- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Паста + четка за зъби
Здравейтв! Питам ви имате ли предпочитания към марката или всички са ви еднакви и не ви интересува. Не питам коя ползвате, а забелязвате ли разлика и държите ли на нещо конкретно.![]()
общо взето гледам пастата да е от по-скъпите марки, а за четката к'вато ми падне
Лакалут са и пастата и четката, майка ми е стоматолог и това се купува вкъщи, това използвам![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Обичам пасти за зъби с гранули, по-забавни са и не ми става толкова скучно.
Към четките нямам претенция, мачкам ги на месец, два - всички са еднакви.
Това ми е четката в момента..
а паста най-вече на аквафреш..
What you give is what you get!
Имаме 2 пасти в къщи за венци и за зъби, тъй че ги редувам.
Четката е произволна.
Напоследък използвам Blend-a-med 3D WHITE LUXE Sensitive, предпочитам тази марка. Пастата е избелваща, много съм доволна. Мисля, че има резултат, но всичко зависи от структурата на зъба, начина на хранене...
Четката за зъби я сменям на 3 месеца, максимум 6. Използвала съм и четка на батерии, но предпочитам другите. За марка нямам предпочитания, но твърдостта на влакната задължително е средна.
Много държа на хигиената в устата си и наистина търся качеството в продуктите.
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
SunSmile, ти може да ядеш само мляко, да не пиеш кола, кафе и други оцветяващи лайна, да си миеш всеки ден по 3 пъти с избелваща паста зъбите, и пак да не са ти бели.
Jebem te u usta, jebem te u oko
^^Да! Тая белота на зъбите ми е голям комплекс. Каквото и да ги правя никога не могат да станат бели.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Пастата е colgate, а четката една розова, сигуно е от половин година![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Тянко е отвратителен.
Към пастата имам специално изискване - ползвам си само една марка. С четката мога да направя компромис, но пак избирам сред определени марки.
И вода за уста си купувам само на една марка.
Saatana vittu perkele hate crew!
любима ми е Колгейт Прополис
а за четката нямам предпочитания, трябва обаче да има почистващо за езика :Д
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
същата, обаче в зеленоПървоначално написано от Decu
![]()
пасти най-вече аквашреф и колгейт
we give it all.
естествения цвят на зъбите не е бял и мисля че не може да се постигне идеално бяло като от рекламите, дори и да си съдереш гъза от търкане. тва е тъп рекламен трик.Първоначално написано от Romance
не знаех, че баданарките са заместител на четкитеПървоначално написано от PureFuckingHATE
![]()
Обичам мънички четки за зъби. От детските. Имах една с крокодилче, сега в София ми е със слонче, а у дома с патенце. Обичам жълто-зелени четки за зъби.
Паста за зъби - използвам най-често Лакалут, но и Блендамед и Колгейт (чувала съм, че е добре след всяка използвана паста, да се взема друг вид).
винаги си купувам четки "Астера"-за мен тия са най-добрите,а паста-винаги е различна,макар че най-често използвам Колгейт прополис
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
четките..все едно..
а за пастите,да,имам си предпочитания.
примерно има неква с мед,коята е отврат,Dental,Aquafresh,ала бала,също не обичам.
Blend-a-med ползвам само.
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Пастата - колгейт или блендамет, а четката или орал б или колгейт
Аз казах, че си зависи от много неща. Не е само храната и колко пъти ще си миеш зъбите!Първоначално написано от BlueAvalanche
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
И четката ти изглежда така:Първоначално написано от tqnko
А пастата ти за зъби е кафява с люспи от домат.
Това напълно подобава на излизащото от устата ти.
Grumpy old madman
Абе как беше това " О блендамет ..... яйца" обаче не помня здрави или твърди беше на мястото на ..... ?