.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 95

Брекети: Въпроси

скоро ще ставам на 15 години и мисля да си сложа брекети и искам да попитам на каква цена са в момента и има ли такива които да не си лечят много. Aз нямам много изкревени заби само на горните странични резци (мисля че се наричаха).

Има едни бели брекети, които почти не се забелязват.Иначе за цената не мога да ти помогна

Голям фен Аватара на liim0nka
    скъпички са..и то много..3-4-5000лв. (по-вероятно е да са към 4-5000)
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Еми аз съм с брекети. Моите са най-обикновенни - метални (те се забелязват). Струват 1500 евро. Иначе, ако искаш да не се виждат има прозрачни или такива от вътрешната страна на зъбите. Цените им варират от 6000 лв.

Ми белите, които не се забелязват много са по-скъпички към 3-4 000 лв. зависи от къде си.
    Има и такива, които се слагат от вътрешната страна на зъбите и не се забелязва, че имаш нещо в устата те са някъде към 2000-2500 може и 3000, но това зависи откъде си и при кой си ги слагаш.
    Моите обикновенни метални са 1200 лв.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

От Пловдив съм

Град
    Шумен
    вие ок ли сте ве хора кви са тези цени - мойте брекети дето бяха преди 2 год струваха 120 лв - бяха си обикновен цвят на метал и не беше кой знае колко забележимо , за тази цената момичето ще си сложи брекети "swarowski"
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Град
    Шумен
    аа да - и не ми се оправдавайте - аз знам еди си кво, имам брекеети от еди си каде за толкоз - за толкова пари брекети няма колкото и да спорите (което си мился че ще направите) !
    -What are you looking at? o_o
    -You, obviously. *smile*
    _________

Sex.Love.Control.Vanity.. <3

Мойте струват 2500 лв общо за двете челюсти и са си обикновенни.Тези,които са леко прозрачни са по-скъпи,но не са за предпочитане.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Цитирай Първоначално написано от gabi7u
    вие ок ли сте ве хора кви са тези цени - мойте брекети дето бяха преди 2 год струваха 120 лв - бяха си обикновен цвят на метал и не беше кой знае колко забележимо , за тази цената момичето ще си сложи брекети "swarowski"
    а тези твоите могат ли да се махат или ти ги слагат и не можеш да ги махнеш без оперативна помощ?Защото това,за което говориш явно е шини.Те струват толкова,но не помагат много.Даже хич.А брекетите са скъпи,цената зависи от какъв материал са изработени.
    Ето как изглежда шина (retainers) за горна челюст
    http://www.lititzortho.com/images/retainers.jpg
    http://haydenlees.com/retainers.jpg
    а ето какво е брекети (braces)
    http://whatsinasmile.files.wordpress...0801030_3s.jpg
    http://www.smilecareindia.com/images/Gold%20Braces.jpg
    ето ги тези,които се поставят от вътешната страна
    http://www.drted.com/index.html.bak2...aces%20004.jpg
    има ОГРОМНА разлика м/у двете.

Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    преди 4 години носех брекети цяла гоина и половина а имах ебати ченето с тея кучешки вампирски зъби ... и моето цяло лечение струваше 2500лв ии наистина сега усмивката ми е екстра
    Running is my drug and I am overdosed ..

ОМГ брекети за 120 лв. няма я иди се образовай малко преди да пишеш глупости.
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

аз носих брекети преди 2-3 години .. и само за горната 4елюст ми излезе .. 600 - 700 лева ... но ми се изправиха зъб4етата
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

Град
    София
    От 1 друг форум

Здрасти, не знам какъв е проблемат ти, но преди две години (бях на 18 ) горните ми втори зъби бяха доста криви. Същият случай беше моя приятелка. Не ни се носеха брекети от суета, а и защото са доста скъпи, но и не смеехме да се усмихнем. Sad Аз открих една зъболекарка, която ни направи шини, носим ги като сме си вкъщи и когато спим. И на двете зъбите ни се изправиха и скоро ще спрем да ги слагаме изобщо. Razz Една шина ни струва 100-120 лв. и по 2лв. всеки месец, когато ходим да ни ги затягят. Толкова се радвам, че съм с хубава усмивка. Това мн се отрази на самочувствието ми. Всички казваха, че на 20год. вече е късно за корекции,но се оказа ,че не е така. Така че преди да сложиш брекети помисли и за този вариант!
    Желая ти успех!!! Smile

Супер фен Аватара на dead_princess
    Вече има бели брекети и те почти не се забелязват Също така зъболекарката ми каза, че има и такива, които се слагат от вътрешната страна и следователно не се виждат, но са доста по-скъпи ..

Супер фен Аватара на gabi_94
    абе сложи си нормални брекети, нищо няма да ти стане, ако си мислиш че няма да те харесат момчетата, не е вярно, все пак и аз нося брекети и си имах гадже и то след като си сложих брекети се запознахме, казвам ти го защото мисля че ще се притесняваш зарада това. Моите брекети са обикновени и аз бях включена по една програма към стоматологичния факултет в София и ми излязоха 600лв. Но много е трудно да влезеш в тази програма и се чака доста, аз чаках 1 година. По принцип ми казаха че ако не бях към тая програма нали, брекетите щяха да ми излязат към 1500лв.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Ааааа момче съм иначе ина4е меси за информацията

Цитирай Първоначално написано от liim0nka
    мойте са за 800лв
    има сега едни дето се слагат от вътрешната страна на зъбите изобщо не се забелязват.естествено мн по-скъпи са (нз колко)
    има и едни дето се слагат от външната страна, те почти не се забелязват
    мойте са от обикновените и са 800лв цялото лечение (1год и 8 месеца) ама са отпреди година и половина

Не съм се интересувала от такива неща,но вчера бях на заболекар и е чух как говореше с някаква клиентка.. цялата уста 4000 лева.. не разбрах какви са иначе ..
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Град
    Враца
    Аз 2 години носих само на горната челюст. Около 800 лева бяха.. И те бяха от тея си, обикновените.. Ся нося само нощем шини, понеже има опасност да не се изкривят зъбите пак..
    Обаче много си се кефех на брекетите.. Даже ми беше някак странно като ги свалиха.. Може би само в началото ми беше странно като се смеех, после отмина.. Може би щото всички много ги харесваха и се отпуснах.. Имам в предвид, даже да са от тези, да не ти пука като се виждат. Важното е да се оправят зъбите..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от your_secret
    От 1 друг форум

Здрасти, не знам какъв е проблемат ти, но преди две години (бях на 18 ) горните ми втори зъби бяха доста криви. Същият случай беше моя приятелка. Не ни се носеха брекети от суета, а и защото са доста скъпи, но и не смеехме да се усмихнем. Sad Аз открих една зъболекарка, която ни направи шини, носим ги като сме си вкъщи и когато спим. И на двете зъбите ни се изправиха и скоро ще спрем да ги слагаме изобщо. Razz Една шина ни струва 100-120 лв. и по 2лв. всеки месец, когато ходим да ни ги затягят. Толкова се радвам, че съм с хубава усмивка. Това мн се отрази на самочувствието ми. Всички казваха, че на 20год. вече е късно за корекции,но се оказа ,че не е така. Така че преди да сложиш брекети помисли и за този вариант!
    Желая ти успех!!! Smile
    Пиши ми моля те на ЛС относно този форум.Искам да се свържа с автора.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Първо разбери каква е разликата между Брекети и Шини и после критикувай хората.
    Брекети за 120 лв. няма

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Първо разбери каква е разликата между Брекети и Шини и после критикувай хората.
    Брекети за 120 лв. няма
    може преди 2 години цените да са били други , но сега и шини за 120 лв няма

^Определено цените не бяха други.Мойте ги нося от една година вече,а се интересувах от брекети много преди това.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Аз преди 4 години носех най-обикновени шини и струваха 200 лева. Само брекетите струват около 500 лева а заболекаря за да ги сложи и за да ги поддържа иска най малко 700 лева. Просто е абсурдно 120 лева за брекети...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си