- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Само, за да се чувствете обичан
Не, не бих била с човек, който ме обича силно, а аз не поради две причини:
1- Ще го нараня.
2- Аз съм такъв човек, че не позволявам на противоположния пол интимност и близост с мен, ако не изпитвам чувства към него. Ии по това той ще разбере, че не споделям чувствата му.
Но, не бих го отрязала ( е ако е много досаден, няма да съм много мила .. ама), бих запазила добри отношения с него, защото след време може да се получи обратното .. и тогава ..... Случвало ми се е, и аз изгубих .. много![]()
![]()
Не.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
+ Защо да съм жалък, ако не е тайна?Първоначално написано от ShtrudeL
Това, че не мога да я обичам и съм с нея, защото тя просто ме обича до болка. Да и това не е мой проблем, а нейн, да се спасява! Егоист съм!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Не, не съм такъв човек !
И спря да се върти за миг земята..
Не, не бих го направила.
И вместо да се опиташ никой друг да не почувства твоята болка, защото знаеш колко е готино да си играят с теб, ти ще причиниш същото нещо на друг човек, който после също ще тръгне по твоята логика и ще нарани следващия и така до безкрай? Лол, хитро.Първоначално написано от Lettuce
Излизах с някого, когото не обичах няколко месеца(без да изневерявам), защото не исках да го нараня... и с времето го обикнах. Тогава той ме нарани.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Съжалявам,че не съм такава...![]()
![]()
![]()
Това е тъпо...Не бих направила така освен ако и аз нямам чувства.
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Не,това ще е голяма грешка.Постави се на мястото на другия човек и ще видиш![]()
All i want is... everything
I'm just a wanna be.