.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Трепая
    Не плачи защото е свършило, усмихни се защото е станало.

ред сълзи, ред цивки, докато стане трудна за разпознаване

и ще знам, че съм я изпреварил в изневерите

2 неща които ме правят напълно спокоен

Няма доказателства,че е било "без да иска" БИЯ И ШУТА ... няма кво да се занимаваш...
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Няма случайни неща.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl

Няма случайни неща.
    +1

Бившата го е правила 2 пъти. Първия път беше на един купон и тя се беше опила. Аз отидох с компанията да пушнем едно козче и като се върнахме в къщата я нямаше. Потърсих я и я намерих полу-припаднала на едно легло и един от горния випуск (11 клас тогава) я опипваше. Хвърлих му се и го пребих. Нямаше такъв адреналин и ярост просто. После си я забрах и се прибрахме, след което и дадох малко айран да се оправи. Не й направих проблем.

Втория път се беше запознала с някъв дето му викаше "пича от маршрутката" и зимната ваканция, понеже учих в софия а не съм от там се прибрах. На деня, в който се върнах супер много исках да се видим, а тя се мотаеше и не идваше. Когато най-накрая се видяхме, тя ме заряза заради него. Седмица по-късно, тя се върна при мен, плачеше, молеше се. Приех я. Бил я зарязал, не означавала нищо за него. През времето, което бяхме разделени, аз преспах с най-добрата й приятелка. Тя разбра месец по-късно и ми се развика, а на мен ми беше писнало от тази връзка (година и 2 месеца). Скъсах я и с течение на времето, като се уталожиха нещата си останахме приятели с привилегии, защото тази част от веъзката ни нито аз нито тя можахме да намерим другаде. Така е и до днес.

Тъпото е, че още имам чувства към нея и това ме подлудява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си