- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам съвет...!!!
Здравейте н всички !
Вчера се регистрирах тук от доста време само чета темите ви и отговорите... И мисля че бихте ми помогнали с някой друг съвет ...
От 5 месеца си имам приятел .. И мисля че нещата вървят доста сериозно ... Сехуалния ни живот е пулноценен ... Редовно ... Не прекаляваме...До такава степен че да ни омръзне ... От моя гледна точка мисля че го задоволявам по сякакъв един начин и доста добре ... Така го осещам и така го чуствам когато му доставям удоволстие .... И все пак той го показва ... Няма ли сме спорове спрямо секса кои какво иска или не ... съвсем открити сме .... Но вече два пъти го хващам на тъмно скришом след като си легна да се самозадоволява .... И двата пъти бях в цикъл ... Но дори и да съм в цикъл аз също го желая тогава ... Винаги се грижа за това да му доставя удоволствие дори и той на мен да не може .... А когато стана да видя какво става веднага се крие ... Знам че самозадоволяването е нормално ... Не мога да разбера защо го прави толкова скришно като че ли е грях ... А по този начин се чуствам изолирана ...
Споделете ми какво мислите , и какво бихте ме посъветвали ...
Благодаря предварително !!!
The Best Life Is My Life
Mисля,че след края на изречението се пише една точка.
Ми правете го като си в цикъл тогава.Той сигурно знае,че и ти искаш и се крие за да не ти е гадно на теб,че той иска секс и ти искаш,ама не може
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Пробвали сме ... На него не му е приятно по време на цикъл да правим секс ... А преди да го хвана пак ... Да го кажа направо ... Направих му свирка от която викаше от кеф ... Не е бил толкова незадоволен или да жадува за секс
The Best Life Is My Life
Това, че си ял торта, не значи че не може да поискаш сладолед. Аз за тия работи не питам. Моята половинка не иска да правя нищо, когато съм на червено, защото не било честно спрямо мен (за него да има оргазъм, а за мен-не). Сам си е казвал, че понякога тогава мастурбира. Е, не ми е приятно и по-добре да не знам. Но и аз мастурбирам понякога, въпреки че съм правила секс преди....2-3 часа. Нещата просто се усещат различни. Не ревнувай от ръцете му. Прост го помоли това да става по-дискретно и да не знаеш.
az sam na sa6toto mnenieПървоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Когато моята приятелка е в цикъл не иска дори и да я бутам. Тогава и аз се самозадоволявам, защото сеска ми липсва тогаваТова си е нещо нормално
![]()
защо гледате как съм го писала ... вместо да дадете мнение по темата ...
The Best Life Is My Life
не мисля че се гледат пунктоационните грешки а това което си писал и чакаш отговор на въпрос си или съвет
отркии друга тема как да пишем тогава![]()
The Best Life Is My Life
Остави го да си се самозадоволява момчето. Какво лошо има. За мен това е префектния начин. Може би иска МАЛКО усамотение и ще е хубаво ако му го дадеш без да се впрягаш толко. Ако проблема е СЕРИОЗЕН сам ще поговори с теб!![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
като го видиш се включи и ти![]()
[Hip-Hop] [Houseee]
+1Първоначално написано от banan4i
:P
ем като нещеш да го гледаш иди ти му прасни една![]()
![]()
А така.Първоначално написано от krem4et0
![]()
PEOPLE ALWAYS LEAVE...
БОТЕВ 1912!!