- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет!!!! МОЛЯ!!!
Запознах се с едно момиче и тя много ме харесва и постоянно ми пишеше СМС-си и ми звънкаше а бяхме излезли само 1 път !След това 2 месеца ми звъня и сега спря като започнахме училище . Аз съм и отговарял към 5-10 пъти ! И се чуда дали да и звънна ? Не съм излизал лятото с нея защото бях на друго място. Дали мее е забравила? моля даите коментар до края на деня МОЛЯ !!!
Ние няма как да знаем дали те е забравила. Обади и се да се видите и сам ще разбереш. Няма нищо сложно![]()
Kakvo 4aka6?!?!?!ZVUNNI I!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Be Mine,If yoU caN!
Звънни й ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като и звъннеш ще разбереш дали те е забравила![]()
It takes years to build up trust
and only seconds to destroy it...
Предполагам вече си се обадил.К'во стана?!![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
звънкай!![]()
Чакай,ей ся ш'ти ти кажа дали те е забравила...
*гледа кристалната топка*
Виждам....
тъпа тема.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
не и звъни пък...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
неее, не й звънкай, изчакай още няколко месеца, тогава ще е най- подходящо![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Мисля че може да го направиш най драматично...след 10 години и звънни когато вече и двамата сте пораснали и я питай" Абе спомняш ли си ме аз съм еди кой си от еди къде си. Видяхме се е там оня път на онова место - помниш ли?" Съберете се и направете един истински холивудски хепи енд. =w=
А ако 5-10 пъти са много за тебе...порастни и си вземи ваучер още един за да имаш парички за повече отговори...или просто искай от ваще още парички за банички. Не обичам хора които не могат сами да решават...все едно да влезнеш и да питаш форума - Абе форум какво да направя да си сложа червената или светло-бялата тениска... Е същото е... Да звъня или да не звъня...еми като си и навит на тая мадама звънкаш...като не си -седи дома играй УоУец.
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
Ам... ако я харесваш - явно не си показал достатъчно вминание и тя е решила, че няма шанс с теб => трябва да се поправиш и да я потърсиш...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Първоначално написано от Shadow1596
Е ти ме разби...И все пак си напълно прав
btw wow-a е добра игрица :Д от време на време ръцам като имам свободно време
![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
От време на време ...Ти не се спираш .. ако не е wow ще е CS
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
тя много те харесва ,ами ти хар ли я ? Щом си и отговарял малко пъти явно вече те е забравила ,но все пак звънни![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
Probvai i shte razberesh!
кво да ти давам до края на деня ве виж че си мишкар...
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Хората забравят 2 месеца за 1 седмица.... Много ясно, че те помни, но явно се е отказала от теб. Обади и се да излезете, да се видите, та да се върне тръпката.
Вие на хероин ли сте бе?