Здравейте на всички ! Не знам дали е мястото тук в този раздел на форума да пусна темата , ако съм сбъркал с пускането на темата в неправилния раздел,моля да бъда извинен . Знам ,че ще бъда оплют и най-малкото ще стана обект на подигравки от страна на потребителите в вашия сайт , но все пак реших да пиша . Съвсем сериозен съм за разлика от повечето които пишат тук . Имам един проблем ,които от много време не ми дава мира,кара ме да страня от хората , кара ме да се чувствам като мухльо,много често ме кара дори да проклинам деня в , които съм се родил . Аз съм 19 годишно момче на което страшно много му липсва любов и внимание.Никога до сега не съм имал приятелка - не защото съм грозен или смотан ,а заради един друг проблем . Бях влюбен в едно момиче ,както и тя в мен ,но аз се разделих с нея пак заради същото нещо . Не съм достатъчно полово надарен , не ми е много малък , но не ми е и голям . Срам ме е от размера ми . Става ми мъчно ,че може би никога няма да си имам приятелка и деца а това е най-голямото ми желание , даже нямам и други мечти . Кажете ми има ли смисъл да живея при положение,че сигурно няма да оставя след себе си поколение? Коя жена ще ми върже? Извинете ,че ви занимавам с моите глупости , но наистина имах нужда да споделя с някого...