- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- сраснати вежди
Здравейте, аз съм нормално момче на 20 г и имам един проблем който до скоро изобщо не му обръщах внимание обаче на последак почна да ми прави комплекси и тои е че между двете вежди имам малко косми който не са чак толко малко и се забелязваг.Кажете ми най добрия начин да ги премахна ?
-благодаря
Вече и косъмчетата по веждите ли ви правят комплексиКакво мъжко ще остане по вас?
Хвани една сръчна приятелка да ти ги изчисти с пинсета.
съгласна съм с горенаписаното![]()
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
говоря за косми между веждитете !!!! не по самите вежди
еми да де, там между веждите, помоли някой да ти ги махне с пинсета, ако не можеш да се справиш сам.. по-добър вариант няма..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
може да пробваш и с лентички :P става по-бързо
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Обрасни ги съвсем бе пич... боже на къде върви света..
много ясно че ще си ги махне момчето, баси хората. иначе само с пинсета, хващаш някоя приятелка или отиваш на козметичка.
бягай на козметик
няма нищо смешно ,не го правят 1-2 човека * мъже *
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ти шегуваш ли сеПървоначално написано от teenems
пич, ползвай запалка
много помага
Бой с пинцетата, ама да не заприличаш на ОЧУДЕН педал без веждивнимавай
![]()
като видя такъв веднага търся кенеф, че не издържам
и кво да ходи с тая грозната веждаПървоначално написано от DimovB
не се обиждай ,ама са ми много неприятни такива вежди ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Така е.Първоначално написано от teenems
Един приятел имам, много е красив, ама от месеци вече е с една вежда.
Нищо не е същото.
Първоначално написано от johny55
охх..
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
Ако мислиш, че можеш сам с пинсетка пробвай, ако не някоя приятелка помоли или майка ти ако може![]()