По-голяма каша от тази няма как да забъркате,наистина
Така,ще се опитам да съм възможно най-кратка,защото самата аз не обичам да чета или пиша поеми Миналата година се преместих в друго училище и почти веднага започнаха да ме бъзикат с едно момче,което ми беше просто приятел.Той ми каза,че ме харесва,аз му казах,че нищо няма да се получи. Явно не се беше отказал и реших да си измисля,че имам приятел,за да го държа настрана.После той ми каза пък,че през цялото време е имал приятелка,която ТООООЛКОВА била срамежлива,че ходели,че ЧАК го накарала той да заблуди класа,че харесва някой друг Но аз продължих да лъжа,че имам приятел. След година (сега) излезе,че той менка повече момичета от мен,а той самия не е много красив. Въпрос номер 1: възможно ли е момче,което се води зубар на класа и не е много привлекателно да тръгне или изобщо да има шансове с мацки? Така,аз изведъж започнах да го харесвам,но той пък сега излиза с кифла меко казано и нямам много шансове пред нея. Той постоянно ми казва,че съм важна за него,а пък едновременно с това ходи с манекенка. Той не е тоя тип хора,които да ме излъжат,че ходят с еди-кой си,но пък не мога да разбера как е успял да спечели толкова хубаво момиче,просто не се връзва. Въпрос номер 2:Имам ли шансове да го спечеля ако наистина има връзка с такова момиче?(не казвам,че съм грозна или че не слагам грим или не се издокарвам,но тя е просто по хубава)