.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Град
    iohanesburg

Искам съвет...!!!

Здравейте н всички !
    Вчера се регистрирах тук от доста време само чета темите ви и отговорите... И мисля че бихте ми помогнали с някой друг съвет ...
    От 5 месеца си имам приятел .. И мисля че нещата вървят доста сериозно ... Сехуалния ни живот е пулноценен ... Редовно ... Не прекаляваме...До такава степен че да ни омръзне ... От моя гледна точка мисля че го задоволявам по сякакъв един начин и доста добре ... Така го осещам и така го чуствам когато му доставям удоволстие .... И все пак той го показва ... Няма ли сме спорове спрямо секса кои какво иска или не ... съвсем открити сме .... Но вече два пъти го хващам на тъмно скришом след като си легна да се самозадоволява .... И двата пъти бях в цикъл ... Но дори и да съм в цикъл аз също го желая тогава ... Винаги се грижа за това да му доставя удоволствие дори и той на мен да не може .... А когато стана да видя какво става веднага се крие ... Знам че самозадоволяването е нормално ... Не мога да разбера защо го прави толкова скришно като че ли е грях ... А по този начин се чуствам изолирана ...
    Споделете ми какво мислите , и какво бихте ме посъветвали ...
    Благодаря предварително !!!
    The Best Life Is My Life

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Mисля,че след края на изречението се пише една точка.
    Ми правете го като си в цикъл тогава.Той сигурно знае,че и ти искаш и се крие за да не ти е гадно на теб,че той иска секс и ти искаш,ама не може
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    iohanesburg
    Пробвали сме ... На него не му е приятно по време на цикъл да правим секс ... А преди да го хвана пак ... Да го кажа направо ... Направих му свирка от която викаше от кеф ... Не е бил толкова незадоволен или да жадува за секс
    The Best Life Is My Life

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това, че си ял торта, не значи че не може да поискаш сладолед. Аз за тия работи не питам. Моята половинка не иска да правя нищо, когато съм на червено, защото не било честно спрямо мен (за него да има оргазъм, а за мен-не). Сам си е казвал, че понякога тогава мастурбира. Е, не ми е приятно и по-добре да не знам. Но и аз мастурбирам понякога, въпреки че съм правила секс преди....2-3 часа. Нещата просто се усещат различни. Не ревнувай от ръцете му. Прост го помоли това да става по-дискретно и да не знаеш.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Това, че си ял торта, не значи че не може да поискаш сладолед. Аз за тия работи не питам. Моята половинка не иска да правя нищо, когато съм на червено, защото не било честно спрямо мен (за него да има оргазъм, а за мен-не). Сам си е казвал, че понякога тогава мастурбира. Е, не ми е приятно и по-добре да не знам. Но и аз мастурбирам понякога, въпреки че съм правила секс преди....2-3 часа. Нещата просто се усещат различни. Не ревнувай от ръцете му. Прост го помоли това да става по-дискретно и да не знаеш.
    az sam na sa6toto mnenie

Когато моята приятелка е в цикъл не иска дори и да я бутам. Тогава и аз се самозадоволявам, защото сеска ми липсва тогава Това си е нещо нормално

Град
    iohanesburg
    защо гледате как съм го писала ... вместо да дадете мнение по темата ...
    The Best Life Is My Life

Град
    iohanesburg
    не мисля че се гледат пунктоационните грешки а това което си писал и чакаш отговор на въпрос си или съвет
    отркии друга тема как да пишем тогава
    The Best Life Is My Life

Супер фен Аватара на Passi0n
    Цитирай Първоначално написано от PureFuckingHATE
    Цитирай Първоначално написано от jadnazaplut
    защо гледате как съм го писала ... вместо да дадете мнение по темата ...
    Защото...
    Не...
    Си...
    Го...
    Написала...
    Правилно.
    +1 .......

Голям фен Аватара на glamouros
    Остави го да си се самозадоволява момчето. Какво лошо има. За мен това е префектния начин. Може би иска МАЛКО усамотение и ще е хубаво ако му го дадеш без да се впрягаш толко. Ако проблема е СЕРИОЗЕН сам ще поговори с теб!
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

като го видиш се включи и ти
    [Hip-Hop] [Houseee]

Цитирай Първоначално написано от banan4i
    като го видиш се включи и ти
    +1

:P

ем като нещеш да го гледаш иди ти му прасни една

Град
    Maina Town
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    А така.
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си