.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 46

Тема: Тъп клас

Hybrid View

Град
    Шумен

Тъп клас

Офф искам и аз да се оплача.. Просто при мен положението е трагично.. Предишния ми клас беше супер печен и по цял ден се лигавихме и т.н.. А този.. Не знам.. Ужасно е и причината не е в това, че не са се отпуснали, а напротив, държат се все едно сме клас отдавна.. Но просто нямам никакви приятели.. /освен разбира се в всички други паралелки, там има хора от бившия ми клас../ Седя сама във всички часове, защото сме нечетен брой момичета, а досега никога не съм била така изолирана, винаги съм имала супер много приятели от всички класове.. А не мога през цялото време да съм с бившия ми клас, щото те вече си имат други фрс, а и все пак не сме в един клас.. Има 1 печено момиче, но то седи до една друга и съм сигурна, че няма да се навие да седи до мен.. А 3те печени момчета.. Ем момчета са, ако седна с някой от тях, всички ще почнат да шушукат, че сме гаджета и т.н., а и те /момчетата/ си имат приятели с които стоят.. Оф нз, всичко ми е мн объркано, реве ми се яко, знам че тва е началото, ама ако нищо не потръгне още от началото, кво повече да очаквам?!?! Майка ми вика да не мрънкам, щото аз съм си била избрала тази паралелка, амаа... Нз просто, с половината от учителите си говоря в часовете, защото и преди 8ми клас бях в това училище, иии просто имам чувството, че заради това още повече ме игнорират от класа.... Не знам, съжалявам ако съм ви досадила, знам, че има много теми за 8ми клас, но няма с кой да споделя...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Просто се отпусни и общувай с хората, които те кефят, без да се натрапваш.
    Със сигурност ще си намериш дружки, дори да мине малко време .

Или се сприятели с момичетата,или седни до момче(ще шушукат,да не сте 1 клас ),или се премири и си стой сама.

Град
    Шумен
    Няма до кой да седна всички момчета и момичета са по двойки, освен мен.. И аз съм си се отпуснала, може би отчасти щото съм в същото училище, не е проблема в отпускането..

Повече от фен
    Аз още почти не говоря Иначе не седя сам и съм забелязал,че днес почнахме да се отпускаме вече...

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Не си прави прибързани изводи... 2-ри ден е се пак. Щом не е до отпускане въпроса = > трябва да се опознаете по - добре. Стой сама - по - добре ще се съсредоточаваш в час. Някои от класа за 2 дни се разместиха няколко пъти. Спокойно. Има време.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    е нормално ново у4или6е,нов клас,нови хора,нови интереси....

Трябвало е още на 15 като влезнете в стаята да седнеш до някое момиче,не да седнеш на последния чин и да се надяваш някой да дойде до теб....

Мега фен
    В идните 5 години ще се отпуснеш и оправиш, после даже няма да искаш да се разделяте Повярвай ми

мойте са най-големите тъпаци
    phah

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Трябвало е още на 15 като влезнете в стаята да седнеш до някое момиче,не да седнеш на последния чин и да се надяваш някой да дойде до теб....
    Седях до 1 момиче, но на 2рия ден тя отиде при една друга..

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от precakana
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Трябваше да пребиеш другата и да преследваш тая до живот Еми заговори някого...Примерно "Извинявай,къде е лафката" или "Ще ми покажеш ли къде е тоалетната" или "Ко стаа пич "

Мега фен Аватара на teenems
    ех понякога е по-добре да си сам.
    ще внимаваш в час и после ще ти е по-лесно с уроците вкъщи.
    на контролните никой няма да те занимава и да ти пречи.
    пък опознай се с някого ,ходи при тези момичета ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    Шумен
    Момичетата са ужасно разглезени кифли,, предпочитам да съм фр с момчетата, но ме е срам да заговоря някой просто ей така..

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    може6е и по-зле да е [/quote]

Повече от фен
    Момичетата са ужасно разглезени кифли,, предпочитам да съм фр с момчетата, но ме е срам да заговоря някой просто ей така..
    Почерпи ги със солети,или ги питай "Къде е лафката" или ги питай "От кое училище идваш" и т.н.

Мега фен Аватара на vagarious
    Ее спокойно.И аз бях така в новото ми училище.Втория ден не го изкарах целия и се прибрах, едва се сдържах да не избухна в сълзи още там или по пътя към нас(това се случи преди 4години).Та питай ги разни работи:"ей някой гладен ли е".."айде да ходим на кафе след у-ще" е ей такива работи.Не се притеснявай и излез от "черупката си".Отпусни се и малко по малко ще се впишеш и ти към всички останали.Успех.
    Big or small, lies are lies!

Град
    found myself in wonderland
    xaxax

защо не се преместиш в друга паралелка

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

Град
    Шумен
    мерси nesquiky, предпочитам да не казвам от кое у-ще съм, да не се окаже че има някой от моя клас тука иначеее... нз, аз първоначално винаги съм срамежлива, после се отпускам, но докато стане.. А и нз как да заговоря някое момче, най-мн да ми се присмее..

Ем момчета са, ако седна с някой от тях, всички ще почнат да шушукат, че сме гаджета и т.н.,

Уж си в 8 клас пък се държиш като че ли си в 3

Град
    Шумен
    не, просто зн ква ще им е реакцията..

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    не, просто зн ква ще им е реакцията..
    И кво ти пука каква ще е реакцията им?

Град
    Шумен
    еми пука ми, после ще ми говорят зад гърба, а и не съм чак такава непукистка, нито който и да е било

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си