- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тема за НОРМАЛНИ хора, не за``ШОЛЬОВЦИ`` :)
Аааааа и класа ми е ненормален![]()
![]()
![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Да, ходя на уроци по немски (от миналата година, сега съм 9-ти клас). Ходя, защото съм в ЕГ и паралелката ми е такава, обучението по езика е засилено, а ми е мерак да го науча както трябва и смятам, че се справям доста добре.Не крия, че ходя на уроци като ме попитат - защо да крия ? Няма нищо срамно в това да ходи някой на уроци.
Колкото в училище - уча само това, което ми трябва и това, което ми е интересно. Не намирам полза в някои предмети (Химия,Физика, Математика), защото след време няма да се занимавам с тях, а и не ми трябва нищо повече от най-елементарните свойства, за да си сметна парите
И така ..
![]()
Аз ходих 5,6,7 клас 7 клас по-интензивно , за да мога да вляза в хубаво уилище и вече не мисля да ходя. По едно време ми беше омръзнало супер много
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Ами аз като бях 7ми клас ходех. Не, не съм се опитвала да го скрияАз не виждам нищо лошо или странно в това ! Ходих на уроци, за да влезна в елитната гимназия, в която исках
Е, така и стана.. ВЛЕЗНАХ
А когато казвам, че не ми се ходи на училище, не е защото другите ще ме помислят за 'зубрач', а защото съм МЪРЗЕЛ и предпочитам да се наспЪ едно хубавко..
Също така искам да добавя, че не искам друг по-умен и по-дисциплинирам клас, защото вярвайте ми.. от моя випуск няма такъв.. не че се хваля нещо или от сорта, просто сме най-елитната паралелка..
![]()