- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Паста + четка за зъби
Четки не подбирам много, паста- колгейт или блендамед. Като по- малка- само сигнал имахме вкъщи![]()
Макс на 3 месеца менкам четка
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Специално дойдох за тая тема за да се посмея на храната към тянко!Първоначално написано от Canis_Dirus
Това напълно удовлетвори очакванията ми!![]()
![]()
Белотата на зъбите не зависи изцяло от това дали пиете кафе или пушите и колко често си миете зъбите.Просто всеки си има индивидуален отенък/цвят на зъбите.
Аз се мия с Лакалут,защото имам проблеми с венците напоследък ама нещо не ми помага много.Преди като че ли повече ми помагаше.За четката - каквато дойде.Колкото по-евтина е толкова по-скоро ти се налага да я смениш,иначе всички са едни и същи.
Паста.. Лакалут,Колгейт, бленд ъ мед .. нещо такова :д
Четката - квато ми хареса на рафта.![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Сега като се замисля, никога не съм си купувала четката и пастата за зъби.. Освен когато ходя при някой познат да преспивам и съм забравила да си взема четката от вкъщи, тогава си купувам каквато ми падне, и без това няма да я използвам перманентно. Иначе на няколко месеца ми сменят четките, от всички вкъщи аз най-бързо ги чепатя тея четки и след няколко седмици на нищо не приличат вече..
И за пастата се отнася същото - каквато вземат вкъщи, такава.. Най-много се кефя обаче на онея лютивите с гранулите, а по едно време имаше една с билки - със същия вкус като дъвките орбит с билки - е тогава се бях побъркала, сигурно съм ходила да си мия зъбите по 20 пъти на ден, толкова я харесах тая паста.![]()
предпочитам твърдите четки, които липсват на пазара все по-често, но какво да се прави. също да има различни власинки - гумени, с различна твърдост, дебелина и пр. и по месец не стои някоя при мен, сменя се на около 3 седмици.
пастите ги разнообразявам също.
Четката ми е на Trisa,а пастата Crest / мисля,че я няма в Бг,но пък е уникално добра в избелването/
Повечето пъти качеството на пастата и четката ме интересуват..Все пак това е входа към мене
![]()
chetkata za zubi e po-vajna ot pastata.Vs pasti za zubi sa ednakvi nezavisimo ot markata.4etkata ti 4isti zubite,pastata e samo za duha
пълна глупостПървоначално написано от tqnko
то густо, то пусто
той не обижда а казва същото, което се каже за него на малко по шуменски![]()
то густо, то пусто