- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- боли ли ...
аз тая година ще права 15 и още нямам (не е налудничево)Първоначално написано от NIXAN4
![]()
+1Първоначално написано от a3c1M
![]()
Не че имам някъв опит, но най-вероятно ще боли.
Се пак ще й е за първи път.
незнам защо бързате да се еб*те , все едно идва края на света. кажи на приятелката ти че няма да умре девствена , да е спокойна ..
btw - тъпа е !
Ако правиш секс на 15 например не означава че си курва .. курва е когато го правиш със всеки 2ри .. ако имаш момче което обичаш , защо да не го направиш ?? Това означава че си курва лиПървоначално написано от elito0o0o0
![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Първоначално написано от stupiddog
![]()
ЛЕЛЕЕ ЛЕЛЕ..
няам думи за теб
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
според мен си е напално права кво смешно ти се струваПървоначално написано от stupiddog
![]()
![]()
леле почваш да ме плашиш... на тебе не ти е дошло а секс исаш да правиш?!какъв подяволите е този въпрос ? глупав ! не казвам че на мен ми е дошло , ама аз за секс не си и помислям а и съм си още 13 годишно момиченце и съм мъничко![]()
ps:не си мисли че като си на 15 можеш да ме изплашиш и не се мисли заготина кифличка, че ще си намериш майстора.и умната
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Абсолютно вярно ... а пък къде сте тръгнали да правите секс като с идването на цикъла идва и оформянето на тялото и т.н. ... още повече,че вероятно въпросната приятелка вероятно е детеПървоначално написано от xXxXSweetDreamsxXxX
по темата: боли различно при всеки ... тва е положението
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
миличка явно вапроса не си прочела кактъ трябваПървоначално написано от bZzZ96
![]()
защото това не е за мен а за 1на фр а аз съм на 14 не на 15 с пикли като теб не се занимавам за да искам да те сплаша
![]()
![]()
pf zle sedi si na guza ... i nedei pochvai da praish sex che na oshte 100 temi trqbva da otgovarqme kaji na ``tvoita fr`` pone da izchaaka da i doide cikala
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3