Ми, не точно да го мразя, ноо... Не ми пука каква са ми учителите, или предметите.Те просто трябва да се учат.Не съм от тези дето се "тръшкат" и все говорят, че мразят даден предмет. Дори мога да кажа, че ми е приятно да уча.
Но пък не си харесвам училището и класа.
Първо, че сме в малък град, и има само курви и кучки които се мислят за много фешън, и разни идиоти.Няма раста,няма хора които обичат изкуството(като мене) няма скейтъри, или други, просто обикновенни хора,правилно мислешти, които знаят, че е тъпо да пушиш,пиеш,да се ебеш,да всимаш наркотици на 14...
В моят клас е учас, мразя го! Имам чувството, че намразвам училището заради класа. Насъбрали са се : около 5-6 идиота, които хобито им е да се ебават с другите, и да стигат до такива крайности.не знам какво толкова им харесва, да виждат как причиняват сълците на хората.... още 3-4 фешън идиотки, които ходят само с найк и адидас, и гледат да злобеят и те. Около 4 курви, около 6 цигани, още идиоти, две момченца за пример, които всеки ден изяждат бой, задето помагат на родителите си в домашната работа и си учат уроците и д/г това. Аз съм нещо като вълк единак...Не говоря почти с никои, в междучасията се квия в тоалетните, защото просто няма с кой да бъда...Ужасно е. Но ме разведрят тъпи те им скандали.Например вчера, имаше някакъм скандал с 16 годишното гадже на едната. Ние сме само на по 13, а те вече са пробвали всичко - секс,наркотици, цигари(дори някои са редовни пушачи от повече от 3 години) а за алкохол и псувни да не говорим.Те сякаш не могат и един ден без тях. Но това са предимно момичетата.За момчетата, всичко това, но без секса.няма нито една идиотка на наще години, която да се върже с тях. Те бягата към батковците..
Абе не знам просто...чувтвам се толкова малка и сама.Но все пак, колкото и самотна да се чувствам, предпочитам да съм си така отколкото да пропадна и да стана някаква сервитьорка или магазинерка...
Сори, че стана толкова дълго, но просто исках да си го излея някъде