.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен Аватара на mmm_sweet

По-голяма каша от тази няма как да забъркате,наистина

Така,ще се опитам да съм възможно най-кратка,защото самата аз не обичам да чета или пиша поеми Миналата година се преместих в друго училище и почти веднага започнаха да ме бъзикат с едно момче,което ми беше просто приятел.Той ми каза,че ме харесва,аз му казах,че нищо няма да се получи. Явно не се беше отказал и реших да си измисля,че имам приятел,за да го държа настрана.После той ми каза пък,че през цялото време е имал приятелка,която ТООООЛКОВА била срамежлива,че ходели,че ЧАК го накарала той да заблуди класа,че харесва някой друг Но аз продължих да лъжа,че имам приятел. След година (сега) излезе,че той менка повече момичета от мен,а той самия не е много красив. Въпрос номер 1: възможно ли е момче,което се води зубар на класа и не е много привлекателно да тръгне или изобщо да има шансове с мацки? Така,аз изведъж започнах да го харесвам,но той пък сега излиза с кифла меко казано и нямам много шансове пред нея. Той постоянно ми казва,че съм важна за него,а пък едновременно с това ходи с манекенка. Той не е тоя тип хора,които да ме излъжат,че ходят с еди-кой си,но пък не мога да разбера как е успял да спечели толкова хубаво момиче,просто не се връзва. Въпрос номер 2:Имам ли шансове да го спечеля ако наистина има връзка с такова момиче?(не казвам,че съм грозна или че не слагам грим или не се издокарвам,но тя е просто по хубава)
    |

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Боже, не всички гледат външния вид ... тая тема е по тъпа и от моята.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Абсолютно нищо не разбрах. Някви кифли, някви манекенки и един зубър. Слаб сценарий.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Повече от фен Аватара на mmm_sweet
    Цитирай Първоначално написано от LoveRetroMusic
    стига бе,не е чак толкова тъпа темата. Бая оплесках нещата и искам съвет.
    |

Мега фен Аватара на vagarious
    По-объркано обяснение на нещата не бях виждала. Както и да е.Г/д разбрах.Искаш да кажеш, че той не е нищо особено, а сменя момичетата и сега е с манекенка!?Ако е така, нали знаеш, че всеки гледа различно над нещата.За теб той може да не е привлекателен, но за други е много красив.И не виждам защо да не си има гаджета момчето, щом не е "привлекателен".Някой не обръщат особено внимание на външния вид.Много си повърхностна.Заблудила си се много.Не знам дали имаш шансове с него, но няма как да разбереш, докато не опиташ(разбира се, когато е свободен.)
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Не бил особено красив .. ,ами вътрешната му красота?
    Шансове може и да имаш,опитай се да разбереш може би все някога ще е свободен

Неразбрах едно нещо.. така де аз нищо не разбрах ама каква каша си забъркала в заглавието пише едно в темата не видях никфа каша..
    тая тема е многооо объркана нищо не разбрах..
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от mmm_sweet
    Напротив.
    Повърхностен буркан си ти , честно о.О
    Може да има колкото си иска ,стига да знае как да се държи пред тях.
    I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
    What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..

Last.FM

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    повярвай ми, интелегентноста и логиката на високо ниво стават доста над това което си мислиш че е възможно... ако не разбра нищо с неколко думи:
    Не можеж да му стъпиш и на малкия пръст :>
    GTA Stunting

Значи...Той има вътрешна красота, но ходи с кифли и си сменя гаджетата често. Той няма външна красота, ама много момичета ходят с него. За каква логика става на въпрос? А, да, освен това, ти си много над кифлите, но естествено, постоянно се вайкаш за външния вид, като твоят между другото не бил зле, защото все пак си слагаш грим.
    Сега ето сега една различна гледна точка. Ти не ставаш. Онзи кретен не става. Дано това училище е далече от мен....
    А как да ти помогна? Признай му. Всяко по-сложно нещо, което мога да ти дам като съвет, ще ти дойде в повечко. Особено като гледам начина ти на писане...

Имам чувството, че прочетох за проблема на 1ви клас лапенце...
    Баси определенията за красота дето имаш. Въобще не стаа ясно, кой кого е лъгал, но е ясно, че си се прецакала бруталнооо
    Да го отреежеш и после да го ревнуваш.

Once again the thread has failed thanks to - mmm_sweet
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    БХ ?
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на machoka
    Начи ше ме прощаваш, ама си мега зле момичето.. и проблема е, че има много като тебе...
    не казвам, че няма да се оправиш, ама в момента си типичната кифла.

момчето е искало да бъде с теб, обяснило ти е, че те харесва - а ти си му дръпнала шалтера.. имаш го за зубар и грозен... обаче като разбереш, че ходи с много момичета и в момента е с манекенка - и изведнъж проявяваш интерес (макар още да го смяташ за втора ръка човек) и искаш да го прибавиш в колекцията си.. или по-скоро да станеш част от неговата.. щото се имаш за по-грозна от манекенката (и сигурно си права), но искаш да си величаеш собственото его, измествайки я от престола и. Т.е. нищо няма общо със самото момче...

еми курвенска история бе, баси... айде пораствай по-бързо, че в момента си гола-вода.

Град
    .........
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Начи ше ме прощаваш, ама си мега зле момичето.. и проблема е, че има много като тебе...

момчето е искало да бъде с теб, обяснило ти е, че те харесва - а ти си му дръпнала шалтера.. имаш го за зубар и грозен... обаче като разбереш, че ходи с много момичета и в момента е с манекенка - и изведнъж проявяваш интерес (макар още да го смяташ за втора ръка човек) и искаш да го прибавиш в колекцията си.. или по-скоро да станеш част от неговата.. щото се имаш за по-грозна от манекенката (и сигурно си права), но искаш да си величаеш собственото его, измествайки я от престола и. Т.е. нищо няма общо със самото момче...

еми курвенска история бе, баси... айде пораствай по-бързо, че в момента си гола-вода.
    +1
    You're falling.
    You're screaming.
    You're stuck in the same old nightmare.
    He's lying.
    You're crying.
    There's nothing left to salvage.

LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...

Град
    Бикини-Ботъм

"Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на vampirekiss
    ама и те не знаеш какво искаш.Ам замисли се дали таз кифла е нещо повече от теб.Може да не си кой знае колко готина и пак да се уредиш.Щом и той не е голям красавец....
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Цитирай Първоначално написано от sulley

По-точно от това здраве му кажи!
    I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]

Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD

Град
    Враца
    И що се сети за него едва след като разбра, че ходи с друга? И след като го отряза? Слаба работа, тфа твойто е само временно увлечение.. Ако е и такова.. Остави момчето, не си играй с него.

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Първо .. това, че не е от типичните "красавци" по сайтовете не значи, че всичко е само външен вид ..

Второ .. ти самата казваш, че не е привлекателен, НО самат ти го харесваш .. прави си изводите ... Най - малкото вече си го резнала веднъж не се надявай на много ...

Мега фен Аватара на teenems

Re: По-голяма каша от тази няма как да забъркате,наистина

(не казвам,че съм грозна или че не слагам грим или не се издокарвам,но тя е просто по хубава)
    е това ме разцепи .

..

пука ти за някакъв грозник !? нали така беше
    сега взе да ти харесва или просто завист ,че при него ходят мацета ..
    кво човека върти мацки е
    ама интересно нали бил грозен ..
    много ми е неясно ,някво супер странно ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Е да, пооплескала си темата доста, но накратко успях да разтълкувам, че харесваш момче, което уж много го харесват и питаш дали имаш шансове с него. За второто не мога да ти кажа освен ако не постнеш снимка, защото все пак в своите очи всеки се вижда като красив или поне не толкова лошо изглеждащ, та колкото до първото дали е харесван. Ти виждала ли си го с гадже, че да си убедена, че не филмира за бройката момичета, която уж върти? Може би пък точно там да му е комплекса, все пак нали е "зубар" според вас "готините", та не би следвало да е много вървежен.

По-голяма каша от тази няма как да забъркате,наистина
    .. на т'ва "каша" ли му викаш :Д
    ъъъхх
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Ако искаш да тръгнеш с него само защото е популярен,но не ти харесва просто се откажи ..А бтв ти сигурна ли си ,че тези момичета той самият не ги договаря , а всъщност да са му просто приятелки, има много момчета ,които в стремежа си да изглеждат яки правят какви ли не глупости и измислят най-различни лъжи

Ти сама каза ,че си го излъгала ,че имаш приятел,само за да се разкара от теб, той пък може да лъже ,че е ходил/ходи с тези момичета именно заради горепосочената цел - да изглежда як
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Вариант 1: Той наистина е такъв, за какъвто го мислят другите т.е зубър и не особено красив. И не всички гледат външния вид и репутацията, най-добре свикни с тази мисъл.
    Вариант 2: Както някой преди това написа, може да е наговорил момичетата, всичко е възможно.

Аз те съветвам въобще да не се занимаваш с него.

П.П.: А! Да добавя нещо. :Д Защо ми се струва, че го "искаш" само защото е "спрял" да те харесва и си осъзнала, че не е само в твоите крака, а се интересува и от други момичета? А? :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си