- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- loop live 2009
направих тази тема,за да разберем всички за таз годишния концерт на сити тв и кои изпълнители ще са там!!! който знае нещо може да напише.концертът е на 11 октомври (неделя) на площад Батемберг ДОКОЛКОТО РАЗБРАХ ТАМ ЩЕ СА INNA,ASHLEY TISDALE , MILEY CYRUS,JONAS BROTHERS,LADY GAGA...но не знам дали е вярно![]()
![]()
Когато Lady GaGa дойде на концерт на Сити ми се обадете...Първоначално написано от soni4kuu
![]()
Te само на Майли няма да могат да й платят, камоли на Lady GaGa.
Ама ако наистина са те, не ми пука за 150-те километра, ако трябва пеш ще ги извървя, но ще ида![]()
От изброените най-много Ина да дойде. И не ми е ясно защо дават рекламата, а не казват кои са изпълнителите![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
който и да дойде - там съм 100000%но колкото и да ми се ще - Лейди ГаГа няма да дойде...
Пари да ми дават няма да отида. Тея Джонас Брадърс как ми се иска да ги разстрелям, не е реално...
Иначе нали всичките Ашлита, Майлита, Байлита сега са 'големите звезди', не ви ли се струва малко нереално наведнъж да се пръкнат на концерт в София, те сити с кво ще им платят?!
нещо не сте разбрали...![]()
силно се съмянвам някой от тия по-горе (без Инна)да дойде в сф на сити концерта.
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
точно затова питам-прочетох го в един клипПървоначално написано от courtney
![]()
сигурно тоя клип го е правил някое лапе.Първоначално написано от soni4kuu
Bitch! >.<![]()
Единствените сигурни на 100% за сега са Kelly Rowland, Inna и Guru Josh Project (сори ако не го пиша правилно ма не съм го чувал)![]()
Кели Роуланд?????
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Не я знаеш или не ти се вярва?Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Оооо боже господитва не е концерт на Дисни бе.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Знам я и не ми се вярваПървоначално написано от amk933
![]()
Аз никога не говоря на изуст -> http://kelly-rowland.net/Първоначално написано от Jeuelle
![]()
Наистина не ми се вярваше , но пък евала, че са успели да я примамятПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
не знам за вас,но на мен kelly rowland не ми е от любимите певици -горе-долу обаче ме радва песента й с david guetta
![]()
^ Ти чувала ли си за Дестинис чайлд ???
Нито Гага-та , нито Монтана-та могат да й стъпят на малкия пръст.
^^права си....отивамм![]()
абе какви са тия лапешки лъжи , нито един от посочените дет авторката каза , освен Inna няма да дойде ,а ще дойдат http://www.city.bg/new/index.php (вижте промо клипа)
Akcent - delight (music)
Които ще да са,на мен ми се ходи на концерт и ще си ида ПЪК :P
А супер..![]()
Тъкмо така ми се ходеше на концерт, че ...
![]()
Евалата, че са успяли да поканят Kelly Rowland и Inna =D>
![]()
inna е възможно да дойде ама другите.....не се и надявайПървоначално написано от soni4kuu
![]()
КАЗАХ,че го прочетох в клип и за това питам!!!ехо...Първоначално написано от viki_beb4ety
![]()