.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Тема: боли ли ...

боли ли ...

моля ви бадете сериозни и ми отговорете на вапроса не е за мен отнася се за една моя приятелка иска да прави секс но още няма цикал интересуваме много ли ще боли моля ви без тапи изцепки от сорта всички са различни дран дран интересува ме спешно

За твоя приятелка, м?..
    Щом няма цикъл още, значи е малка за секс.

омг

на нея и са пикаи пак си мисли , че и са ебе ...... направо нзз бахти и хората

мисля че е досататачно голяма за да го направи не всашност не е но 15 годишна е нещо средно

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    На 15 е и няма цикъл? Това нормално ли е?
    Иначе по темата: първо - да, малка е и не е готова да секс и второ - наистина при всяко момиче си е индивидуално... някои ги боли, други не...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ми НЕ,НЕ СИ ГОТОВА за секс (на т'ва за приятелките хич не вярвам..).

Научи се да пишеш..

ХАхахах
    Ами ти сама изключи отговора - то няма какво да ти се отговори вече.

Тялото ти да не е като някакъв шаблон - да ще боли или няма да боли.

Не мога да ти кажа, че няма да те боли и после да кажеш, че съм те излъгал.. никой не ти знае устройството на тялото, егати..

С тая глава, дето я имате с "приятелката ти" и секс на картинка не трябва да ви се дава ..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    аналния много
    GTA Stunting

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра

Re: боли ли ...

Цитирай Първоначално написано от rozzi
    моля ви бадете сериозни и ми отговорете на вапроса не е за мен отнася се за една моя приятелка иска да прави секс но още няма цикал интересуваме много ли ще боли моля ви без тапи изцепки от сорта всички са различни дран дран интересува ме спешно
    Ми не са изцепки,а е самата истина.Какво искаш-да кажем специално Пена от село Горни Дудук дали ще я боли ли?
    Ми не знаем.
    А и щом няма цикъл не препоръчвам да прави секс,явно още не е достатъчно развита.
    Изживеите си детството,да ви се не знае!
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Re: боли ли ...

Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Цитирай Първоначално написано от rozzi
    Ми не са изцепки,а е самата истина.Какво искаш-да кажем специално Пена от село Горни Дудук дали ще я боли ли?
    Ми не знаем.
    А и щом няма цикъл не препоръчвам да прави секс,явно още не е достатъчно развита.
    Изживеите си детството,да ви се не знае!
    Хахахахахха,цепиш просто,евала
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

Забравих по темата да отговоря:ако не се възбуди достатъчно тая твоя приятелка ще боли със сигурност
    All i want is... everything
    I'm just a wanna be.

оххххх Боже!!!!Как така Ей пораснете още малко бе поиграйте си с куклите дето ви е купила мама!!!!Незнам защо всички бързат да пораснат .Твоята приятелка е още дете не се занимавайте с глупости а си учете уроците та да стане нещо от вас а за секса мислете но по-натам,няма да ви се размине и тои

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Нормално е първата менструация да дойде до 16 годишна възраст. След това вече не е нормално. След като няма менструация, значи не е готова чисто физически да има деца. Основното предназначение,дадено от природата на секса е правенето на деца. Значи тя още не е физически готова за секс. Най-рано година след първата й менструация се правят тия работи.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Още не и е дошло,тя ше ми тръгва да се е*е цц .. Кажи и да иде на гинеколог и той ше и каже сичко.. кфо седиш по форумите и пишеш за някво курвенце ,дет е още детенце Щом е на 15(УЖ) и не и е дошло.. да иде на гинеколог... той ще и каже и дали ще я боли ,когато почне да прай секс ...

пахах.. и със сигурност ,когат почне да се е*е няма да е се едно да я галят с перце ,така че.. Мен са ми казвали,че течало кръв Тамън ше и дойде пахах... аз съм на 13 и не мисля да ставам курва.. пък и щом ще почва полов живот... ИМА И МАЙКА,която да попита за това

Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Немисля,че ще я боли ако изпита истинската наслада от секс-а...тоест ако момчето го направи нежно и вниматилно,няма да има проблеми...НО НЕ МИ СЕ ВЯРВА НА 15 ДА НЯМА ЦИКЪЛ...МАЛКО НАЛУДНИЧЕВО...

еми на 15 е знам и на мен не ми се вярваше когато ми го каза !!! имам и друга приятелка която е на тази вазраст и няма !!! мерси на всички които ме информирахте по един или друг начин , но все пак мерси

както ти казаха всички не се занимаваи с тея неща! Малка си има време за всичко.Още повече,че нямаш цикъл! А това за приятелката ти не ми се вярва няма нищо срамно да попиташ от твое име . Не прави глупости това е моето мнение

Супер фен Аватара на Passi0n
    защо не сте почнали още от бебета да се ебете, а?

Цитирай Първоначално написано от littlegirl91
    както ти казаха всички не се занимаваи с тея неща! Малка си има време за всичко.Още повече,че нямаш цикъл! А това за приятелката ти не ми се вярва няма нищо срамно да попиташ от твое име . Не прави глупости това е моето мнение

хах н3съм аз мен не ме е срам да питам просто наистина не съм аз на мен ми доиде миналата година аз си го имам

Ми мойто момиче, виж сега, ми като няма цикъл значи не е готова за тази крачка...а за болката, ми боли, но не е болка за умиране, ще стегне зъби и ще стане...стига партньорът да е внимателен, да не го пъха на сила и най-важното е да го направи когато е готова и достатъчно възбудена...Но мисля че първо трябва да изчака да и дойде цикъла...даже не ще бъде зле да отиде на лекар, да види дали е на ред че в тази възраст още няма цикъл...

Град
    Ниско под тополите . . . ;d
    няма мензис иска секс ОМФГ ДО КЪДЕ СТИГНАХМЕЕ !
    wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !

Голям фен Аватара на glamouros
    Кажи и първо да порасне.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

15-16 години е една зряла възраст за една такава сериозна крачка,но това че няма мензис прави нещата сложни...моя съвет е да почака... време има..момчета и момичета също ...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

първия път винаги боли
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

виртуален

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми