- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Активиа закуска
казвали ми са,че рекламират 14 дневното прочистване с активиа защотото ефекта е,че те хващало рядко щастие (3 приятелки пробваха и така стана и с трите )и като го чух не искам и да я опитвам
![]()
по едно време само това ядох за закуска..харесва ми..обаче сега ми е втръснала и отдавна не съм яла![]()
Направо като видя рекламата ми става лошо Дават ми няква, че станала "нов" човек щот се из***а![]()
![]()
![]()
Да, онзи ден опитах. Много е вкусно, обаче ако закуската застои повече от 15 минути, да не ви казвам на какво става, отвратително е.. Иначе да, много е хубава Активиата, като я изпапах и после се чувствах като нова.. Е, от първия ден ми помогна![]()
На мен мого ми харесва и съм я яла 3-4 пъти.
не![]()
Просто аз
и ааз...ама и активиата ми харесва..Първоначално написано от lipstik
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
От тази активия ми се подува корема![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...
идеална бърза закуска.вземала съм си много пъти
Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!
по едно време хапвах докато разбрах че не ми харесва.. самият вкус вече ме отвръщава бляя..
Активиите поначало не ги харесвам,а закуската.. 2 пъти съм я яла и не е нищо по-особено...![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
"Боклучетата" от горе са корнфлейкс,а млякото не е точно мляко.. по-скоро като крем..
не ме кефиаз най-често закусвам обикновена активия с мюслито на д-р Йоткер-бадеми и мед,а преди шоколадово
![]()
еми харесва ми... после боли корем малко от нея, ама като не си харесам друго в магазина си взимам...
времет0 тu uztuча
мда, вкусно е, ама аз си правя вкъщи, взимам си от най-евтиния корнфлейкс на Аро, и мляко захар и корнфлейкс, абе много е фкусно, за закуска е идеално според мене![]()
бляяя яла съм го с тея простотиите дет се слагат ((мюсли ли е кво е?)) и беше супер гадно, но само млякото е супер вкусно.
ами бива обаче нистина млякото е по-скоро като крем и корнфлейкса си го ям отделно
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
Преди често си взимах,ама вече не бих си купила ,то мирише на повръщано...абе гадно е![]()
Обожавам я!![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!