- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Объркана съм...той има дете или пък не ?!
Много съм объркана, защото преди три-четири месеца започнах да се зарибявам с един сервитьор. Ходех всеки ден на заведението, запознахме се и по думите и действията му си личеше, че ме харесва. Постоянно колегите му ме питаха разни неща за него, извиняваха ми се, че не ме обслужва той, питаха ме дали му се сърдя и т.н. А той гледаше да е все около мен, да ме докосва уж без да иска, когато минава покрай стола ми или когато ми подава бар-картата, постоянно ми се усмихваше и ако случайно не му отвърна със същото почва да ми се цупи и да си мисли, че му се сърдя. Абе всичко си беше супер до един ден, в който си тръгнах без да му се усмихна за чао, защото му бях сърдита и той ми писа, и в края на разговора ми каза, че е правил нещо, което не е трябвало да прави. И така около седмица не ми се усмихваше, не ми говореше и се държеше гадничко. Но после пак си стана същия, даже оня ден като отидох да платя на колегата му и той ми вика "внимай, че колегата ще равнува" и аз много се зарадвах, че отново си е същия. И така до днес, отидох си пак там и по едно време се появи една бременна с около 3 годишно дете и един мъж и едната мацка там вика "къде загубихте тати". И малко след това се повява той и сяда на тяхната маса. Или доколкото разбрах, той е бащата на тва дете... А е само на 20 години и дори не носи халка, за да ряазбера, че е женен и изобщо до сега не съм го виждала с нея или с детето и не мисля, че колегите му биха потдържали нашата зарибявка при положение, че има дете. И ся се чувствам супер гадно, щот наистина го харесвам, различен е и може винаги да ме накара да се усмихна. А от друга страна се чувствам гузна заради жената, не знам със сигурност дали са женени и дали наистина детето е негово, но ако е така и ако е баща и на детето, което е на път, се чувствам виновно, че започнах да се зарибявам с него...Наистина съм много объркана, защото нещата не ми се връзват... не искам да им се меся, каквито и да са им отношенията...ще продължа нататък с усмивка и ще го забравя все някак си![]()
I know I should stop believing ... !