.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Защо мразите/обичате училище?

Споделете вашето мнение...

Мразя:
    Малоумните учасове... като физика

Харесвам:
    Приятелите, които намерих там.

Мега фен
    Мразя:

Кифлите и всички надувки...

обичам:

нови френдове, стари френдове, интересни учители, нещо ново, малко разнообразие

Град
    around the world !
    Не мразя нищо и никого, просто има неща, които не ми допадат като : Новите г-жи по Химия и Математика ; Не харесвам физика, химия, математика.

Иначе в училище ми харесва : многото хора, с които се познавам ; класът ми, г-жата по Английски е адската ;р ; кефят ме закуските в стола, постоянното забавление, което е ; И не на последно място - история,география, езиците .. харесва ми и училището, в което съм.

Мразя като даскалите се заяждат с мен заради глупости, защото няма кво друго да измислят!
    Мразя това, че всички даскали мислят своя предмет за единствен и най-важен!
    Мразя това, че в даскало има едно магазинче в което продават само боклучи на шибани цени!
    И аз мразя кифлите и всички надувки ;д

ти космяс'i
    умирам от болка като слушам ви фолка... ><

RHCP

Град
    в света на приключенията ..
    обичам у-ще защото съм в най-готиното училище в България ) учим интересни неща))запознах се с печени тийнове и учители )))

мразя тия киФлиЧки които само се фукат;подмазват и се правят на велики

обичам...обичам
    ама мразя подмазвачките и кифличките .... който станаха мноого ;(

Мразя надувките, гадните даскали, прекалено многото домашни, напълно безполезният час математика.
    Обичам като става fun :P

Re: Защо мразите/обичате училище?

Цитирай Първоначално написано от spasi99
    Споделете вашето мнение...

Мразя:
    Малоумните учасове... като физика

Харесвам:
    Приятелите, които намерих там.
    ей аз съм физичка... и не е малумен час който го разбира..си го разбира и е як за него ! :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от d00d
    Мразя като даскалите се заяждат с мен заради
    Знаеш ли оня ден като си лафихме с учителя по музика, какво ни вика: Колеги (той не вика деца, вика колеги, доста големи сме били, не сме деца), знайте добре, че един учител, ако реши да се заяжда с един ученик винаги ще си намери причина...например...Иване, посочва иван, хайде на дъската и напиши нотите на Ода на радостта и я изпей после...хайде. Или пък нещо друго...винаги си имат начини...

Повече от фен Аватара на Millen4ety
    Град
    Sofia
    Не харесвам: кифлите (ама само малоумните и простите, другите са ок), безсмислените предмети

Харесвам: Математика, Химия, Физика, Френски... Приятели и съучениеци, кафето през междучасието, ученето по любими предмети..
    we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...

Jeff Hardy forever!!

Ми, не точно да го мразя, ноо... Не ми пука каква са ми учителите, или предметите.Те просто трябва да се учат.Не съм от тези дето се "тръшкат" и все говорят, че мразят даден предмет. Дори мога да кажа, че ми е приятно да уча.
    Но пък не си харесвам училището и класа.
    Първо, че сме в малък град, и има само курви и кучки които се мислят за много фешън, и разни идиоти.Няма раста,няма хора които обичат изкуството(като мене) няма скейтъри, или други, просто обикновенни хора,правилно мислешти, които знаят, че е тъпо да пушиш,пиеш,да се ебеш,да всимаш наркотици на 14...
    В моят клас е учас, мразя го! Имам чувството, че намразвам училището заради класа. Насъбрали са се : около 5-6 идиота, които хобито им е да се ебават с другите, и да стигат до такива крайности.не знам какво толкова им харесва, да виждат как причиняват сълците на хората.... още 3-4 фешън идиотки, които ходят само с найк и адидас, и гледат да злобеят и те. Около 4 курви, около 6 цигани, още идиоти, две момченца за пример, които всеки ден изяждат бой, задето помагат на родителите си в домашната работа и си учат уроците и д/г това. Аз съм нещо като вълк единак...Не говоря почти с никои, в междучасията се квия в тоалетните, защото просто няма с кой да бъда...Ужасно е. Но ме разведрят тъпи те им скандали.Например вчера, имаше някакъм скандал с 16 годишното гадже на едната. Ние сме само на по 13, а те вече са пробвали всичко - секс,наркотици, цигари(дори някои са редовни пушачи от повече от 3 години) а за алкохол и псувни да не говорим.Те сякаш не могат и един ден без тях. Но това са предимно момичетата.За момчетата, всичко това, но без секса.няма нито една идиотка на наще години, която да се върже с тях. Те бягата към батковците..
    Абе не знам просто...чувтвам се толкова малка и сама.Но все пак, колкото и самотна да се чувствам, предпочитам да съм си така отколкото да пропадна и да стана някаква сервитьорка или магазинерка...

Сори, че стана толкова дълго, но просто исках да си го излея някъде

Цитирай Първоначално написано от DeatAndBroken
    Няма раста
    "Растите" в днешно време са хлапета с дредлок прическа рядко се среща раста душа :\

ти космяс'i
    умирам от болка като слушам ви фолка... ><

RHCP

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Като цяло не харесвам класа си, силно да е се каже, че го мразя.
    Мразя някои госпожи и предмети.

Допада ми, защото все пак имам и 3-4 приятелки от класа, с които съм по цял ден
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    да мразя никой не заслужава... щом мразя нещо, значи ми е гадно около него, значи на него му е кеф... следователно като ми е брзразличен повече ше се нерви от мене

та безразличен ми е по-голямата част от класа, класната, програмата...

харесвам някои даскали, някои предмети и някои хора

Мега фен Аватара на teenems
    мразя ; кифлите

обичам ; да ходя на даскало ,да научавам нови неща ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Мразя:

обичам:

Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Мразя:
    Хората, който се правят на печени, готини и т.н., а всъщност са само въздух (даже не и под налягане).

Обичам:
    Приятелите, веселите случки, смешните учители, гафовете, които учителите правят, новостите и т.н.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Мразя/не харесвам: горещите дни; миризливите съблекални; мъкненето на тежка чанта/торба; прекалената какафония в началото около подготовката и купуването на учебници; тъпканицата в стола; да пътувам с градския транспорт; часовете по музика и рисуване.

Обичам: задружните лудории с класа; ваканциите - дървени или недървени ; часовете по математика; часовете по физическо (без съблекалните и екипите ); да пишем есета на английски; ранните часове по физкултура (сутринта, макар че тая година такива няма |-( ); залезааа втора смяна (inlove) ; изцепките на учителите; големите междучасия; свободните часове; да се събираме с класа в някое заведение

Ние кифли нямаме. При нас правят само пици, хотдози и хамбургери.

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Мразя
    - Некви ми се отварат
    - Много учене
    - Студени дни
    - Дългия път до там
    - Нямам време за нищо

Харесвам
    - Срещам се с много хора

Мразя : .. ами ако се замисля всъщност нищо не мразя , може би само единствено града в който е училището ,,
    Обичам: .. Иначе го обичам адски много , харесвам си специалността , обичам много от преподавателите , обичам приятелите си , класа си , голямите батковци и едно момче (sun) ,, Като цяло обичам училището си , защото пътувам всеки ден това е едно много голямо разнообразие , обичам го , защото винаги ни е забавно и весело , заради интригите и флиртовете , заради новите наплашени зайчета , заради счетоводството най - вече , че ми е любим предмет (sun) Това е

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мразя:
    - химия и физика
    - че ми разместиха класа и повечето от приятелите ми са в съседната паралелка, а на мене ми треснаха зубърите на даскалото
    - че всеки час въпросните зубъри се мазнят на даскалите и ми идва да ги удуша
    - даскалите, които не знаят как да вдъхнат респект на учениците, и затова само крещят и заплашват
    - даскалите, които не могат да си преподават предмета
    - че най-готините учители, които съм имала през живота си, напуснаха, или преподават на по-малките
    - като цяло не си харесвам класа
    - и алтернативния клас, с който имам един два часа също ми е бая отвратителен
    - и най-много от всичко мразя стълпотворението в обедната почивка в стола!
    - както и заблудата, че ужким колкото по-голям ставаш, толкова повече узряваш, а при нас е обратното - мислех си, че 'кифленските и баничарските' истории останаха в 8 и 9 клас, бъркала съм.. сега е по-зле!

Обичам:
    - .... айде де, трудно ми е
    - обичам, когато се усетя, че съм зяпнала с отворена уста някой учител, защото ме е грабнал с думите си
    - най-добрата си приятелка, с която вече не знам коя година не могат да ме разделят
    - часовете по английска литература
    - часовете по биология
    - обедната почивка
    - извънкласните занимания

Мега фен Аватара на Hilary_
    мразя
    хората в него, учениците (йоито всъщност са тъпи надуфчици ;д )

обичам
    самото даскало си го обичам .. <3

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Мразя:

обичам:

Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Не мразя училището, просто понякога не ми се ходи или нямам настроение за учене.
    Весело ми е, когато съм с класа си..не сме от най-сплотените, но ми е хубаво с тях, става бъзика
    обичам да се дразня с госпожата по химия
    и други работи..

Мега фен
    Град
    <3
    Обичам го щото не си стоя по цял ден в нас,виждам се с всички,обикаляме с една фр по центъра след и по време на даскало,забавно е,стават простотии и т.н и т.н.

Не го обичам щото ставам мн рано сутрин.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си