Офф искам и аз да се оплача.. Просто при мен положението е трагично.. Предишния ми клас беше супер печен и по цял ден се лигавихме и т.н.. А този.. Не знам.. Ужасно е и причината не е в това, че не са се отпуснали, а напротив, държат се все едно сме клас отдавна.. Но просто нямам никакви приятели.. /освен разбира се в всички други паралелки, там има хора от бившия ми клас../ Седя сама във всички часове, защото сме нечетен брой момичета, а досега никога не съм била така изолирана, винаги съм имала супер много приятели от всички класове.. А не мога през цялото време да съм с бившия ми клас, щото те вече си имат други фрс, а и все пак не сме в един клас.. Има 1 печено момиче, но то седи до една друга и съм сигурна, че няма да се навие да седи до мен.. А 3те печени момчета.. Ем момчета са, ако седна с някой от тях, всички ще почнат да шушукат, че сме гаджета и т.н., а и те /момчетата/ си имат приятели с които стоят.. Оф нз, всичко ми е мн объркано, реве ми се яко, знам че тва е началото, ама ако нищо не потръгне още от началото, кво повече да очаквам?!?! Майка ми вика да не мрънкам, щото аз съм си била избрала тази паралелка, амаа... Нз просто, с половината от учителите си говоря в часовете, защото и преди 8ми клас бях в това училище, иии просто имам чувството, че заради това още повече ме игнорират от класа.... Не знам, съжалявам ако съм ви досадила, знам, че има много теми за 8ми клас, но няма с кой да споделя...
Просто се отпусни и общувай с хората, които те кефят, без да се натрапваш.
Със сигурност ще си намериш дружки, дори да мине малко време.
Няма до кой да седна всички момчета и момичета са по двойки, освен мен.. И аз съм си се отпуснала, може би отчасти щото съм в същото училище, не е проблема в отпускането..
Аз още почти не говоряИначе не седя сам и съм забелязал,че днес почнахме да се отпускаме вече...
Не си прави прибързани изводи... 2-ри ден е се пак. Щом не е до отпускане въпроса = > трябва да се опознаете по - добре. Стой сама - по - добре ще се съсредоточаваш в час. Някои от класа за 2 дни се разместиха няколко пъти. Спокойно. Има време.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
е нормално ново у4или6е,нов клас,нови хора,нови интереси....
В идните 5 години ще се отпуснеш и оправиш, после даже няма да искаш да се разделятеПовярвай ми
![]()
Седях до 1 момиче, но на 2рия ден тя отиде при една друга..Първоначално написано от lipstik
Трябваше да пребиеш другата и да преследваш тая до животПървоначално написано от precakana
Еми заговори някого...Примерно "Извинявай,къде е лафката" или "Ще ми покажеш ли къде е тоалетната" или "Ко стаа пич
"
ех понякога е по-добре да си сам.
ще внимаваш в час и после ще ти е по-лесно с уроците вкъщи.
на контролните никой няма да те занимава и да ти пречи.
пък опознай се с някого ,ходи при тези момичета ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Момичетата са ужасно разглезени кифли,, предпочитам да съм фр с момчетата, но ме е срам да заговоря някой просто ей така..
може6е и по-зле да е [/quote]Седях до 1 момиче, но на 2рия ден тя отиде при една друга..
Почерпи ги със солети,или ги питай "Къде е лафката" или ги питай "От кое училище идваш" и т.н.Първоначално написано от precakana
Ее спокойно.И аз бях така в новото ми училище.Втория ден не го изкарах целия и се прибрах, едва се сдържах да не избухна в сълзи още там или по пътя към нас(това се случи преди 4години).Та питай ги разни работи:"ей някой гладен ли е".."айде да ходим на кафе след у-ще" е ей такива работи.Не се притеснявай и излез от "черупката си".Отпусни се и малко по малко ще се впишеш и ти към всички останали.Успех.![]()
Big or small, lies are lies!
xaxax
защо не се преместиш в друга паралелка![]()
xaxaxax
мерси nesquiky, предпочитам да не казвам от кое у-ще съм, да не се окаже че има някой от моя клас тукаиначеее... нз, аз първоначално винаги съм срамежлива, после се отпускам, но докато стане.. А и нз как да заговоря някое момче, най-мн да ми се присмее..
Ем момчета са, ако седна с някой от тях, всички ще почнат да шушукат, че сме гаджета и т.н.,
Уж си в 8 клас пък се държиш като че ли си в 3![]()
не, просто зн ква ще им е реакцията..
И кво ти пука каква ще е реакцията им?Първоначално написано от precakana
еми пука ми, после ще ми говорят зад гърба, а и не съм чак такава непукистка, нито който и да е било