.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

уроци за архитектура

Не знам дали темата е точно за този раздел, но спешно ми трябва информация След 2 год. ще кандидатствам в УАСГ - архитектура. От Стара Загора съм и си търся учител по рисуване, който подготвя кандидат-студенти и бих се радвала на съвет от някой по-компетентен ! Мерси предварително
    'Аз не живея - аз горя...'

//Ехааа, Яворов и любима фотография.)

Трябва ти преподавател от УАСГ!

Град
    Бургас
    имам един познат, които изобщо не можеше да рисува.
    само и единствено с курсовете, които организира уасг изкара оценки над 5, но не го приеха архитектура, защото имаше 3 по мат
    той ходи само 12 клас, така че няма смисъл да ходиш 2 години и да си даваш парите излишно
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

1 година не стига за Архитектура)
    Трябва ти самостоятелна работа с преподавател, общите "курсове" само за упражнения.

Град
    Бургас
    казах ти, че моя познат ИЗОБЩО НЕ МОЖЕШЕ ДА РИСУВА, но изкара високи оценки, само и единствено с курсовете на уасг.
    вярно е, че помнят кой ходи и пишат по високи оценки на хората явили се на курса
    I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:

На курсовете в 1 стая присъстват 30-40-50-колкото-се-съберат-в-помещението души. И не, помнят се тези, с които си имал личен контакт.;

ясно ми е това за курсовете на уасг, на които мисля да ходя в 12клас...но не съм сигурна дали тази подготовка е достатъчна таа за това искам да започна още от тази година проблемът е, че се колебая м/у учители и се надявам някой по-запознат с нещата да даде мнение
    'Аз не живея - аз горя...'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си