- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moмчето ..
Знам,че ще прозвуча като 13 годишна скапана кифла с тежък любовен проблем,но наистина ми е странно тфа и исках да ви ппитам.
Начи има едно момче в даскалото,една година по малък от мен.Още миналата година го забелязах и не че нещо съм се влюбила у него,ама просто много ме кефи.И ся идва проблема.
Той е някаф много стеснителен,необщителен,от неговия клас с никой не говори,изобщо от даскало с никой не говори.Ходи си все сам,седи си сам.Имаше миналата година един приятел,дет се носиха заедно,ама са и него не го виждам.Тааа,ще е малко тъпичко,ако ида да се запозная с него,щот мога да го уплаша или да си го гледам отдалече.Той ме заглежда понякога и аз седя и го зяпам тъпо,докат не се усетя.Абе чудя се фо да правя![]()
![]()
Моля,мили другарчета,не ми се подигравайте![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
Ъъъ,щях да изтърся нещо,но щом настояваш да няма бъзици,окееей.
Ами май е най-добре точно ти да отидеш и да го заговориш,явно няма да имаш сътрудник,щом е толкова необщителен.
Пробвай пък каквото стане..
ПП.Наистина ми беше трудно да си сдържа простотиите.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Проказа.
По-горе изложиха една хипотетична теория, че може и да е заразен. Но, свеждайки тази хипотеза до необходимия минимум, ти препоръчвам да го ЗАГОВОРИШ. Няма да ти паднат акциите, ако си първата предприела нещо.
Давай смело и безотговорно пък каквото стане. Всяко момче се радва когато момиче го заговрои![]()
Колкото и нелепо да звучи, това наистина е така. As simple as that.Първоначално написано от FromAutumToAshes
+1 и е мн по-лесно...особено за притеснителните...май и аз се включвам в това числоПървоначално написано от TheBlueAvalanche
![]()
...таа go go go...
пък и ако можеш да го засечеш след даскало супер...поне според мен
![]()
You're falling.
You're screaming.
You're stuck in the same old nightmare.
He's lying.
You're crying.
There's nothing left to salvage.
LoVe Is PaIn...BuT wOrLd without LovE...
Ходи се запознайте![]()
Няма да го изплашиш, спокойно.. Пък и да се стресне, едва ли ще побегне из коридорите![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Predstavi si ..Първоначално написано от Jumbie483
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Отиваш при него и му казваш:
-Шшшей,мъжки,как ти е заглавието?Гледам нещо,че все сам кат мазгол ходиш,ако искаш ще ти правя компания.
Той може да се зачерви от срам,може и пишката да му се надърви или да избяга плачейки,важното е ти да говориш бавно и спокойно,а не да оплашиш момченцето.
Купи му баничка в някое от междучасията и му я остави на чина с закачлива бележка ..![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Отивай да го заприказваш...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Мисля, че вече знаеш какво да правишПървоначално написано от chefo9309
+1
..
.. It's Real Love, That you Don't Know about ..<-- True!!
![]()
Female !!
ако те е харесал ,може пък с теб да се държи различно (а не сдухано както с др) Опитай се да се приближиш към него,да се запознаете нищо не губиш..Щом той е стеснителен едва ли ще направи 1-та крачка![]()
~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·
fuck that shit
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Щом е стеснителен .. попитай го колко е часа .. как се казва .. действай, но бъди внимателна щом е такъв единак.![]()
![]()
и как се развиха нещата :Д малко късно