- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боядисващи дънки
Амии днес си купих едни тъмни дънки , обаче ми забоядисват ръцетеКакво да направя преди да ги изпера , че после да не ми се забоядисват пак ръцете ?
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
няма какво да направиш май...толкова им е качеството.
дума "забоядисвам" НЯМА
Едни от нашия клас имаха еднакви дънки от Теранова... И ги гледам, че си търкат ръцете в крачолите, и като ги дигнаха - опа! Сини!
Нищо не можеш да направиш.Щом от едното пипане пускат боя върху ръцете ти, представи си какво ще стане, ако ги изпереш.
И все пак... ако решиш да ги переш... нека да бъде отделно.![]()
![]()
Апффф.. да се изтрие темата !
ми попринцип с те4ение на времето .. 6те спрат да боядисват ... след няколко пранета ...
винаги има две мнения .. -моето и грешното ..
и аз имах такива дънки миналата година ама не ми боядисваха ръцете а краката и като се събуя и краката тук там сини от дънките ужас беше![]()
да..като им падне цвета..Първоначално написано от sladi4ka_qni4ka
''забоядисват''![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
![]()
имах едни такива...бях като мъртвец........чесно мислех,че съм болна
![]()
Обичам Калоян завинагиии !!!!!
аз знам че преди да ги изпереш трябва да ги накиснеш във вода разредена с оцет (не знам пропорциите) бабешки диветини мойта такйа прави
не мога да ви кажа дали действа защото до сега такива дънки не съм имала![]()
(#) ...thats a cookie...
+1 точно това щях да пиша,когато се сложи оцет + студена вода пак пада боя,но сравнително по-малко от обикновено.Първоначално написано от SkyEatsAirplane
п.п
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
леле колко забавно.. да зема и аз ли да се посмея малко..
ами ако бях го написала по друг начин , едва ли някой от самото заглавие щяха да разберат закфо става на в-с ..
ама както и да е, и мерси все пак на малкото който отговираха по темата..
След.. мм неопределен брой пранета ще спрат да пускат![]()
след няколко изпирания ще спрат да боядисват![]()
Мм.. вече спряха![]()