.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

ПОМОЩ , ПРИЯТЕЛКАТА МИ ..

Най - добрата ми приятелка , постоянно ми разказва за момчето което обожава .. той сега ще е 8 клас , беше в нашето даскало , но нея я беше срам да си признае , че го обича както никой друг ! Сега той заминава да учи в друго даскало .. тя съжалява , плаче , постоянно за него мисли .. сънува го - та проблема ми е , не мога да я успокоя . помогнете ми как да кажа .. как да и помогна ! Искрено искам да я утешаа , но не се получава .. ПОМОООЩ !

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Безнадежден случай бих казала ... Ако ми хрумне нещо ,ще ти кажа..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

утеши я като й кажеш, че няма как да обожава и обича някой, който дори не познава

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Плюс, че той не умира, не отива в друга държава, а просто сменя училището. Нека първо се запознае с него и тогава да реве. Да ви имам проблемите...

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ем кажи и,че тя пак може да се запознае с него.. оф .. ауе незнам.. .. да се оправя..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Явно доста е хлътнала. По-скоро бих казала, че това може да е временно. Ясни са ми тия случаи. Скоро ще разбере, че светът не се върти само около него и ще продължи напред. Само й дай малко време.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    тресни й един шамар и й обясни, че нито е единствен той, нито може да обича някой, който не познава

кажи и да са фарля ф коша

Град
    Near To Hell
    пубер..
    I have super powers i just don't wanna show you.^^

Мега фен Аватара на iiordanova
    Да се запознае с него. Да му признае чувствата си..

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    и той да я отреже.. и тя пак да реве и да се къса, щото не се е хванала с него за седмица-2

ако си малко по-смела.. намири номера на въпросното момче и му пишеш смс, че приятелката ти не може без него .. и той ако има малко смелост ще я намери.. дори и да не изпитва нищо поне ще си разяснят отношенията..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DeteNaDiavola
    ако си малко по-смела.. намири номера на въпросното момче и му пишеш смс, че приятелката ти не може без него .. и той ако има малко смелост ще я намери.. дори и да не изпитва нищо поне ще си разяснят отношенията..
    В кой век жевееш?
    Милиони пъти съм ставала свидетелка на подобно нещо - като момчето не харесва дадено момиче почва да се гаври с нея, да я обижда, да й се подиграва и т.н. Не казвам, че всички са такива, но болшинството... Няма да се отклонявам от темата и да разправям една приятелка през какво мина точно заради един е такъв келеш...

Иначе по темата - най-добре поговори с нея и й обесни, че не си заслужава да се тръшка за някой, който дори не познава... В крайна сметка не е последното момче на тая планета, нали?
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

прати я насам

Голям фен Аватара на RaZzer
    Е, той не умира като си смени училището де... Да забравим това, че тя няаа как да обича човек, който не познава - явно го харесва, ама преиграва според мен... Да намери начин да се запознае с него вместо да плаче по цял ден!
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Град
    Шумень
    Ако той е бъдещ 8класник, значи тя е поне 7, а предвид тва, че плачи за него сигурно е 5 или 6... Тъй че ще й мине и без да я утешаваш...
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Божеее кажи и че ще има да реве за още много

Голям фен Аватара на 3motion
    Град
    София
    Знам кво му е на момичето...Изпитала съм абсолютно същото наскоро...М тя не трябва да чува за него,ама ако все пак не приеме варианта,остави я да си излее душата пред теб,ако ще и да ти отнеме цял ден и най-важното - бъди до нея! Другото от самосебе си Айде успех!
    Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
    ----------------------------------------------
    http://www.facebook.com/Zwezdiichka )

Повече от фен Аватара на petinkataaa
    нищо не прави,просто бъди до нея..това ще й помогне много повече,от колкото всяко друго нещо..води я по кафета а у .. и ще го оцени рано или късно и ше ти бъде много благодарна някой ден :]

Мега фен
    Местете се и вие

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Абе хора това проблеми ли са изобщо!я да се стяга приятелката ти!Ей за тва децата стават емота и се режат.
    I'm not in love
    but I'm in love with the way you make me feel
    baby I'm not in love
    i know i lead you to believe that your the one
    but I'm sorry to say I'm not in love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си