.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Объркана съм...той има дете или пък не ?!

Много съм объркана, защото преди три-четири месеца започнах да се зарибявам с един сервитьор. Ходех всеки ден на заведението, запознахме се и по думите и действията му си личеше, че ме харесва. Постоянно колегите му ме питаха разни неща за него, извиняваха ми се, че не ме обслужва той, питаха ме дали му се сърдя и т.н. А той гледаше да е все около мен, да ме докосва уж без да иска, когато минава покрай стола ми или когато ми подава бар-картата, постоянно ми се усмихваше и ако случайно не му отвърна със същото почва да ми се цупи и да си мисли, че му се сърдя. Абе всичко си беше супер до един ден, в който си тръгнах без да му се усмихна за чао, защото му бях сърдита и той ми писа, и в края на разговора ми каза, че е правил нещо, което не е трябвало да прави. И така около седмица не ми се усмихваше, не ми говореше и се държеше гадничко. Но после пак си стана същия, даже оня ден като отидох да платя на колегата му и той ми вика "внимай, че колегата ще равнува" и аз много се зарадвах, че отново си е същия. И така до днес, отидох си пак там и по едно време се появи една бременна с около 3 годишно дете и един мъж и едната мацка там вика "къде загубихте тати". И малко след това се повява той и сяда на тяхната маса. Или доколкото разбрах, той е бащата на тва дете... А е само на 20 години и дори не носи халка, за да ряазбера, че е женен и изобщо до сега не съм го виждала с нея или с детето и не мисля, че колегите му биха потдържали нашата зарибявка при положение, че има дете. И ся се чувствам супер гадно, щот наистина го харесвам, различен е и може винаги да ме накара да се усмихна. А от друга страна се чувствам гузна заради жената, не знам със сигурност дали са женени и дали наистина детето е негово, но ако е така и ако е баща и на детето, което е на път, се чувствам виновно, че започнах да се зарибявам с него...Наистина съм много объркана, защото нещата не ми се връзват... не искам да им се меся, каквито и да са им отношенията...ще продължа нататък с усмивка и ще го забравя все някак си
    I know I should stop believing ... !

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Ии какъв ти е въпроса?

Нямам въпрос. Просто споделям, ако имаш мнение как да разбирам цялата тази история или дали съм права, че се отказвам, пиши.

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    ами аз мисля,че е по-хубаво да поговориш с него,за да си сигурна дали детето наистина е негово.Щото тия всичките ''зарибявки'' определено значат нещо..

Еми и аз мислех да поговорим и да се разберем, ама не знам дали ще стане скоро. Но мерси за мнението

Ако наистина го харесваш говори с него. Давай директно, така само с усмивки и неволни докосвания до никъде няма да стигнете.
    Ако детето е негово, по-добре гледай да не ходиш повече там и ближи раните у вас или с приятели.
    Но ако не е и той е свободен, най-добре го покани да излезете и готово.
    Не прибързвай с крайните изводи, щом още не си сигурна дали са правилни или не.. (от личен опит ти казвам) .. Нищо не губиш, ако го попиташ.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Направо го питай!Това е ужасно!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Направо го питай!Това е ужасно!
    Да. Или извади кристалната топка. Нямаш голям избор.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Питай го.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Dimana99
    Оле божке!
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Е да , ама ти освен ако не вземеш да го питаш , ние няма шанс как да знаем женен ли е не е ли , има ли дете - няма ли...
    Ясно обърквация станала , случва се , ама с млъвки-недомлъвки доникъде няма да стигнете.
    Ако се окаже че е семеен - изходът е ясен според мен.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Е да , ама ти освен ако не вземеш да го питаш , ние няма шанс как да знаем женен ли е не е ли , има ли дете - няма ли...
    Ясно обърквация станала , случва се , ама с млъвки-недомлъвки доникъде няма да стигнете.
    Ако се окаже че е семеен - изходът е ясен според мен.
    +++
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

3-4 месеца си подхвърляте чаровни двусмислени реплики и нищо повече ? Никакво желание да доразвиете отношения (излизане, разговори...)? Да не би да имате голяма възрастова разлика (неговите години прочетох, твоите - липсват)? Ако е така, девойко, те съветвам поначало да не се занимаваш емоционално повече, доста вероятно е да излезеш от това наранена.
    Колкото по другия въпрос, какво си чула, какво не и доколко е вярно, е съмнително. Поразпитай (него), поослушвай се, за да си изясниш.

Нямаме кой знае каква възрастова разлика, аз съм на 17. А за излизанията - не сме предприемали нищо, главно защото той работи от 16 до 24, а аз работя от 8 до 17 и не сме се засичали и двамата свободни. А за разговорите, сме си говорили, не кой знае колко, но все пак се поопознахме.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си