Значи.. харесвам си едно момче.. всички ми казват че и той има нещо към мен..но аз не вярвам.. попринцип съм човек който не се убеждава лесно.. Знначи май наистина ме харесва.. но има едно друго момиче.. бившата му с която са ходили 4 години.. сега тя май пак иска да е него.. но веднъж с него си говорихме и той каза че отдавна няма нищо към нея.. но сега разбрах че пак са ходили за 5 дена докато момчето не е заминало.. какво да правя как да постъпя с него...![]()
![]()
![]()
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
Не им се бъркай, докато не чуеш от него, че вече няма наистина нищо към нея.
Big or small, lies are lies!
Ама вие вече съвсем свободно започнахте да използвате тая дума, това понятие![]()
Мдаа и аз не разбрах как пък точно за любов става реч..Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
0хх моля ви не гледайте заглавието.. помагайте..![]()
![]()
Takawa sum ,, ne summ ideaLna.. taka summ emociionaLnaa.. taka suum. .. ne see promenqqm .. za dryyga niikoga ne see zamenqmm ,, ;xx
Остави нещата да се развият естествено.Все пак старата любов ражда не хваща,а 4 години ... са доста.![]()
Най-добре е да се откажеш,все пак не са скъсали,просто той е заминал нанякъде.
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Каква любов бе ? Няма любов !Има временно привличане ;]
подкрепям с две ръцеПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
любов?? wtf ??![]()
![]()
![]()
Иначе .. мии явно тя е успяла да си го върне .. така, че от него си зависи дали ще й се върже напълно или не ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3