Офф искам и аз да се оплача.. Просто при мен положението е трагично.. Предишния ми клас беше супер печен и по цял ден се лигавихме и т.н.. А този.. Не знам.. Ужасно е и причината не е в това, че не са се отпуснали, а напротив, държат се все едно сме клас отдавна.. Но просто нямам никакви приятели.. /освен разбира се в всички други паралелки, там има хора от бившия ми клас../ Седя сама във всички часове, защото сме нечетен брой момичета, а досега никога не съм била така изолирана, винаги съм имала супер много приятели от всички класове.. А не мога през цялото време да съм с бившия ми клас, щото те вече си имат други фрс, а и все пак не сме в един клас.. Има 1 печено момиче, но то седи до една друга и съм сигурна, че няма да се навие да седи до мен.. А 3те печени момчета.. Ем момчета са, ако седна с някой от тях, всички ще почнат да шушукат, че сме гаджета и т.н., а и те /момчетата/ си имат приятели с които стоят.. Оф нз, всичко ми е мн объркано, реве ми се яко, знам че тва е началото, ама ако нищо не потръгне още от началото, кво повече да очаквам?!?! Майка ми вика да не мрънкам, щото аз съм си била избрала тази паралелка, амаа... Нз просто, с половината от учителите си говоря в часовете, защото и преди 8ми клас бях в това училище, иии просто имам чувството, че заради това още повече ме игнорират от класа.... Не знам, съжалявам ако съм ви досадила, знам, че има много теми за 8ми клас, но няма с кой да споделя...