- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как бихте реагирали?
Как бихте реагирали, ако гаджето ви преспи с друга и по негови/нейни думи всичко се е случило случайно без предварителна умисъл?
Зарязване. Изневярата си е изневяра.Първоначално написано от nev3rm1nd
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Ако е случайно не се брои. Ако не си спомня пак не се брои. Ако преспи с още една, те взаимно се изключват и пак не се брои.
Сеге сериозно... Това си е чиста изневяра и ти решаваш дали може да му простиш или не. Ако си е било само за да се почеше и докаже че няма нищо повече може и да му дадеш шанс.
ама кво има да се чеше незнам.То па все така става не било планувано,станало случаино и такива ми ти работи.Казвам от личен опит вълка кожата си мени нрава не.И да му простиш нищо няма да се промени ще си продължава да ти изневерява.На мен се случи ,простих а той продължи и за награда когато разбрах за 2рия път ми каза :Да не си ме прощавала 1вия път ти си си виновна ,не аз!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
така ,че ти си решаваш дали ще се отървеш или ще простиш и ще живееш непрекъснато със страх ,че може пак да те нарани
няма случайни неща .... ако го е направил без да мисли да ... но еедва ли е случайно
по добре се замисли
The Best Life Is My Life
Много зависи и от отношенията ви. Ако сте в добри отношения и връзката ви е сериозна такава постъпки би била непростима, но ако нещо куца бих изключила зарязването като опция. А от друга страна това може и да е предпоставка за късане. Ти си решаваш.
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Каква е тая глупост? Значи, ако нещата не вървят, той нае*е друга, ти ще останеш с него?Първоначално написано от Dollystar
Но ако се разбирате много добре, той допусне грешка, ти директно го зарязваш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ще и прережа гърлотоВеднага я зарязвам, защото по този начин тя ме пренебрегва!
![]()
Ще й счупа и двете ръце![]()
Вашият отговор еПървоначално написано от PureFuckingHATE
ИСТИНА!
хах ... аз съм сигурна, че няма да го направи
Но ако съм в такава ситуация направо да ме забрави ... тц бих му простила, но нещата тогава няма да бъдат същите
Ще я накарам да се чувства като пълен боклук пред колкото се може повече хора и ще я зарежа разбира се!!!
+1Първоначално написано от pwnage
Първоначално написано от Passi0n
значи се отнася за момичета... То тогава ако тя ми изневери (с момиче имам предвид!) адски ще и се разсърдя за дето не ме е поканила да гледам!![]()
![]()
Станислава
Тегли му една майна и го заеби![]()
С МОМИЧЕ може и да те поканя, но ако е с момче... НЕееееееПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Всичко ще приключи между нас... Може би се изсилвам, но мисля че малко се изсилвам с това си изказване, но определено ще ми бъде неудобно в негово присъствие, няма да го уважавам което по мое мнение ще доведе до край на отношенията ни.![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Вашият отговор е ...Първоначално написано от PureFuckingHATE
ИСТИНА![]()
![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
OUT!... ба**и наглата работа.. Нищо не е случайно..![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!
Първоначално написано от nev3rm1nd
Шута в задника и Game Over!
Ще и бия шута, такива случайни неща с това нещо няма.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Пращам го в Щатите с еднопосочен билет и да не ми се мярка повече!![]()
Твойта така ли направи?Провинил си се и сега изгнаник в чужда страна?
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ще му тегля една дълга и широка. Щом веднъж не си е удържал *мъжкото достойнство*, нищо не му пречи да го развихри отново.![]()
![]()
лелеее тя пък толкова е държала на теб .. а моя прител изневери ли му .. игнор от всякаде ... и тфа е хахах
ще се почувствам гадно,но все пак ще оцена честносто му![]()