.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46

Тема: Тъп клас

Към всичко, което ти казаха преди мен ще добавя и други неща, може би със свои думи ще кажа вече казаното, но не проследих всички постове. Не се нахвърляй срещу останалите, по този начин самоизолираш себе си. Не те теб. Търси контакти, които можеш да поддържаш. Никой не е казал, че трябва да си приятелка със всички. Добави към списъка си с потенциални приятели, тези които също така като теб се чувстват изолирани. Може пък да намериш много общо с тях, просто не прави подобни разгранчиения "печени" и "непечени" преди да си опознала напъно характера на хората защото по този начин не печелиш никого на своя страна. Но както казах вече, поддържай контактите, които си държала и преди, нали във випуска си имаш вътрешни хора от стария ти клас, това че сте в различни паралелки не пречи да сте си гъсти както преди. Айде, успех!

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxax

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    И аз съм в подобно положение и не знам какво да правя...

Град
    Шумен
    Днес пак стоях сама.. Нооо беше по-добре, защото след часовете с едно момиче от класа си говорихме, докато чакахме други момичета,, иии се оказа, че е доста готина по характер. Питах я в сряда дали иска да седим заедно, каза че е навита само за един от часовете :S

Град
    found myself in wonderland
    xaxaxaxax

Повече от фен
    Пусни един лист на който всички да си напишат скайповете и така...

Цитирай Първоначално написано от nesquiky
    Цитирай Първоначално написано от adizitk1
    защо не се преместиш в друга паралелка
    Това няма ли да е много сложна продцедура?!? Толкова ядове а нищо! Ако после стане по зле да ама.. Не знам от друга страна защо да протака та после пак да е нова! Аз прелагам да опита още един два дни!!
    местиш се за няколко минути, не е сложно

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    мойте са най-големите тъпаци

Споко и при мен беше така...ама сега вече всички се отпуснахме и си дивеем..

Супер фен
    Според мен пък няма нищо лошо да седнеш до някое момче Може да се сприятелиш с тях повече, отколкото с момичетата например:Р

Град
    Измерение София
    Ако не започнеш от самото начало да общуваш с тях, после просто забрави някой да седне до тебе. Много е важно да говориш със всички и да градиш връзки без да се стесняваш. Няма как да се справиш с премеждията в даскало ако нямаш някой до тебе...
    Някой ден ще ме разбереш
    "IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"

Оф и на мен ми е много гадно.Седем години с един клас който много обичам,а сега с нов клас ми е толкова трудно и в смисъл хората са приятни обаче просто не мога без старият клас.
    Мога да се преборя с облаците,но не мога да победя затъмнението

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Още си 8ми клас.Не се отчайвай.А и е началото на годината.Ако сама не искаш да си намериш приятели няма как да стане.И при мен беше така ,но бяхме четни и имаше едно момче ,което до тази година ми беше доста антипатичен.Но седнах до него и ето ,че сега си говорим и всичко.
    Ще се оправи всичко.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    добре, че си осъзнала, че е тъп рано.. после да не те е яд.. иначе сега по-добре обърни внимание на ученето, не на класа си...

сядай с който искаш и си говори с който си искаш
    кво щели да кажат кво ти пука?

Голям фен Аватара на CrAzYanDlaZy
    Град
    марс
    Еее срам те е ... и аз между другото предпочитам момчетата. Тея от класа ми са адски пекани ... в началото постоянно се събираха всичките на моя чин и си лафихме. Ся няма как щото 15 човека са болни. Иначе аз с всички си говоря, е основно момчета и просто и ти трябва да пообщуваш, с който ти е приятен иначе ако стоиш така нищо няма да стане, трябва да преодолееш срама си, тва е просто един разговор ... не чакай на другите, защото ще си останеш с чакането... направи ти първата стъпка! И по- смело.

Голям фен Аватара на revolver
    Цитирай Първоначално написано от precakana
    Момичетата са ужасно разглезени кифли,, предпочитам да съм фр с момчетата, но ме е срам да заговоря някой просто ей така..
    Срам те е? Ти си ммного сдухана значи! Самоубиийсе!

По темата ти си сдухана в 8 клас леле.Сприатели се с някое момиче,нищо че са кифли

Голям фен Аватара на Rza
    Град
    Бръснарницата
    Пофай тревица

Пускаш лист 'Я си дайте скайповете' после правиш общ чат и там ще се отпуснете в началото ще сте някфи супер разговорливи в скайп а в даскало не точно ама след седмица всичко си идва на мястото и за някое контролно се уговаряш с някой да седнете заедно да си помагате и така си оставате и след контролното

А да седнеш до момче - какво лошо има ако си някоя печена и харесаш някое момче го заговаряш (нищо че звучи парадоксално щот ние 8класниците сме срамежливи момчета ) и после като седнеш до него той няма да те изяде/изгони, аааа и трябва да станеш непукиста - това му е майката - аз като седя обграден от момичета, пичовете от класа викат че съм женкар, ама само завиждат

Цитирай Първоначално написано от Rza
    Пофай тревица

е тя като няма с кой закво да го прави

и моя клас не е от най добрите но като знам че ще трябва да изкарам още 5 години с тях трябва да се оправям и да се разбирам с тях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си