.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Тема: боли ли ...

Повече от фен Аватара на mimenceto666
    Град
    тук, там все едно - на кой му пука
    Цитирай Първоначално написано от NIXAN4
    Немисля,че ще я боли ако изпита истинската наслада от секс-а...тоест ако момчето го направи нежно и вниматилно,няма да има проблеми...НО НЕ МИ СЕ ВЯРВА НА 15 ДА НЯМА ЦИКЪЛ...МАЛКО НАЛУДНИЧЕВО...
    аз тая година ще права 15 и още нямам (не е налудничево)
    Цитирай Първоначално написано от a3c1M
    виртуален
    +1

Не че имам някъв опит, но най-вероятно ще боли.
    Се пак ще й е за първи път.

незнам защо бързате да се еб*те , все едно идва края на света. кажи на приятелката ти че няма да умре девствена , да е спокойна ..

btw - тъпа е !

Град
    Дупи
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Още не и е дошло,тя ше ми тръгва да се е*е цц .. Кажи и да иде на гинеколог и той ше и каже сичко.. кфо седиш по форумите и пишеш за някво курвенце ,дет е още детенце Щом е на 15(УЖ) и не и е дошло.. да иде на гинеколог... той ще и каже и дали ще я боли ,когато почне да прай секс ...

пахах.. и със сигурност ,когат почне да се е*е няма да е се едно да я галят с перце ,така че.. Мен са ми казвали,че течало кръв Тамън ше и дойде пахах... аз съм на 13 и не мисля да ставам к***а.. пък и щом ще почва полов живот... ИМА И МАЙКА,която да попита за това

Ако правиш секс на 15 например не означава че си курва .. курва е когато го правиш със всеки 2ри .. ако имаш момче което обичаш , защо да не го направиш ?? Това означава че си курва ли
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от stupiddog
    Още не и е дошло,тя ше ми тръгва да се е*е цц .. Кажи и да иде на гинеколог и той ше и каже сичко.. кфо седиш по форумите и пишеш за някво курвенце ,дет е още детенце Щом е на 15(УЖ) и не и е дошло.. да иде на гинеколог... той ще и каже и дали ще я боли ,когато почне да прай секс ...

пахах.. и със сигурност ,когат почне да се е*е няма да е се едно да я галят с перце ,така че.. Мен са ми казвали,че течало кръв Тамън ше и дойде пахах... аз съм на 13 и не мисля да ставам к***а.. пък и щом ще почва полов живот... ИМА И МАЙКА,която да попита за това

Ако правиш секс на 15 например не означава че си к***а .. к***а е когато го правиш със всеки 2ри .. ако имаш момче което обичаш , защо да не го направиш ?? Това означава че си к***а ли

ЛЕЛЕЕ ЛЕЛЕ.. няам думи за теб
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от stupiddog

Ако правиш секс на 15 например не означава че си к***а .. к***а е когато го правиш със всеки 2ри .. ако имаш момче което обичаш , защо да не го направиш ?? Това означава че си к***а ли
    според мен си е напално права кво смешно ти се струва

леле почваш да ме плашиш... на тебе не ти е дошло а секс исаш да правиш?!какъв подяволите е този въпрос ? глупав ! не казвам че на мен ми е дошло , ама аз за секс не си и помислям а и съм си още 13 годишно момиченце и съм мъничко
    ps:не си мисли че като си на 15 можеш да ме изплашиш и не се мисли заготина кифличка, че ще си намериш майстора.и умната
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Град
    не е установено още :]]
    Цитирай Първоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
    За твоя приятелка, м?..
    Щом няма цикъл още, значи е малка за секс.
    Абсолютно вярно ... а пък къде сте тръгнали да правите секс като с идването на цикъла идва и оформянето на тялото и т.н. ... още повече,че вероятно въпросната приятелка вероятно е дете

по темата: боли различно при всеки ... тва е положението
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Цитирай Първоначално написано от bZzZ96
    леле почваш да ме плашиш... на тебе не ти е дошло а секс исаш да правиш?!какъв подяволите е този въпрос ? глупав ! не казвам че на мен ми е дошло , ама аз за секс не си и помислям а и съм си още 13 годишно момиченце и съм мъничко
    ps:не си мисли че като си на 15 можеш да ме изплашиш и не се мисли заготина кифличка, че ще си намериш майстора.и умната
    миличка явно вапроса не си прочела кактъ трябва защото това не е за мен а за 1на фр а аз съм на 14 не на 15 с пикли като теб не се занимавам за да искам да те сплаша

pf zle sedi si na guza ... i nedei pochvai da praish sex che na oshte 100 temi trqbva da otgovarqme kaji na ``tvoita fr`` pone da izchaaka da i doide cikala
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си