.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Повече от фен

Как да се харесаме?

Как да се харесаме на едно момиче? И без тъпи коментари "потърси в търсачката". Защото нещо са я пре*бали търсачката.

като заначало купи си чисто нова кола,води я насам натам, плащай й сметките на кафе угаждай й.....

това по -горе може да чуеш като предложения от много момичета във форума ,както бях чела по рано в една тема,инече трябва да си напълно естествен, да не показваш,че се притесняваш или че си срамежлив,да пускаш по някоя шега от време на време-момичетата харесваме момчета със чувство за хумор
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не случайно е направена като ВАЖНА ТЕМА !!!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838

Мега фен
    Град
    <3

Re: Как да се харесаме?

Цитирай Първоначално написано от BiboW
    И без тъпи коментари "потърси в търсачката".
    оуукей
    потърси в главната си кутия
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Взимай най малко 600 лева заплата и карай най-малко BMW

Голям фен
    Град
    Лондон
    Начините са много , трябва да си естествен това си е най-важното,да не бъдеш прекалено нахален , да се държиш мило и разни такива глупости.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Не се вманиячавай брат, просто се отпусни.. Трябва да придобиеш така нареченото от мен "социялен интелект" компетентност в отговорите. Изказвай собствената си позиция по въпроса. Отракване му е майката.
    trail and error.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от kykyto
    Не се вманиячавай брат, просто се отпусни.. Трябва да придобиеш така нареченото от мен "социялен интелект" компетентност в отговорите. Изказвай собствената си позиция по въпроса. Отракване му е майката.
    trail and error.
    Май си избързал със "социЯлния интелект"... пробвай да започнеш от грамотността
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Мега фен Аватара на t0d1t0
    браво бе смотан!
    ПП - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
    Станислава

Мега фен
    Град
    София
    Ай спрете с тея тъпанарски въпроси.И темата,която е направена като важна и тя е пълна простотия.Наръчник эа такова нещо няма смисъл да бъде направен,а ако бъде,то е тотално беэполеэен.И ако се чудиш эащо - эащото не всички хора са еднакви.Ако на един примерно му харесва да яде чийэбургери от макдоналдс,на друг може хич да не му е приятно.Прави нещата така както ти идват отвътре и както ти е кеф на самия теб бе,чиче.И това важи эа абсолютно всичко.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PureFuckingHATE
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Ай спрете с тея тъпанарски въпроси.И темата,която е направена като важна и тя е пълна простотия.Наръчник эа такова нещо няма смисъл да бъде направен,а ако бъде,то е тотално беэполеэен.И ако се чудиш эащо - эащото не всички хора са еднакви.Ако на един примерно му харесва да яде чийэбургери от макдоналдс,на друг може хич да не му е приятно.Прави нещата така както ти идват отвътре и както ти е кеф на самия теб бе,чиче.И това важи эа абсолютно всичко.
    Точно...
    не всеки може да бъде простак като Presley

Град
    Бикини-Ботъм
    Цитирай Първоначално написано от BiboW
    Цитирай Първоначално написано от PureFuckingHATE
    Цитирай Първоначално написано от Presley
    Точно...
    не всеки може да бъде простак като Presley
    Боже,ако той е простак,който си го каза толкова вярно,за теб не знам..
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ми според мен НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СИ ЕСТЕСТВЕН и да не показваш,че се притесняваш..Както каза EritYy - от време на време пусни някоя шега - ние момичетата наистина харесваме момчета с чувство за хумор
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен Аватара на vagarious
    Не се опитвай да се харесаш, а бъди естествен.Повярвай, че в повечето случай се получава.
    Big or small, lies are lies!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си