.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас

Боли ме глава

Абе ходих на лекар за тая глава ама ми каза че нищо ми няма .... Искам да попитам възможно ли е да ме боли главата понеже много рядко пия вода ?? Смисъл аз по принцип кой ко праи аз все пия разни Дерби-та газирани работи абе вода почти не пия ??

bez voda nemoje 4ovek dr e himiq a i edvalite boli glavata ot tva moje da e ot mn dr raboti no nablegni varhu pieeneto na voda

Повече от фен Аватара на Bukmop
    Град
    Бургас
    ok

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Премести се пи по - умен лекар а колкото до напитките едва ли това да е проблема Може да е кръвно ,може да е всичко Легни си ,Наспи се и от това може да е .. аре бай

hottie
    Guest
    В дните, в които не пия вода или пия малко вода задължително ме боли глава ! Така, че пробвай да пиеш повечко вода и да видим как ще ти се отрази.
    Иначе си провери очите. А също може да те боли от стрес и преумора.

Големи сте шматики
    В дербито колата и другите сокове и газирани напитки главо според вас какво има
    Да правил отг. ВОДА
    останалото са оцветители и подсладители,както и газиране
    А за болежите в главата сигурно е от преумора

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от remix1912
    Големи сте шматики
    В дербито колата и другите сокове и газирани напитки главо според вас какво има
    Да правил отг. ВОДА
    останалото са оцветители и подсладители,както и газиране
    А за болежите в главата сигурно е от преумора
    Тъпчо, точно тея оцветители и подсладители са шитня! Ако не пиеш вода, организмът се изтощава, дори обезводнява...

ПТ: Вероятно е от преумора. Ако си първа смяна в даскало и си лягаш късно, най вероятно е от недоспиване...

и мене ме боли глава само че от 6 месеца не е спирала.аз лично съм 1-ва смяна на училище и вечер не си лягам и не спя и съм се дересирала последните 2-3 месеца ама не съм ходила при чичо доктор и надявам се нямам нужда.може да ти е от преумора,а и ако мислиш много може да е от това , не се бъзикам.
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Град
    България
    Всички ни стяга шапката

Иначе това може да е много работа,притеснение,учене ако си напрегнат нещо се тормозиш пресмяташ ти си знаеш наспи се добре и се успокои дай си 1 ден яка почивка и ще ти мине и аспиринче

Дано се оправиш, че не е хубаво т'ва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си