичам хора които не могат сами да решават...все едно да влезнеш и да питаш форума - Абе форум какво да направя да си сложа червената или светло-бялата тениска... Е същото е... Да звъня или да не звъня...еми като си и навит на тая мадама звънкаш...като не си -седи дома играй УоУец.

Е ти ме разби... И все пак си напълно прав btw wow-a е добра игрица :Д от време на време ръцам като имам свободно време

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от Shadow1596

Е ти ме разби... И все пак си напълно прав btw wow-a е добра игрица :Д от време на време ръцам като имам свободно време

От време на време ... Ти не се спираш .. ако не е wow ще е CS
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Повече от фен
    тя много те харесва ,ами ти хар ли я ? Щом си и отговарял малко пъти явно вече те е забравила ,но все пак звънни
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

кво да ти давам до края на деня ве виж че си мишкар...
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Град
    София
    Хората забравят 2 месеца за 1 седмица.... Много ясно, че те помни, но явно се е отказала от теб. Обади и се да излезете, да се видите, та да се върне тръпката.
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си