.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от relax4o
    Ха, това, че съм на 18 не значи, че преди не са се съобразявали с мен. Даже се дразних с глупавите въпроси от рода "имаш ли си приятелка" и както винаги отговарях нервно.
    Като не може да живей сега спокойно, то кога ще живее. После ще започне работа и тем подобни неща. Не всеки си намира работа по 8 часа на ден, макар и това да е нормалния работен ден. Явно не знаеш, че колкото по-голям ставаш толкова повече ти се усложнява живота.
    С други думи под "спокоен живот" ти разбираш: тати носи, мама меси, аз ще си клатя краката както ми изнася?
    А до това дали знам колко се усложнява живота след като пораснеш... Чудя се дали да го коментирам.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Senior Member Голям фен Аватара на relax4o
    Еми нали точно това ти казвам... колкото по-голям ставаш толкова повече ти се усложнява живота. Явно не ми четеш целите коментари.
    Докато стане време тя да се издържа какво и прече да поживее?
    "Въпрос на вкус", казал Шаро и си налапал кура!
    Карай да върви, пък каквото ще да става...

Град
    Варна
    Еми нали точно това ти казвам... колкото по-голям ставаш толкова повече ти се усложнява живота. Явно не ми четеш целите коментари.
    Докато стане време тя да се издържа какво и прече да поживее?
    Чета ти коментара много добре. Само ще ти кажа, че съм мааалко по-голяма от теб и знам мааалко повече за живота след училище.
    И й пречи това, че докато родителите й я гледат, тя е длъжна да се съобразява с тях.

Добре де, родители са... С родители винаги трябва да се съобразяваш, ама не и за всяко нещо. Ако са разумни, защо да не и позволят да си прави каквото иска с гаджето, ми да се месят за всяко направено нещо?

Град
    Варна
    Добре де, родители са... С родители винаги трябва да се съобразяваш, ама не и за всяко нещо. Ако са разумни, защо да не и позволят да си прави каквото иска с гаджето, ми да се месят за всяко направено нещо?
    Това не е въпрос, на който мога АЗ да отговоря. И самият факт, че тя стои тук и се оплаква от тях, вместо да си разреши действителния проблем... не ти ли говори нещо?
    Обикновено родителите си имат причина да забраняват дадено нещо. За съжаление, на нас ни става ясно доста по-късно.

Еми и двамта сме прави в някои неща. Не знаем какви са нейните родители, ама щом пише ние и отговаряме. Тя приказва за баби и лелки. Какъв е смисъла да се влияй от тях? Никакъв! Това, че те клюкарят после на родителите и... просто нямам думи. Бабешка работа.

Град
    Варна
    Ами те бабите си нямат друга работа.
    За тва казах - нищо не й пречи да си прави каквото си иска с гаджето. Просто да не е пред погледите на хората. Аз доколкото разбрах - това е и проблема на родителите й. Че го прави на публично място, а те не одобряват. Все пак на 16 е. Градчето е малко. Утре ще се раздели с гаджето и ще започне да се попипва с някой друг... Което също си е нормално за нейната възраст, обаче останалите в града няма да го разберат.

Е разбрахме се вече

Вариант 1:Може би е грешно това че акълът идва с времето...замисляли ли сте се големи хора сте вече...да намерите место дето ги нема бабите..лелите...стринките... вуйните и целата рода...

Вариант 2: Защо подяволите ти пука какво мислят хората? Или се съмняваш че когато някой каже нещо за теб и приятелят ти това ще развали връзката - в такъв случей не си заслужаваш.

Вариант 3: Нож - по клюкарките

Вариант 4: Нож -> вените -> край на мъките (:
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Повече от фен
    ограничете излизанията на места ,на които има старци
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Фен
    Град
    Бургас
    ДА не ти дреме! Те пък на времето изобщо не са се целували,а направо са правили секс на поразии.Затова и са имали толкова много деца...не вярвам тогава да е имало предпазни средства :Д

Град
    Бикини-Ботъм
    Разбирам те,защото и аз живея в малък град и знам как е.Изпитвала съм го на гърба си,въпреки че не съм имала кой знае какъв личен живот.Представям си как е,като си с някой толкова дълго.
    Ми както казаха преди мен,вашите няма как да не знаят за момчето,така че явно са съгласни да си имаш приятел,пък за натискането-съкращавай го все пак на обществени места,защото малък град,или не-грозно е тинейджър да се натиска като невидял или през 2-3 минути.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си