Здравейте братя и сестри. За мое огромно неудоволствие това е поредната ми тема. Какво да ви кажа.. Обърнах света за моята "принцеса" , но файда никаква. Година се борих да си я върна и реших днес да ми е последният опит. Излязохме и и казах следните думи: "Принцесо, когато бях със теб, си прекарвахме чудесно и аз бях-най-щастливият човек на света, откакто се разделихме се чувствам ужасно и животът ми пропадна. Да знам, че направих грешка и те нараних много, но момиче аз направих и невъзможното, за да ми простиш. Искам да те върна, искам да върна момичето, с което се разхождахме, момичето с което се смеехме, момичето което държеше на мен, момичето което не спираше да мисли за мен по цели дни и нощи, просто искам да си върна старото момиче. Ти си всичко за мен, не мога да живея без теб. Обичам те и това е всичко, което имам да ти кажа."

Мили хора, най-лошото в случая е, че няма на кой да разчитам. Родителите ми са в чужбина (да знам, че са там заради мен, но все пак ги няма), 2-те ми по-големи сестри са женени и няма кой да ми даде опора. Приятели- от тях вече остана само един, който също е готов да ме заебе, защото не спирам да говоря за моята принцеса.

И така драги приятели, не ми остава нищо в този живот..