- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме?
Как да се харесаме на едно момиче? И без тъпи коментари "потърси в търсачката". Защото нещо са я пре*бали търсачката.![]()
като заначало купи си чисто нова кола,води я насам натам, плащай й сметките на кафеугаждай й.....
това по -горе може да чуеш като предложения от много момичета във форума ,както бях чела по рано в една тема,инече трябва да си напълно естествен, да не показваш,че се притесняваш или че си срамежлив,да пускаш по някоя шега от време на време-момичетата харесваме момчета със чувство за хумор![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Не случайно е направена като ВАЖНА ТЕМА !!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
оуукейПървоначално написано от BiboW
потърси в главната си кутия
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Взимай най малко 600 лева заплата и карай най-малко BMW![]()
Не се вманиячавай брат, просто се отпусни.. Трябва да придобиеш така нареченото от мен "социялен интелект" компетентност в отговорите. Изказвай собствената си позиция по въпроса. Отракване му е майката.
trail and error.
Май си избързал със "социЯлния интелект"... пробвай да започнеш от грамотносттаПървоначално написано от kykyto
![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
браво бе смотан!![]()
ПП - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
Станислава
Ай спрете с тея тъпанарски въпроси.И темата,която е направена като важна и тя е пълна простотия.Наръчник эа такова нещо няма смисъл да бъде направен,а ако бъде,то е тотално беэполеэен.И ако се чудиш эащо - эащото не всички хора са еднакви.Ако на един примерно му харесва да яде чийэбургери от макдоналдс,на друг може хич да не му е приятно.Прави нещата така както ти идват отвътре и както ти е кеф на самия теб бе,чиче.И това важи эа абсолютно всичко.
[size=7][b][u]fosse cos
не всеки може да бъде простак като PresleyПървоначално написано от PureFuckingHATE
![]()
Боже,ако той е простак,който си го каза толкова вярно,за теб не знам..Първоначално написано от BiboW
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Ми според мен НАЙ-ВАЖНОТО Е ДА СИ ЕСТЕСТВЕН и да не показваш,че се притесняваш..Както каза EritYy - от време на време пусни някоя шега - ние момичетата наистина харесваме момчета с чувство за хумор![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не се опитвай да се харесаш, а бъди естествен.Повярвай, че в повечето случай се получава.![]()
Big or small, lies are lies!